Flinders

5.1
6.6

Bestellen

4.3

Service

5.1

Prijs

4.3

Levering

42.9%

Zou hier weer kopen

Flinders

Een nieuwe designerstoel die het interieur van je huis weer een keer helemaal op z’n kop zet. Of een nieuw vloerkleed dat de woonkamer een gezellige sfeer geeft. Of misschien een nieuwe plafondlamp die de mooiste plekken in je huis extra belicht. Bij Flinders kun je het allemaal vinden. Waarschijnlijk heb je al gevonden wat je zocht, maar wil je nu meer weten over de ervaringen van andere klanten van Flinders. In je zoektocht naar recensies kwam je bij NederlandReview terecht. Je hoeft niet meer verder te zoeken. Schrijf of lees hier reviews en beoordelingen over Flinders. Laat andere klanten weten wat jij van de webshop vindt of lees de reviews en weet altijd wat je van de webshop kunt verwachten.

Over Flinders

Met meer dan 25.000 desingerproducten voor het interieur van je huis, is Flinders één van de grootste woonwinkels in Nederland. Bij Flinders is een uitgebreid assortiment te vinden met producten van meer dan 150 verschillende topmerken. Veruit de favoriete merken van de klanten zijn Hay, Artemide, Muuto, Vitra, Ferm, Flos, Normann, String, Kartell, Moooi, Luce Plan en Emu. Je kunt langsgaan bij de showroom in Zaandam of online in de webshop het hele assortiment bekijken. Je bent ook altijd welkom in de Flinders Cafés in Groningen en Hilversum. Je kunt genieten van een heerlijk en gezond eten en de meubelen van Flinders uitgebreid uitproberen. 


Diensten Flinders

De webshop heeft alles op het gebied van binnenverlichting, buitenverlichting, stoelen, banken, kasten, tafels, bedden, raamdecoraties en verschillende woonaccessoires. Ze helpen je echter ook graag met de inrichting van je huis. Flinders wil klanten inspireren en helpen in het creëren van een gezellig en comfortabel thuis. Overigens is de verzending geheel gratis in zowel Nederland als België. De levering is altijd snel doordat er ook avond- en weekendlevering is. De grote eigen voorraad maakt het ook mogelijk om bestellingen direct te verzenden. 

Klachten Flinders

Er is altijd een geschikte manier om contact op te nemen met de klantenservice van Flinders. Het is bij klachten verstandig om eerst telefonisch contact op te nemen. Het telefoonnummer en de openingstijden van de klantenservice staat vermeld op de website. Buiten de werktijden kunnen klanten gebruikmaken van het contactformulier of zelf een mail sturen naar het e-mailadres. Flinders is overigens ook te vinden op Facebook en Instagram. Je kunt ook via Social Media een bericht sturen naar de webshop. Heb jij al contact opgenomen met de klantenservice? Schrijf dan een review en vertel andere klanten of je vriendelijk geholpen bent!

Wat vind jij van Flinders?

Heb jij een nieuwe eettafel gekocht in de webshop? Of hangt er in jouw hal een kroonluchter van Flinders? Geef dan jouw beoordeling over de webshop en laat andere klanten weten wat zij van Flinders kunnen verwachten! Wat vind je bijvoorbeeld van de kwaliteit van de meubelen? Moest je lang op je bestelling wachten? En kun je eenvoudig bestellen? Laat het in jouw review allemaal weten en vertel andere klanten over jouw ervaringen met de meubelen!

Wat zijn de ervaringen van klanten met de designmeubelen van Flinders? Wat vinden ze van de stoelen en verlichting? Lees hier reviews en ervaringen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Anderen bekeken ook