Goldmine Artworks

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Goldmine Artworks

Ben je op zoek naar een online kunstspecialist? Wil je kunstwerken kopen? Wellicht kun jij je slag slaan via Goldmine Artworks. Lees via NederlandReview welke klantervaringen er over Goldmine Artworks bekend zijn.


Wat is Goldmine Artworks?


Goldmine Artworks is een online kunstspecialist. Het bedrijf stelt dat je hier populaire kunstwerken tegen geweldige prijzen kunt kopen. In de online winkel kun je jouw favoriete stukken van Goldmine Artworks kopen. Het bedrijf geeft aan dat ze hoge kwaliteit canvas producten verkopen. Dit geeft het bedrijf aan, omdat de kunstwerken zijn gemaakt op hoogwaardig katoenen canvas. De kunst is duurzaam en geproduceerd zonder chemicaliën. Elk kunstwerk wordt met de hand gemaakt op het gewenste canvasformaat.


Verzendbeleid


De producten van alle bestellingen worden binnen 14 dagen klaargemaakt. Het verzenden van uw bestelling wereldwijd duurt 7-10 dagen. Ze hebben één uitgebreide verzendregel voor alle delen van de wereld. Voor bestellingen van minder dan € 30, -, zijn de verzendkosten € 5,-. Voor bestellingen boven de € 30,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.


Retourbeleid


Goldmine Artworks heeft een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je 14 dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om een ​​retour aan te vragen. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet jouw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen, ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig. Om een ​​retourzending te starten, kun je contact met Goldmine Artworks opnemen via sales@goldmineartworks.com.


Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen ze je een retouretiket en instructies over hoe en waar je je pakket naartoe kunt sturen. Artikelen die naar Goldmine Artworks worden teruggestuurd zonder eerst een retourverzoek te hebben aangevraagd, worden niet geaccepteerd. Je kunt altijd contact met Goldmine Artworks opnemen voor een retourvraag via sales@goldmineartworks.com.


Controle


Controleer jouw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met het bedrijf op als het artikel defect of beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat ze het probleem kunnen beoordelen en oplossen. Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Neem contact met het bedrijf op als je vragen of opmerkingen hebt over jouw specifieke artikel. Helaas kunnen ze geen retourzendingen van uitverkoopartikelen of cadeaubonnen accepteren. De volledige procedure lees je op de website van het bedrijf.


Uitwisselingen


De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt te retourneren, en zodra de retourzending is geaccepteerd, een afzonderlijke aankoop voor het nieuwe artikel doen. Ze laten het je weten zodra ze je retourzending hebben ontvangen en hebben geïnspecteerd. Vervolgens zal het bedrijf je melden of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Bij goedkeuring word je automatisch terugbetaald via jouw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat jouw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je toevallig al eens een aankoop bij Goldmine Artworks gedaan? Ben je tevreden over de producten van Goldmine Artworks? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Goldmine Artworks? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)