DS Verlichting

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

DS Verlichting

Wie wil er nou in een donker huis zitten? Je hebt natuurlijk licht nodig om het in huis een beetje geriefelijk te maken. Je kunt verlichting halen bij DS Verlichting. Maar wat voor kwaliteit plafondlampen zal deze lampenwinkel verlopen? Hoeveel licht zal er van hun wandlampen komen? Kunnen hun hanglampen wel je hele huiskamer verlichten? Zal er niet meer op design dan op functionaliteit gelet worden? Zal het lang duren voor de bezorgservice van DS Verlichting jouw tafellamp of bureaulamp bij jou thuis heeft bezorgd? En zal de klantenservice van DS Verlichting wel echt voor je klaar staan als je even wat assistentie nodig hebt? Hier kun je alleen achter komen via echte klanten van DS Verlichting, Werp een blik op hun reviews om te ontdekken wat zij nou echt van de lampenwinkel vinden. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers kunnen je laten zien hoe DS Verlichting nou echt in elkaar steekt.


Over DS Verlichting

DS Verlichting is een woonwinkel die lampen en andere verlichting aanbiedt. De website is een samenwerkingsverband tussen twee bedrijven. De ene is Don Luce Verlichting en de ander Sanders Marketing. Het hoofdkantoor van het bedrijf kan gevonden worden in Cruquius. DS Verlichting heeft vele soorten lampenn en verlichting in het assortiment. Je hebt vloerlampen die je overal neer kunt zetten. Zet ze bijvoorbeeld naast een bank of luie stoel om een fijne leeslamp te hebben. Een tafellamp zet je eigenlijk altijd op een tafel, kast of dressoir. Je kunt er ook eentje op je bureau zetten zodat je goed licht hebt als je daar aan het werk bent. Boven de eetrafel of salontafel kan een plafondlamp erg handig zijn. Zo zie je wat je eet of aan het doen bent. En dan zijn er nog wat wandlampen die je her en der in de kamer kunt ophangen. Maak een lichtplan en kijk op welke plekken jij een lamp het beste kunt gebruiken. Hetgeen alle lampen bij DS Verlichting gemeen hebben zijn dat het allemaal designerlampen zijn. Je hebt dus niet zomaar een lamp maar ook nog eens eentje die een bijzondere toevoeging is aan je interieur. Merken die je bij DS Verlichting kunt tegenkomen zijn Ilfari en Steinhauwer.
Diensten van DS Verlichting

De lampen en verlichting van DS Verlichting kan gemakkelijk via hun website worden besteld. Kies gewoon de tafellamp of wandlamp uit die je leuk vind en maak je bestelling en betaling rond. De bezorgservice van DS Verlichting zal deze dan bij je thuis komen afleveren zodat je er niet zelf helemaal om naar een winkel hoeft. Ook heeft DS Verlichting een klantenservice die je meer over een bepaalde plafondlamp kan vertellen of je op een andere manier kan helpen.


Klachten, Complimenten en Tips voor DS Verlichting

Wordt jouw woonkamer al verlicht door een tafellamp of bureaulamp van DS Verlichting? Dan horen wij graag alles over jouw persoonlijke DS Verlichting ervaring. Hoeveel licht geven die wandlampen in de praktijk als het buiten echt helemaal donker is? Moest je lang wachten op DS Verlichting’s bezorgsrvice en je nieuwe hanglamp? En hoe reageerde DS Verlichting’s klantenservice toen de vloerlamp niet naar behoren leek te werken? Schrijf je eigen DS Verlichting review en laat ons weten wat jouw mening over deze lampenwinkel echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)