Click & Grow

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Click & Grow

Ben je zoekende naar een innovatieve tuin voor in huis? Een tuin waar je binnen fruit, groenten, kruiden, sla en bloemen kunt kweken? Lees via NederlandReview welke klantervaringen er over Click & Grow bekend zijn.  


Wat is Click & Grow?

 


Click & Grow is een innovatieve tuin voor in huis, waarin je vers fruit, groenten, kruiden, sla en bloemen kunt kweken. Het bedrijf stelt dat je met een dergelijke tuin investeert in je gezondheid. Deze slimme binnentuin zal je het hele jaar door voorzien van verse, vitaminerijke kruiden, groenten en fruit die je zullen helpen je gezondheid zonder moeite te verbeteren. Tenminste, dat is wat er op de website wordt aangegeven!  


Smart Garden 3

 


De Smart Garden zorgt automatisch voor je planten. De Smart Garden 3 zal te allen tijde voldoende water, licht en voedingsstoffen hebben. De Smart Garden 3 bestaat uit basilicumpods om meteen aan de slag te gaan.  


Smart Garden 9

 


Je kunt bij Click & Grow ook de Smart Garden 9 bestellen. Deze wordt geleverd met een gratis set plantcapsules. De Smart Garden 9 bestaat uit minitomaten, basilicum en groene sla. Van elk soort zijn er 3 stuks aanwezig. 


Click and Grow Smart Soil doet al het werk voor je. Dit doen ze geïnspireerd op NASA-technologie. Deze technologie en Smart Soil creëert de perfecte omgeving voor je planten om te gedijen. De Smart Soil houdt het water gelijkmatig verdeeld in een nanostructuur. Hierdoor hebben de wortels van de plant altijd toegang tot water.


Het zorgt ervoor dat planten een perfect ph-niveau hebben. Daarnaast krijgen ze de optimale configuratie van water, zuurstof en voedingsstoffen. Het groeimedium is gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare materialen en bevat geen pesticiden, fungiciden, hormonen of andere schadelijke stoffen.  


Wetenswaardigheden

 


Wil je weten hoe je jouw producten kunt reinigen en onderhouden? Er wordt aangeraden om het product schoon te maken voordat je een nieuwe 'pad' plaatst. Giet het water uit het apparaat en spoel het waterreservoir zorgvuldig af met warm water.


Ben je benieuwd naar de levenscyclus van planten in de Smart Garden? Verschillende planten hebben verschillende levenscycli. De meeste planten in de Smart Garden groeien 2 tot 3 maanden. Chilipepers en sommige bloeiende planten groeien tot 6 maanden. De levensduur van een plant hangt ook af van het beschikbare licht, je kamertemperatuur en de manier waarop je voor de plant zorgt. Als je bijvoorbeeld alle bladeren van een eetbaar kruid tegelijk afsnijdt, kan de plant afsterven.


Ook kunnen planten die in de wintermaanden zijn gestart langer tijd nodig hebben om te groeien. De planten moeten op een bepaalde manier gesneden worden. Als je kruidenplanten groter worden, kun je er sommige delen van gebruiken of ze terugsnijden om een goede groei te garanderen.


Op het moment van schrijven is er een nieuwe app beschikbaar. Deze kan worden gebruikt op de computer en op smartphones. Je kunt de app ook downloaden door de QR-code op je pod-pack te scannen. Er worden veel nieuwe functies toegevoegd aan de app. Er wordt aangegeven dat feedback of suggesties altijd welkom zijn!  


Welke klantervaringen zijn er bekend?

 


Ben je klant bij Click & Grow? Welke producten heb je gekocht? Wat zijn jouw ervaringen bij Click & Grow? Heb je de Smart Garden 3 of de Smart Garden 9 besteld? Wat vind je van de werking van deze producten? Zou je andere mensen een positief advies over Click & Grow geven? Het zou je sieren als jij je visie over Click & Grow deelt op deze pagina van NederlandReview. Dit is het objectieve en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsreviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)