Bedrent

9.3

Bestellen

10

Service

8

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Bedrent

Ben je naarstig op zoek naar een bedrijf waar je bedden, matrassen en andere artikelen met betrekking tot het vergroten van je slaapcomfort kunt kopen? Bedrent kan voor jou dan eventueel een goede optie zijn. Bekijk via deze pagina wat andere mensen tot dusverre hebben ervaren bij Bedrent.


Wat is Bedrent?


Bedrent is een bedrijf welke premium kwaliteit boxspring bedden van het merk Lettobeds EU verkoopt. Naast Boxsprings kun je bij Bedrent nog meer artikelen met betrekking tot slaapcomfort kopen. Zo sieren er matrassen en toppers in het assortiment. Artikelen dienen binnen zestig maanden betaald te zijn.


Mocht je als klant willen weten welke modellen er precies verkocht worden is het raadzaam om een kijkje te nemen op de website van Bedrent.nl. Je kunt in het keuzemenu kiezen voor boxsprings, matrassen en toppers. Als je daar op klikt word je doorgeleid naar de betreffende pagina's.


Hoofdvestiging en showrooms


De hoofdvestiging en showroom van Bedrent zijn gevestigd in een voormalig raadhuis, gelegen in de gemeente Gouderak. Het gaat om een pand dat in de boeken staat als Rijksmonument dat is opgericht in 1842. Het pand is dichtbij Gouda gelegen. Het bedrijf heeft naast de showroom in Gouderak nog ergens anders een showroom.


De grootte van deze ruimte is 380 vierkante meter. Deze showroom ligt in de Maasstraat in Weert. Voorheen was er een Hästens Store in de ruimte gevestigd. Het bedrijf laat via haar website weten dat de showrooms 7 dagen per week van 09:00 uur 's ochtends tot en met 21:00 uur 's avonds geopend zijn. Maar, mocht je als klant een bezoekje willen brengen dien je vooraf wel eerst een afspraak te maken. Aan klanten die in de showrooms langskomen wordt een kop Illy Koffie aangeboden.


Voordelen bij Bedrent


Het bedrijf geeft een aantal voordelen aan die op Bedrent van toepassing zijn. Zo wordt er gesteld dat het om premium kwaliteit gaat, dat het voor iedereen betaalbaar is en dat er een snelle levertijd wordt gehanteerd.  Daarnaast is op de website te lezen dat de plaatsing gratis is en dat de service van Bedrent uiterst betrouwbaar is.


Betaalverplichtingen


Als de klant een aankoop doet wordt er automatisch een overeenkomst tussen de consument en Bedrent aangegaan. Vanaf dat moment geldt er een betalingsverplichting voor een periode van zestig maanden. Het bedrag dat betaald dient te worden komt tot stand door de keuze op een bepaalde boxspring. In de regel variëren de kosten ongeveer tussen de 25 euro en 80 euro per maand. Klanten ontvangen vooraf een nota die per e-mail wordt verzonden. Deze moet door de klant binnen de voorgestelde termijn voldaan worden. Dit gaat via een iDEAL betaling, mogelijk gemaakt door de Payment Provider van Bedrent.


Een andere optie is inloggen op het Customer Portal van Bedrent. Na het ingeven van de gebruikersnaam en het eigen gekozen wachtwoord kunnen klanten de facturen downloaden en kan de betaling verricht worden. Dit gebeurt eveneens via betaalmethode iDEAL. Volgens het bedrijf worden betalingen praktisch realtime verwerkt.


Contactmogelijkheden


Heb je een vraag en/of opmerking voor Bedrent? Er zijn verschillende mogelijkheden om contact op te nemen met de medewerkers van Bedrent. Zo kan er telefonisch contact worden opgenomen via het telefoonnummer 085-8769361 en/of een e-mail gestuurd worden naar info@bedrent.nl. Als laatste contactmogelijkheid benoemen we de WhatsApp service. Check voor de exacte details de website.


Wat zijn de klantervaringen bij Bedrent?


Ben je al klant bij Bedrent en wat zijn jouw ervaringen? We zijn ontzettend benieuwd wat jij van de producten en dienstverlening van Bedrent vindt. Door je mening te delen via deze pagina help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken. Het wordt door de bezoekers van NederlandReview enorm op prijs gesteld als jij je visie over dit bedrijf deelt. NederlandReview is hét bedrijf dat zich specifiek richt op onafhankelijke en objectieve bedrijfsbeoordelingen.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Boxspring

Inmiddels slapen wij een jaar op een boxspring van bedrent , en het bevalt super !!! Ik zou het iedereen aanraden, voor een klein bedrag per maand heb je echt een mooi en ook een goed bed :-) . Wij zijn super tevreden. Dikke 10 voor bedrent !

H

Helma

08-01-2021

0

Bed

Super concept Kleine maandelijkse bijdrage en een zalige nacht al weken lang nu Binnen 5 jaar verlengen wij en gaan we verder

J

Jan maes

25-06-2020

1

boxspring

Veel keuze en handig dat je ook per maand kunt betalen, want zo'n grote uitgave in een keer is voor mij te veel. En top dat je hier tenminste lang garantie krijgt, want dat had ik dus niet op mijn vorige boxspring en die was meteen paar jaar echt te ver doorgezakt...

L

Liza

10-01-2020

0