DeubaXXL

5.3

Bestellen

3

Service

4.3

Prijs

3

Levering

75%

Zou hier weer kopen

DeubaXXL

Ben je zoekende naar artikelen op het gebied van tuin, meubels & wonen, huishouden, doe-het-zelf, speelgoed, sport, vrije tijd en huisdieren? Dan is de webwinkel van DeubaXXL wellicht wel interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.


Wat is DeubaXXL?


DeubaXXL verkoopt ruim 4.500 artikelen in relatie tot tuin, meubels & wonen, huishouden, doe-het-zelf, speelgoed, sport & vrije tijd en huisdieren. Alle producten zijn online via de webshop te bestellen. Deze organisatie is in 2002 in Duitsland opgericht. Vanaf de start tot nu heeft het bedrijf een gestage groei meegemaakt. In Europa schaart deze organisatie zich onder een rijtje met grote online retailers. Naar eigen zeggen worden er jaarlijks meer dan twee miljoen klanten bediend. Deze onderneming heeft de beschikking over meer dan 100.000 m2 magazijnruimte. Er wordt aangegeven dat ze orders van klanten rap verwerken en direct kunnen versturen. Hierdoor worden er korte levertijden gegarandeerd.


Duurzaamheid


Bij deze onderneming staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Ze zijn in het bezit van het duurzame FSC®-certificaat. Hierdoor is DeubaXXL al over een langere periode actief om bossen te beschermen. In het assortiment vind je een ruime keuze van artikelen die van acacia- en eucalyptushout zijn.


Bestellen


Volgens DeubaXXL is het eenvoudig om een online bestelling te doen. Ga allereerst op zoek naar het artikel die je graag wilt hebben. Deze klik je vervolgens naar de online winkelmand. Je kunt vervolgens het bestel- en afrekenproces doorlopen. Een andere mogelijkheid is om door te gaan met winkelen. Er kan doormiddel van meerdere betaalmethodes een betaling verricht worden. Deze staan stuk voor stuk op de website van deze organisatie beschreven.


Verzendinformatie


Orders kunnen geplaatst worden door iedereen in de Europese Unie. De bezorgingen vinden echter alleen in Nederland plaats. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen worden doorgaans tussen de 1 en 3 werkdagen afgeleverd. Uitzonderingen zijn tijdens weekenden en feestdagen. Bestel je meerdere artikelen in een keer? Dan kan het voorkomen dat je jouw artikelen op verschillende bezorg momenten zal ontvangen. Als de betaling voor 12:00 uur binnen is, zal je de order nog dezelfde dag geleverd krijgen. Voor het transport van de pakketten wordt samengewerkt met DHL of DPD.


Herroepingsrecht


Consumenten kunnen gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit is een wettelijk vastgesteld recht. De overeenkomst kan geannuleerd worden zonder dat er een reden van opgaaf doorgegeven hoeft te worden. De herroepingstermijn is door de overheid vastgesteld op 14 dagen. Deze termijn gaat van start op het moment dat je je pakket hebt ontvangen. Als je je wilt herroepen zal je een ondubbelzinnige verklaring moeten invullen. Deze moet vervolgens naar het bedrijf verstuurd worden. Dit kan per post, fax of e-mail.


Privacy beleid


Via de site is te lezen dat er aandacht wordt besteed aan de privacy van de klanten. Er is zelfs een privacy beleid opgesteld. Ze bedanken klanten allereerst voor hun bezoek aan de website. Er wordt vermeld dat ze jouw persoonlijke informatie heel erg belangrijk vinden. Het doel van het beschermingsbeleid is jou te informeren over hoe jouw gegevens verwerkt zullen worden. Het beleid is opgesteld in overeenstemming met wat wettelijk is voorgeschreven. Er wordt dan gedoeld op de algemene verordening van de Europese Unie. Dit heet de AVG.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij DeubaXXL? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat vind je van de artikelen die je hier hebt besteld? Zijn de prijzen echt zo scherp als ze zeggen? Hoe heb je het bestel- en afrekenproces ervaren? Deel alles wat je weet via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Een kas

Wij hebben hier een kas gekocht, die bij een windkracht 4 volledig uit elkaar waait. We hebben de kas nu zes keer opnieuw in elkaar gezet, terwijl hij beschut in onze tuin staat. Bij de klantenservice krijgen oplossingen als siliconenkit, maar dan vervalt de garantie. Zij zeggen dat de platen bewust zo gemaakt zijn dat ze eruit vliegen bij wind om schade te voorkomen. Hoe bedenk je het. NIET KOPEN DUS!!!!!!!

M

Marjan

09-01-2024

0

Loungeset

Binnen 2 dagen mijn bestelde loungeset al binnen, mooie set! Er misten een paar onderdelen maar een mail gestuurd en gelijk de volgende dag al antwoord. Onderdelen zijn netjes nagestuurd dus keurig opgelost. Al met al een positieve ervaring

L

L

13-09-2023

0

Garden equipment

Impossible to reach the customer service, they told me by email to return the goods without telling me how, useless, will get refund from my credit card.

K

K Ala

08-08-2023

0

Honden Bench

Bedrijf reageert totaal niet als je een artikel wil terugsturen, omdat de maat niet juist is. Waardeloos bedrijf met een zeer slechte klantenservice. Dus niet kopen daar, al lijkt de prijs nog zo verleidelijk !

K

Kick Ridderbos

01-08-2023

0

Garden furniture

Website which is a scam. I was never able to enter my addresss while ordering, it was a wrong address after I made the purchase. I sent emails and made many phone calls with no reply. After few days they told me to return the goods (which I have never received) so they can ship it to the correct address. Then I received another email telling me the good have been shipped to the correct address. It is a scam, don't use this website.

S

Sam B

29-07-2023

0

Tuinbank

Geen contact te krijgen Pakket nog steeds niet ontvangen en de vervoerder heeft het niet Geld kwijt? Denk het jaaa

A

Andrea Beekman

08-06-2023

0

Kachel

Hele slechte kwaliteit, product wilde ik retour sturen, maar het adres klopt niet. Dit bedrijf is niet te vertrouwen. Niet kopen dus!!

B

Benno

04-03-2023

0

tuinhuisje

Zeeeeeeer matige aftersales. Had gekozen voor 'n betaalmethode "pay-in-3" die deuba toch echt zelf aanbiedt. Ging niet goed maar deuba was "niet bereikbaar" Doen we niet meer!

P

Pepijn

30-12-2022

0