De Matrassen Gigant

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

De Matrassen Gigant

Zoek je een bedrijf welke bedden, matrassen en boxsprings verkoopt? De Matrassen Gigant is een dergelijk bedrijf. Op deze pagina lees je wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn.  


Wat is De Matrassen Gigant?

 


De Matrassen Gigant verkoopt matrassen, bedden en boxsprings. De Matrassen Gigant is een echt familiebedrijf. Op het moment van schrijven is het bedrijf 20 jaar geleden opgestart. Het bedrijf stelt in de loop der jaren veel ervaring opgedaan te hebben. In het begin verkochten ze 'alleen' matrassen en bedden met lattenbodem. Daar is verandering in gebracht. Tegenwoordig worden er ook vaste elektrische boxsprings verkocht.  


Het bedrijf verkoopt producten van allerlei merken. Er wordt aangegeven dat goed slapen bij een goede matras begint. Volgens het bedrijf stopt het zeker niet. De volledige inrichting van de slaapkamer draagt volgens het bedrijf bij aan jouw nachtrust. Daarom kun je op de website van De Matrassen Gigant een ruim aantal artikelen vinden van verschillende topmerken. De onafhankelijke slaapspecialisten die bij het bedrijf werken stellen je graag te begeleiden. Ze adviseren graag in de keuze van het merk en producten die perfect aansluiten bij je slaapcomfort.  


Concurrentiële prijzen

 


Het bedrijf zorgt ervoor dat ze constant concurrentiële prijzen kunnen aanbieden. Dit doen ze zonder aan kwaliteit in te boeten. Er wordt aangegeven dat dit komt omdat De Matrassen Gigant rechtstreeks werkt met matrassen- en boxspring fabrikanten. Dit allemaal zonder tussenkomst van een tussenpersoon. Op dit moment zijn er drie winkels. Daarvan zijn er twee winkels in Aalst waarvan er één outlet is en één in Tielt-Winge. De outletwinkel is een shop waar je terecht kunt voor toonzaalmodellen. Deze modellen hebben volgens het bedrijf vaak extra korting. Het betreft hier zowel matrassen als boxspring bedden.  


Klantenservice

 


Mocht je deskundig advies nodig hebben, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. De organisatie is bereikbaar van maandag tot zaterdag. Tijden zijn vanaf 10:00 uur tot 19:00 uur. Op zondag is het bedrijf van 13:00 uur tot 18:00 uur bereikbaar. Je kunt ook langsgaan in een van de vestiging van deze organisatie. De eerste contactoptie is via de chat. Dit kun je doen via de website. Daarnaast kun je ook contact opnemen via Facebook en Instagram. Je kunt daar een bericht achterlaten. Mocht je telefonisch contact preferen dan is het telefoonnummer 053 41 88 33.  


Herroepingsrecht

 


Je kunt bij dit bedrijf ook een beroep doen op het herroepingsrecht. Als je daar gebruik van wil maken dan dien je dit binnen 14 dagen te doen. Mocht je je aan deze termijn houden hoef je geen opgave van reden door te geven. De termijn gaat in op het moment dat je jouw bestelling hebt ontvangen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je het bedrijf via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt gebruik maken van een modelformulier. Dit formulier is benaderbaar via de website. Het modelformulier is trouwens geen verplichting.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een matras, bed of een boxpring gekocht bij De Matrassen Gigant? Wat vind je van hetgeen je hebt aangeschaft? Zijn de personeelsleden van deze organisatie goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over deze organisatie zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij De Matrassen Gigant? De bezoekers van NederlandReview waarderen het enorm als jij je visie deelt. Dit kun je doen op deze pagina van NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

matras

Vriendelijke en vlotte bediening. Matras heel goed, geen rugklachten meer.

T

Tanja Van Impe

11-02-2021

0