Budget-Bed

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Budget-Bed

Heb je behoefte aan een heerlijke nachtrust? Zoek je daarvoor naar goede producten in relatie tot slapen? Dan is Budget-Bed.nl wellicht een interessante organisatie voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.


Wat is Budget-Bed.nl?


Budget-Bed.nl is een webwinkel waar je producten kunt kopen voor een lekkere nachtrust. In het assortiment vind je onder andere een grote hoeveelheid aan dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden en hoofdkussens. Om aan de wensen van klanten te voldoen zijn ze voortdurend bezig om het assortiment te verbeteren en uit te breiden. Er wordt aangegeven dat de focus altijd op de klant ligt. Daarom speelt klanttevredenheid een belangrijke rol bij deze organisatie. Volgens het bedrijf wordt er verstandig advies gegeven. Iedereen kan hier terecht om zich te laten adviseren over slapen. Mocht je de klantenservice willen bereiken kan dit door een e-mail te sturen naar klantenservice@budget-bed.nl. Deze onderneming werkt samen met leveranciers die in Nederland gevestigd zijn. Deze producenten denken hetzelfde over items ter bevordering van een goede nachtrust. Bij Budget-Bed.nl zeggen ze dat de productie geschied op een maatschappelijk verantwoorde manier. Budget-Bed.nl is onderdeel van Corona Media BV uit Mijdrecht.


Bestellen


De medewerkers achter de webshop geven aan de bestelprocedure zo gemakkelijk als mogelijk gemaakt te hebben. Een bestelling is binnen een aantal stappen al te realiseren. Zoek allereerst het product dat je graag wilt hebben. Als je deze hebt gevonden voeg je die toe aan de online winkelmand. Als je al een account hebt kun je nu inloggen. Het voordeel van een account is dat er eenvoudiger en sneller besteld kan worden. Daarnaast worden er nog meer voordelen benoemd. Bestellingen kunnen eveneens zonder account gedaan worden. Je zal dan wel je gegevens moeten doorgeven. Hierna is het tijd voor het controle- en betaalproces. Maak allereerst de keuze voor de juiste betaalwijze. Vervolgens is het tijd om te controleren. Als alles klopt dan is het tijd om te betalen. Je kunt betalingen verrichten via een beveiligde internetomgeving. Zo kunnen mensen met foute bedoelingen niet meekijken.


Leveringsinformatie


Alle bestellingen worden verstuurd met pakketpost. Alle pakketten hebben een speciale Track & Trace code. Hiermee kan een pakket van deur tot deur gevolgd worden. In Nederland en België bedragen de verzendkosten € 5,95. Als je een order plaatst van boven de € 60,- worden er geen kosten voor verzending in rekening gebracht. Bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 23:45 uur worden gedaan zullen dezelfde dag nog verstuurd worden. Er wordt een gemiddelde levertijd van 1 tot 3 werkdagen aangegeven. Als je thuis afwezig bent zal het pakket bij de buren worden afgeleverd. Het kan ook zo zijn dat je bestelling de volgende dag opnieuw wordt aangeboden. Als je niet tevreden bent mag je jouw pakket retour sturen. Dit zal dan wel binnen 14 dagen moeten gebeuren. Op de website van deze organisatie lees je de voorwaarden om iets retour te kunnen sturen.


Garantie


Je kan altijd aanspraak maken op de garantie. Dit is wettelijk zo geregeld. Inhoudelijk wil dat zeggen dat je altijd recht hebt om een goed product te ontvangen. Mocht je bestelde item niet deugen moet het bedrijf voor reparatie zorgen. Andere opties zijn het leveren van een nieuw product of het terugstorten van je geld. Bij ontvangst mag je het artikel op redelijke wijze controleren. Als je je niet aan de wasvoorschriften houdt kun je geen aanspraak maken op de garantie.


Ervaringen


Door ervaringen van andere mensen krijgen we een goed beeld over deze webshop. Heb jij hier weleens een bestelling gedaan? Zijn je bestelde producten op tijd bij je afgeleverd? Hoe heb je de service bij deze onderneming ervaren? We waarderen het als je een review achterlaat op deze pagina.  


 


 


 


 


 


    


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)