Displate

6

Bestellen

6

Service

6

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Displate

Natuurlijk kun je een foto op canvas bestellen zoals zoveel mensen hebben. Maar je kunt ook voor iets anders gaan, iets unieks. Zoiets kun je krijgen in een winkel als Displate. Maar wat zal de kwaliteit van deze metalen posters zijn? Zal de poster er wel echt zo mooi uitzien als op de website? Hoe zal de metalen poster staan bij de rest van je interieur? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Displate om de multiplate of illustratie bij je thuis te bezorgen? En zal de klantenservice van Displate je ten minste proberen te helpen als je om hun advies of hulp vraagt? De beste antwoorden op deze vragen worden gegeven door echte klanten van Displate. Lees hun eerlijke en onbevooroordeelde reviews om een idee te krijgen van wat Displate echt aanbiedt. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je vertellen wat je kunt verwachten als je een poster bij Displate koopt


Over Displate

Displate is een winkel die metalen posters verkoopt. Het bedrijf is opgericht in 2013. Inmiddels zijn er meer dan 5,030 kunstenaars die metalen posters of andere kunstwerken verzorgen voor Displate . Deze kunstenaars komen uit wel liefst 74 verschillende landen. Wel geeft Displate om het milieu. Voor iedere displate die gemaakt wordt plaatst het bedrijf 10 nieuwe bomen. Ze hebben op hun website veel verschillende metalen posters. Er is dus voor iedereen wel iets. Je kunt kiezen uit interesses zoals tv-shows, 80’s, grappig, films, Japanse kunst, kosmos, gaming, vintage, Aziatische kunst, anime, manga, auto’s en nog veel meer. Maar je kunt ook filteren door middel van stijl. Daar vind je kleurrijke illustraties, zwart-wit platen, collages, fotografie, abstracte kunst, patronen, minimalistische afbeeldingen enzovoort. Daarnaast werken ze samen met partners zoals Marvel, Star Wars, Game of Thrones en andere bekende franchises. Er zijn displates, multiplates, displate boxen en plxplates. Je kunt deze posters ophangen op een prominente plaats in je huis. Zo heb je een uniek kunstwerk dat maar weinig mensen zullen hebben en meteen in het oog springt zodra iemand de kamer binnenkomt waar de metalen poster hangt.
Diensten van Displate

Als je geintereseerd bent in een poster van Displate dan kun je via hun website een bestelling plaatsen. Selecteer de poster die je wilt en maak de betaling rond. Daarna zal de klantenservice van Displate de metalen displate netjes inpakken en naar je opsturen. Zo hoef je niet zelf helemaal met zo’n grote poster te slepen. Verder heeft Displate nog een klantenservice die je kan helpen als je wat hulp nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Displate

Heb je ooit eerder een kunstwerk gekocht bij Displate? Dan willen wij graag horen wat jij over deze online posterwinkel te zeggen hebt. Was het makkelijk een poster te bestellen via hun website? Duurde het lang voordat de metalen poster bij je thuis werd afgeleverd door Displate’s bezorgservice? Wat is jouw persoonlijke mening over de kwaliteit van hun posters? En wat voor klantenservice biedt Displate aan als je ze ergens voor nodig hebt? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over Displate en hun metalen posters is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

3 maal een poster besteld

Goede site, veel leuke categorieen. Hele gave hebbedingetjes voor in bijvoorbeeld een mancave.

J

Jil Teixeira Costa

21-04-2021

0

Jammer

Ik kreeg me bestelling maar niet voltooid, op de mail geven ze al aan dat ze door drukte niet direct kunnen reageren. Ik heb nog steeds geen antwoord en geen bestelling kunnen plaatsen

A

Anoniem

07-04-2019

0