Bestrating-online

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Bestrating-online

Welkom op de plek waar reviews, meningen, ervaringen en beoordelingen gelezen, geschreven en gedeeld kunnen worden!

Bestraten vanuit je luie stoel

Nog niet zo heel lang geleden, betekende het bestellen van bestrating een ritje naar de bouwmarkt of specialist. Tegenwoordig is het alweer enige jaren mogelijk om de dat nieuwe tuinpad of terras gewoon online te bestellen. Het leggen van sierbestrating daarentegen is nog wel steeds ouderwets handwerk en geen muisklik, tenzij je iemand op die manier hebt geregeld die het voor je doet.

Soorten bestrating

Op het moment dat je besluit dat het tegelwerk buiten anders moet, is het verstandig om je in te lezen in de productinformatie. Er zijn veel soorten en mogelijkheden, wat soms duizelt. Welke past het beste bij jou en de plek die je in gedachten hebt? Uiteraard leg je rubberen tegels op een speelplaats voor kinderen, heb je zand nodig voor het egaliseren, fijn zand voor tussen de voegen en eventueel grind. Hieronder een kort overzicht over de verschillende termen en wat daar precies onder valt:

* Sierbestrating: trommelstenen, strakstenen, geïmpregneerde bestrating, H-klinkers, betonklinkers, strakke waal- en dikformaten, klinkers in overige kleuren en formaten.
* Tuintegels: betontegels (al dan niet met natuurechte toplaag of oud Hollands), tegels met coating, geïmpregneerde tuintegels (dit zorgt voor de kleur en sfeer), tegels van natuursteen, keramische terrastegels
* Gebakken bestrating: klinkers (al dan niet dikformaat), waaltjes
* Opsluitbanden (rand en afwerking): betonnen opsluitbanden, palissadebanden, stapelblokken, betonbielzen, inritblokken, vijverranden, natuursteen constructief, overige kantopsluiting
* Grind en Zand: grind, split, sierkeien, zandEn verder

Bestrating is meer dan een berg zand uitharken en er klinkers op aanslaan met een rubberen hamer. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan de drainage of onderhoud? Ook niet onverstandig. Bestrating bestaat uit meer dan enkel het decoratieve aspect en om het mooi te houden, is het zeker het overwegen waard. En wat dacht je van kunstgras als echt gras geen optie is? Verder is bij het sommige bestrating, omheining of muurtjes voegmortel nodig. Geen onbelangrijk iets om te vergeten, anders krijg je niet bepaald het eindresultaat waar je op hoopte. Let bij de aanschaf van de benodigde producten wel op duurzaamheid, betrouwbaar en kwaliteit, zodat je nog lang van het resultaat van een weekend klussen kunt genieten.

Bestrating Online

Een van de plekken op het wereldwijde web waar je vanaf thuis stenen en aanverwante artikelen kunt bestellen, is de webwinkel van Bestrating Online. Zij hebben onder andere Kijlstra in het assortiment, maar daarnaast nog andere merken. Voorafgaand aan de thuislevering, wordt er in samenspraak met de klant een bezorgmoment afgesproken. Bij orders van boven de duizend euro, komen de bezorgkosten te vervallen. Retourneren is mogelijk.

Steengoede ervaringen?

Laatst je tuin opnieuw bestraat en dit via deze aanbieder gedaan? Schrijf dan snel een review! Wat vond je van de levertijd? Was de klantenservice klantvriendelijk? Wat is jouw mening over het persoonlijk contact vanuit het bedrijf? Zijn die prijzen eigenlijk zo scherp als ze beweren? Was je goedkoper uit dan in een fysieke winkel? Laat het ons weten, zodat de consumenten na jou hun keuze over dit bedrijf kunnen maken aan de hand van jouw beoordeling!


Jij wilt toch zeker ook weten wat je in huis haalt? Lees hier reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen van eerdere klanten. Keigoed of broos?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)