De Grote Woonwinkel

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

De Grote Woonwinkel

Zoek je een woonwinkel? Het zou dan zomaar zo kunnen zijn dat De Grote Woonwinkel voor jou een mooie uitkomst is. Lees eerst de reviews over dit bedrijf via NederlandReview.


Wat is De Grote Woonwinkel?


De Grote Woonwinkel is een woonwinkel die is gelegen in Wommels. Bij de Grote Woonwinkel kun je artikelen kopen die zijn onderverdeeld in de volgende categoriesoorten: nieuw, tuin, wonen, modeaccessoires, kleding, koken, tafelen, wellness, huishouden en sale.


Account aanmaken


Klanten die een artikel willen bestellen dienen een account aan te maken. Als je nog geen account hebt kun je je naam, adresgegevens, het e-mail adres en het door jouw gekozen wachtwoord invullen. Je krijgt bij het aanmaken van een account opties of je mailing met nieuws en acties wilt ontvangen.


Volgens de 'Wet Bescherming Persoonsgegevens' is het niet mogelijk om mensen jonger dan 16 te registeren. Ben jij 16 jaar? Het bedrijf geeft dan aan samen met je ouders/verzorgers de registratie te verzorgen en een account aan te maken.


Ben jij je wachtwoord kwijt geraakt of simpelweg vergeten? Er wordt door het bedrijf aangegeven dat dit iedereen kan overkomen. Je kunt een link op de website volgen als je een nieuw wachtwoord gaat aanvragen. Als deze handelingen volbracht zijn zul je binnen een paar minuten een e-mail ontvangen. In deze e-mail krijg je dan het wachtwoord door.


Bestellen


Ben je naarstig op zoek naar een speciaal product? Je kunt dan de productnaam en/of het productnummer in de zoekbalk boven in de website invullen. Daarna is het zaak om op enter te drukken en volgen de zoekopdrachten. Mocht je dit hebben gedaan volgen de gepaste resultaten op je beeldscherm. Er kan eveneens gezocht worden door de merknaam in het zoekveld in te geven. Hierna zullen alle artikelen van het betreffende product worden getoond.


Mocht je buiten de eigen landsgrenzen wonen is het ook mogelijk om op eenvoudige wijze bestellingen te plaatsen bij De Grote Woonwinkel. Mocht je willen weten wat de kosten buiten Nederland zijn, dan moet je opletten als je gaat betalen. Dan wordt het namelijk getoond.


Mocht je een besteld artikel willen annuleren dan is dit mogelijk. Dit doe je door contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt hiervoor het serviceformulier gebruiken. Het moet wel zo zijn dat de verzending nog niet de deur uit is. Je kunt online in het besteloverzicht de status van de bestelling zien.  Mocht het zo zijn dat je iets gaat annuleren dan zijn er geen extra kosten aan verbonden.


Bezorgen, ophalen en betalen


Klanten betalen kosten voor het laten bestellen van de artikelen. Mocht je in Nederland woonachtig zijn dan zijn de kosten € 4,95. Bij bestellingen vanaf € 75,- zijn de verzendkosten naar een adres in Nederland € 1,95. Let even op dat er bij pakketten met afwijkende formaten en/of gewichten een toeslag berekend wordt. Het bedrijf stelt hiertoe genoodzaakt te zijn. Het gaat hier om producten die te zwaar of groot zijn om met PostNL vervoerd te worden. Toeslagen zijn verschillend en worden bij het afrekenen getoond. Mocht het zo zijn dat de verzending naar het buitenland verstuurd moet worden, worden verzendkosten bij het bestellen zichtbaar.


Er wordt door het bedrijf aangegeven dat er veilig betaald kan worden.Dit komt volgen het berdrijf omdat gegevens van de klant via een speciale verbinding worden versleuteld en verstuurd naar de betaalprovider.


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je al klant bij De Grote Woonwinkel? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij De Grote Woonwinkel! Door je visie te delen via dit platform help je mensen een goede keuze te maken. Is het voor hun wel of niet de moeite waard om contact op te nemen met De Grote Woonwinkel? Deel je onafhankelijke en objectieve mening over dit bedrijf via NederlandReview. Dit is hét platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)