De Teakspecialist

9
9

Bestellen

9

Service

9

Prijs

9

Levering

100%

Zou hier weer kopen

De Teakspecialist

Er zijn genoeg tuinwinkels te vinden waar je meubelen kunt vinden van teakhout. Als je echter zeker wilt weten dat je de beste kwaliteit krijgt, ga je natuurlijk naar de Teakspecialist, dat is wat ze je vertellen in de online shop die zich specialiseert in teakhout tuinmeubelen. Wij raden je aan om eerst de reviews te lezen van andere klanten. Dan weet je echt waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Op NederlandReview vind je daarom onafhankelijke reviews van echte klanten. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de webshop en de tuinmeubelen. Lees de reviews door en je kunt daarna zelf kiezen of je jouw nieuwe tuinzet koopt bij de Teakspecialist.

Over de Teakspecialist

Met meer dan 15 jaar ervaring in het verkopen van tuinmeubelen van teakhout, heeft de Teakspecialist al de nodige kennis opgebouwd. In het Gooi, waar de winkel voor het eerst geopend werd, is de Teakspecialist dan ook een bekende naam. Met de online shop willen ze echter nog meer mensen bereiken. De meubelen die te koop zijn in de webshop worden gemaakt in Indonesië onder het eigen merk van de winkel, Garden Teak. Zij beloven klanten dan ook kwaliteit voor een scherpe prijs

Diensten Teakspecialist

Het assortiment in de webshop bestaat uit een uitgebreide keuze tuinmeubelen. Je kunt bij de Teakspecialist namelijk tuinstoelen, tuintafels, tuinsets, tuinbanken, lounge meubels, ligbedden, deckchairs, tuinkussens en boomstamtafels vinden. Je kunt echter ook verschillende artikelen voor de onderhoud van al je teakmeubelen vinden. Voor alle klanten die graag eerst de meubelen willen bekijken, is er een showroom in Naarden. Je kunt alle meubelen even uitproberen om altijd de beste keuze te maken. Je kunt de openingstijden voor de showroom op de website vinden. Ook heeft de Teakspecialist een blog om klanten te inspireren en advies te geven over de verschillende teakmeubelen in de webshop. 


Klachten de Teakspecialist

De klantenservice staat altijd klaar voor klanten met klachten. Maar ook als je op zoek bent naar advies over de meubelen in de webshop of als je vragen hebt over de levering, retourneren, verzending of betaling, kun je contact opnemen met de klantenservice. Op de website kun je alle contactgegevens van de Teakspecialist vinden. Je kunt mailen naar info@deteakspecialist.nl of bellen op het telefoonnummer. De winkel is echter ook actief op verschillende Social Media. Je kunt hier altijd een kijkje nemen voor extra informatie of als je een vraag wilt stellen. Je kunt de Teakspecialist onder andere volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Schrijf nadat je contact heb opgenomen met de webshop een review over de klantenservice en vertel andere klanten of je vriendelijk bent geholpen.

Jouw ervaringen met de Teakspecialist

Heb jij een loungeset van de Teakspecialist in je tuin staan? Of zijn jouw buren jaloers op jouw boomstamtafel? Schrijf dan een review over de Teakspecialist en laat andere klanten weten of jij de winkel aanraadt. Vertel bijvoorbeeld over de kwaliteit en de prijs van de tuinmeubelen. En geef jouw beoordeling van de levering. Andere klanten willen graag van je horen!

Wat vinden klanten van de Teakspecialist? Hebben ze de beste kwaliteit tuinmeubelen? Lees hier reviews en beoordelingen over ervaringen van klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Anderen bekeken ook