Bioethanol Haard-Shop

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Bioethanol Haard-Shop

Ben je op zoek naar een nieuwe vuurhaard? Wellicht kun je je slag slaan bij Bioethanol Haard-Shop. Lees op deze pagina de objectieve en onafhankelijke reviews over dit bedrijf.


Wat is Bioethanol Haard-Shop?


Via bioethanolhaard-shop is het mogelijk om bio-ethanol haard, bio-ethanol en accessoires voor uw vuurhaard te bestellen. De open haarden gebruiken bio-ethanol als brandstof, wat een schone en milieuvriendelijke brandstof is. De aanschaf van bio-ethanol zorgt ervoor dat je een schoon product krijgt welke geen roet uitstoot. Dit bedrijf is opgestart in Aalborg in Denemarken. In het begin was dit alleen een Deense webshop. Inmiddels worden de producten verkocht in 10 verschillende landen. In het assortiment zijn vele uiteenlopen haarden te vinden. Het magazijn en de showrooms bevinden zich in Kopenhagen. Bij het bedrijf werken medewerkers met diverse nationaliteiten. Klanten staan volgens het bedrijf altijd centraal. Ze stellen er alles aan te doen je van een zo goed mogelijke haard te voorzien. Vragen zijn altijd welkom en kunnen gesteld worden via chat, mail en telefoon. Omdat de meeste mensen niet zomaar even naar Denemarken kunnen gaan, steken ze veel energie in foto's en video's voor de website.


Verzend- en leveringsinformatie


De items op de website zijn bijna allemaal op voorraad bij deze organisatie. Hierdoor kunnen bestellingen die voor 15:00 uur worden gedaan, nog dezelfde dag verstuurd worden. De tijd om iets te leveren bedraagt ongeveer twee tot vijf werkdagen. Bij een minimale bestelwaarde van € 50,- worden spullen kosteloos naar Nederland en België verzonden. Onder de € 50,- is het bedrag dat je aan verzendkosten moet betalen vastgesteld op € 4,90. In principe kun je een keuze maken uit meerdere vervoersbedrijven zoals GLS en DHL. Mocht het pakket te groot zijn kiest het bedrijf de juiste transportpartner. Sommige bestellingen worden op pallets verstuurd en kunnen dan niet op dezelfde dag afgeleverd worden. Bij op maat gemaakte producten zal er sprake zijn van afwijkende levertijden. Dit kan vooraf besproken worden met personeel van de klantenservice. Na het doen van je bestelling zal je een Track & Trace code ontvangen. Met deze speciale code kun je online volgen waar jouw pakket zich bevindt. Mocht je geen informatie over de verzending ontvangen word je geacht contact op te nemen met de medewerkers van dit bedrijf.


Retourinformatie


De mensen van deze shop geven aan dat ze willen dat klanten tevreden zijn. Als ze dit niet zijn is het geen enkel probleem om iets terug te sturen. Je dient je dan wel aan de retourprocedure te houden. Dit versnelt het proces voor zowel het bedrijf als de klant. Zorg dat je voor een retour een retourformulier volledig invult. Als je dit hebt gedaan dien je het formulier uit te printen. Het retour label zal ook uitgeprint moeten worden. Verpak vervolgens de producten in de originele verpakking of iets wat daarop lijkt. Het retourpakket moet via het koeriersbedrijf teruggestuurd worden. Het retouradres staat vermeld op de website van deze onderneming. Zorg ervoor dat je het adres controleert en een ontvangstbewijs krijgt. Als je product bij aankomst schade heeft is het zaak direct contact op te nemen met de klantenservice. Als je dat niet doet is het bedrijf niet verplicht een terugbetaling in gang te zetten.


Ervaring


Heb je weleens een haard bij deze organisatie aangeschaft? Ben je tevreden met je aankoop? Is je bestelling op tijd bij je afgeleverd? Laat het weten via een review op deze pagina.  


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)