Breaven

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Breaven

Is het tijd om nieuwe raamdecoratie te kopen? Dan is het wellicht een idee om in zee te gaan met Breaven. Lees eerst via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn. Je leest hier alleen reviews die objectief en onafhankelijk zijn geschreven.


Wat is Breaven?


Via Breaven is het mogelijk om allerlei soorten raamdecoratie te bestellen. Ze zetten in op kwaliteit en stijl. Daarin hebben ze naar eigen zeggen vele opties. Ze vinden het geweldig om veel personen te laten genieten van mooi ogende raamdecoraties. Het assortiment wordt omschreven als ruim en er zijn producten verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Ze zijn een speciaalzaak welke samenwerkt met een Nederlandse leverancier. Er wordt aangegeven dat ze door de samenwerking items kunnen leveren van hoogstaande kwaliteit.


Bezorginformatie


Heb je een bestelling gedaan bij Breaven? Dan zal jouw pakket worden afgeleverd door koeriersbedrijven OffsizeParcel of DPD. Welke koerierdienst jouw zending zal bezorgen is afhankelijk van de afmetingen van het pakket. De actuele levertijd staat vermeld op de productpagina. Tijdens het afrekenproces worden de verzendkosten berekend. Dit hangt mede af van het aantal producten die besteld worden.


Afspraak maken


Heb je een afspraak gemaakt? Dan dien je rekening te houden met voorrijkosten en montagekosten. De exacte bedragen staan vermeld op de site van Breaven. Het is mogelijk om via een online formulier een afspraak in te plannen. Dit kan voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek (inclusief inmeten) zijn. Er wordt dan getracht zo snel mogelijk een goede datum te vinden. Voordat je een bericht kunt sturen moet je een aantal gegevens invoeren. Zo moet je onder andere je N.A.W.-gegevens invoeren. Het is ook mogelijk om dit bedrijf te contacten via WhatsApp of e-mail. De openingsdagen en tijden zijn van maandag tot en met donderdag, van 10:00 tot 17:00 uur.


Raamdecoratie inmeten


Wil je raamdecoratie inmeten? Dan zal je de meetinstructies moeten volgen. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat jouw decoratie straks goed past. Je hebt hiervoor een rolmaat, papier en pen nodig. De tweede stap bestaat uit het kiezen van het type raamdecoratie. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit houten en aluminium jaloezieën. Andere opties zijn rolgordijnen, duo rolgordijnen en lamellen. Klik op de site op een van deze mogelijkheden om er meer informatie over te lezen.


Retourinformatie


Het is van belang om te weten dat artikelen niet geretourneerd kunnen worden. Dit is zo bepaald omdat de raamdecoratie op maat wordt gemaakt. Als je hier vragen over hebt ben je welkom om contact op te nemen met de klantenservice. Bepaal allereerst de plaatsing van het raam. De decoratie voor het raam zal gemonteerd moeten worden in een kozijn of in het midden van twee muren.


Klachten


Bij ontvangst van je product dien je deze te controleren op tekortkomingen. Als iets niet is wat je ervan mag verwachten, moet je dit zo snel mogelijk doorgeven. Dit zal maximaal binnen een maand moeten gebeuren. Geef zo goed mogelijk aan wat er aan de hand is zodat ze er een oplossing voor kunnen vinden.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Breaven? Dan zijn we enorm benieuwd naar jouw ervaringen. Welke producten heb jij bij deze organisatie gekocht? Ben je tevreden over de kwaliteit en wat vond je van de prijs? Hoe heb je de service ervaren? We stellen het op prijs als jij je ervaring deelt middels een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)