Art & Craft

6.7

Bestellen

5.7

Service

7.4

Prijs

5.8

Levering

56.7%

Zou hier weer kopen

Art & Craft

Art & Craft is de webshop die voor jou het internet afstruint voor de laagste prijzen. Van wasmachine tot barbecue en van spiegelreflexcamera tot stijltang: hier vind je alles. Reviews van anderen lezen voor je iets koopt? Lees dan verder.


Over Art & Craft

Dit is een webshop waar jij voor alles terecht kunt. Je kunt hier namelijk shoppen in de volgende uiteenlopende categorieën: fotografie, video, beeld & geluid, computer & IT, telefoon & tablet, navigatie, huishouden & wonen, keuken & koken, verzorging & beauty en outdoor & vrije tijd. Daarnaast is er nog een aparte categorie voor de outlet van deze all-round webshop en een categorie voor de beste acties en fijnste merken. Hier kan het dus bijna niet anders dan dat je vindt waar je naar op zoek was. Art & Craft: Een webshop met experience centers



Interessante Art & Crafts trucjes om zelf mee te knutselen


Altijd de beste prijs!

Bij deze webshop zijn ze trots op hun prijzengarantie. Alle prijzen in het systeem van deze webshop worden automatisch vergeleken met de prijzen van de producten in andere grote en kleine winkels. Is er een prijs beter dan die je al krijgt op Artencraft.nl? Dan passen ze de prijzen aan, dit gebeurt hier elk half uur! De beste prijs is de laagste prijs waartegen ze het artikelen aan jou kunnen aanbieden. Deze wordt automatisch berekend door alle prijzen van het artikel met elkaar te vergelijken.


Online shoppen of liever naar het Experience Center?

Winkelen op het internet is supermakkelijk. Je kunt makkelijk verschillende producten met elkaar vergelijken en de beste prijs kiezen. Ook kun je bij artencraft.nl dus nog heel veel verschillende producten tegelijk bestellen, waar je anders meerdere winkels voor af moest lopen. Toch wil je sommige dingen eerst in het echt zien, voelen en gebruiken voor je overgaat tot aankoop. Je wilt ervaren hoe bepaalde producten voor jou wel of juist helemaal niet werken. Gelukkig kan dat bij deze webshop. In de Experience Centers in Mariakerke en Sint-Denijs-Westrem! In deze showrooms kun je de producten zien en afhalen.


Klachten over Art&Craft?

Misschien ben je niet helemaal tevreden over je aankoop. Dat is natuurlijk niet de bedoeling van deze webshop! Op Artencraft.nl kun je onder de kop klantenservice de meest gestelde vragen vinden in de categorieën:


- Bestellingen: voor alle vragen rondom levertijden, het plaatsen van een bestelling of het wijzigen van een bestelling.
- Retour: hier vind je antwoord op vragen als: hoe stuur je een product retour, welke retourtermijn geldt er, hoe maak je gebruik van je herroepingsrecht en welke uitzonderingen zijn er.
- Garantie & Herstellingen: Ben je op zoek naar een garantiebewijs, wil je weten hoe wat de status van jouw reparatie is of wil je een herstelling aanvragen? Dan zit je hier goed.
- Verzending & Levering: welke kosten zijn er voor verzending, wat gebeurt er als je niet thuis ben op het moment van levering en wat moet je doen als je product beschadigd is tijdens het verzendingsproces? Antwoord op deze en andere vragen vind je hier.
- Betaling: hier vind je alles over de verschillende betalingsmogelijkheden, hoe je veilig kunt betalen en welke cadeaubonnen je in kunt leveren bij Art & Craft.
- Veiligheid & Privacy: Wil je meer lezen over de , Thuiswinkel Waarborg BeCommerce of meer over jouw privacy? Kijk dan bij de veelgestelde vragen in deze rubriek.
- Experience Centers: Wil je meer weten over de Experience Centers in Mariakerke of Sint-Denijs-Westrem? Kijk dan hier even.
- Overige: vragen die eigenlijk niet echt ergens passen, vind je wellicht hier. Je kunt hier even kijken als je meer informatie wilt over bepaalde producten of kortingscodes.


Wellicht staat het antwoord op jouw vraag daar al tussen. Heb je een andere vraag of wil je liever direct contact met deze webshop? Ook dat kan. Je kunt hen telefonisch bereiken van maandag tot en met zaterdag. Op werkdagen van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. Op de website kun je ook direct met een medewerker chatten of hen direct een mail sturen die binnen 48 uur beantwoord wordt.


Wat heb jij besteld bij Art&Craft?

Heb jij een nieuwe tuinset besteld bij deze webshop, al je huishoudelijke apparaten of de laatste benodigdheden voor je vakantie? Wat je ook besteld hebt, er zijn mensen nieuwsgierig naar jouw mening. Hoe luidt jouw review van deze webshop? Doen ze wat ze beloven, hoe is de kwaliteit van de producten en hoe wordt jij op de hoogte gehouden vanaf het moment dat je de bestelling geplaatst hebt tot het moment dat jij je nieuwe product(en) in handen houdt? Laat het anderen weten en laat hier jouw ervaringen achter! 


Hoe zijn de ervaringen van klanten van webwinkel Art & Craft? Leveren ze wel? En zijn ze goed? Lees reviews van klanten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (60)

Benel frameo digital photo frame

Week terug 2x identieke producten besteld en betaald. Klantendienst en winkels telefonisch niet te bereiken zoals vroeger, enkel via contactformulier. Reply: Ze kijken het na? Ipv eerst na te kijken en dan te antwoorden? Tot nu toe geen antwoord. Naar winkel gereden en op 1 sec. kon men zien dat de producten gewoon niet in voorraad zijn. Website gaf aan van wel? Geen zicht op levering. Geen alternatief in de winkel zelf. Ik heb nu geen cadeaus voor op 1 januari.

30-12-2023

0

Soundbar Samsung Slim

Geen klantenservice hier. Soundbar werkte niet naar behoren. Opgestuurd naar samsung zelfs voor reparatie. Het werkte nog steeds niet. Art&Craft gaf aan dat ik de soundbar bij hun voor reparatie moest opgeven om vervolgens weer te horen dat ik hem naar samsung moest sturen (wat ik al had gedaan!).. Het klopt niet... voor 400 euro ben je gewoon opgelicht. Klantenservice communiceert duidelijk niet met elkaar en stuurt je van het kastje naar de muur. Maar retouren zodat ik mijn geld terug krijg? Nee, hier krijg ik geen reactie op.

N

Nancy

25-09-2023

0

Denver DAB radio

Een Denver DAB radio gekocht via Bol.com. De levering ging goed, hier geen klachten over. Vervolgens doet de radio niks en heb ik contact gezocht met het bedrijf. De radio meerdere weken kwijt geweest voor reparatie en uiteindelijk weer terug gekregen en na 15 minuten deed de radio weer niks. Vervolgens het bedrijf weer benaderd via de email, en word ik van de kast naar de muur gestuurd door verschillende medewerkers. Ik verwacht een passende oplossing voor dit probleem en het enige wat ik krijg zijn standaard e-mails, en hun personeel wat de radio wilt opkomen halen overdag (terwijl ik netjes aangegeven heb dat we niet thuis zijn overdag) foto's maakt van ons huis en oprit. Ik raad het niet aan om iets bij dit bedrijf te komen want ze doen totaal niet de moeite om je te helpen.

D

dewi

25-04-2023

0

Belkin Boost Charge 3 in 1 oplader WIZ017vfBK

Onlangs heb ik bij Art & Craft een 3-in-1 oplader gekocht ten behoeve van mijn iPhone en Apple Watch. Het ging om de Belkin Boostcharge Pro WIZ017vfBK. Het bijzondere van dit type oplader is dat hij geschikt is voor het snelladen van de nieuwste Apple Watches. Dat is een functie die bijvoorbeeld ontbreekt op het voorgaande model, de WIZ009vfBK. Daarom had ik bewust naar een aanbieder gezocht die het nieuwe type verkocht. In de aanbieding op internet stond specifiek vermeld dat het om de WIZ017 ging en dat deze oplader geschikt is voor het snelladen van de Apple Watch. Bij ontvangst van mijn bestelling bleek helaas dat Art & Craft mij toch een oplader van het verouderde type WIZ009vfBK heeft geleverd. Ik heb bij Art & Craft gevraagd om vervanging. Zij stellen zich echter op het standpunt dat de informatie op de website niet klopt, zowel het type als de omschrijving. Ze hebben alleen de WIZ009 in hun assortiment en zeggen de WIZ017 niet te kunnen leveren, en daarom ook niet te willen leveren. Ik heb erop gewezen dat ze wettelijk verplicht zijn te leveren, desnoods door de WIZ017 zelf elders in te kopen. Voor mij als consument was immers niet kenbaar dat het hier om een vergissing ging. We hebben gewoon een bindende koopovereenkomst. Ondanks diverse mails waarin ik ze op hun verplichtingen wijs, weigeren ze echter pertinent nakoming. Ze hebben maling aan de wettelijke regels van consumentenrecht en weigeren simpelweg de wet na te leven. Zelfs mijn mails worden niet meer beantwoord. Art & Craft is dan ook een zeer onbetrouwbare en onbeleefde verkoper, die de wet aan haar laars lapt en haar klanten in de kou laat staan. Ik raad iedereen met klem af om hier iets te bestellen!

J

Jeroen

20-01-2023

0

Tv

Zeer uitgebreide site. Leuk advies via mail ontvangen. En een zeer snelle en vlot te volgen levering. Zeker een aanrader

V

Victor v

05-01-2023

0

Koelkast

Had een koelkast besteld die moest binnen een dag of twee (door een ander bedrijf genoemd “Dynalogic”) bezorgd worden. Vier keer was er een afspraak gepland voor de bezorging maar niet nagekomen zonder bericht. Ik moest telkens een halve dag thuis zitten en pas daarna kreeg ik een e-mail bericht dat de afspraak niet is doorgegaan. Sinds de bestelling is nu 7 dagen voorbij gegaan en nog geen koelkast. Er is nu wederom een afspraak gepland voor morgen (woensdag) en ik weet niet of die wordt nagekomen. Er wordt sterk afgeraden om met dit bedrijf zaken te doen. Track & trace nummer: 152223031266935870922R

A

A. Beyrami

29-11-2022

0

qwerty toetsenbord voor Surface pro 7

qwerty toetsenbord van 150 euro besteld, maar azerty gekregen. Dan zit een groot deel van de toetsen dus op de verkeerde plek. Is totaal niet mee te werken. Bleven maar beloven dat ze 'm om zouden ruilen, maar nu, een half jaar later, is het nog steeds niet opgelost. Echt volstrekt waardeloze webwinkel.

R

rutger

15-07-2022

0

camera

kut bedrijf, zwaar bedonderd.

F

fd

26-04-2022

0

Tv

Nette prijs Benelux model. Snel geleverd! Vriendelijk contact Art en craft ziet me zeker terug

O

Oli Peters

11-04-2022

0

Samsung a22

Zeer klantonvriendelijk een kapot artikel geleverd hun zeggen valt niet onder de garantie ik heb leverancier gebeld die zegt van wel maar Art craft blijft bij hun besluit doe geen aankopen hier

A

Andre

02-03-2022

1

A3 light pad

Super service. Contact met klantenservice is geweldig en zeer vriendelijk. Light pad gaat niet meer aan, er werd meteen een nieuwe opgestuurd. Iets duurder als elders, maa4 zeker de moeite waard om hier iets te kopen. Trouwens bestell8ng is al na 2 dagen in huis! Deze webshop zeeeker aan te bevelen.

Y

Yvonne

25-02-2022

0

Siemens inbouw vaatwasser

Een dikke onvoldoende voor Art & Craft en diens bezorger. Inbouwvaatwasser besteld in november, bezorger heeft 2 pogingen gedaan om het te bezorgen bij onze keukenbouwer maar 'kon het adres niet vinden' (regulier adres). Heeft ook niet de moeite gedaan om telefonisch contact op te nemen met ons of de keukenbouwer (telefoonnummers waren bekend) voor route instructies. Vaatwasser werd teruggestuurd naar Art & Craft. In de tussentijd hebben we afgestemd met Art & Craft om een nieuwe bezorgpoging te doen. Maar vervolgens: helaas, het model is uitverkocht en de vaatwasser die voor ons bedoeld was, is alweer verkocht aan een ander. Sindsdien geen pro-actieve communicatie, want leverdatum onbekend. Wel kunnen we de bestelling annuleren en een terugbetaling ontvangen. Jammer dit.

M

Martin

10-01-2022

0

Rowenta stofzuiger

Gelijk een hele slechte eerste ervaring met hun support. Ik heb een draadloze stofzuiger gekocht waarvan de accu defect was ( getest door specialist ) toch wou Art de volledige stofzuiger terug. Na alles hebben ingepakt kreeg ik een bericht terug dat reparatie/update MINIMAAL 3 weken duurt. In de wet staat dat de fabrikant een vervangend artikel moet leveren als het bijvoorbeeld over vastgoed gaat, indien dit geen optie is dan moet de fabrikant het geld terug geven of een vervangend product. Ik heb met Art e-mail verkeer gehad maar ze denken niet met je mee en staan ook niet open voor andere opties. Nu ben ik de stofzuiger 2 weken al kwijt en verwacht niet dit jaar nog een oplossing dus inderdaad minimaal 3 weken de dupe. Ik koop hier niks meer en raad niemand de zaak.

M

mike hellegering

27-12-2021

0

Kerstgeschenk

Top contact Top prijs Zeer snel geleverd

T

Timo

25-12-2021

0

Philips tv

Tv besteld tijdens black friday. Helaas was de tv defect. Na een mailtje werd de tv binnen 2 dagen omgeruild. Top service!

J

Jamie

16-12-2021

0

AEG oven

Bij Art en Craft besteld via bol.com vanwege de aantrekkelijke prijs. De oven is kapot geleverd. Art en Craft vond dat ik zelf een reparateur van AEG moest regelen. Daarna geen reactie meer gehad. Oven retour gestuurd, maar gaat weken duren voordat ik mijn geld terug heb. Slechtste service die ik ooit heb gehad.

K

Kyle Oosterling

09-12-2021

0

Demeyere koekenpan

Rectificatie van mijn eerdere negatieve recensie op deze site: Art & Craft heeft zich in tweede instantie bereid getoond een demeyere pan om te ruilen waar de wettelijke omruiltermijn al was verstreken. Daar ben ik het bedrijf erkentelijk voor. Vandaar alsnog een positieve recensie.

T

Teun

16-11-2021

0

Phillips senseo

Apparaat maakte zeer waterige koffie. Bovendien is het apoaraat niet geschikt in combinatie met een natrium waterontharder. Geldt trouwens voor alle senseo apparaten.( kleine lettertjes). Dit wordt bij de verkoop nergens aangegeven! Vervolgens retour gestuurd, echter zaten er nu ineens krassen op de deksel waardoor slechts 80% van de waarde word gecompenseerd. Ik weet 100% zeker dat deze krassen niet door mij zijn veroorzaakt. Dat had ik zeker opgemerkt en vermeld. Dit is dus ook de laatste keer dat ik zaken met Art& Craft doe.

R

Rene Slagter

16-11-2021

0

Demeyere koekenpan

Starre houding bij omruilen Vandaag geprobeerd een verjaardagscadeau (koekenpan van 129 euro) om te ruilen voor een andere variant. Het ging hier om een cadeau waarbij de wettelijke omruiltermijn was verstreken, maar het product zat nog ongebruikt in de verpakking en de factuur was aanwezig. Een zichzelf respecterende winkel zou dit product terugnemen en een tegoedbon geven, helaas krijg ik van Art & Craft een lang verhaal waarbij ze de verantwoording afschuiven op een andere partij die de producten terug moet nemen. Wettelijk hoeven ze inderdaad geen centimeter te bewegen maar toch voelt dit bijzonder onprofessioneel, zeker gezien de hoogte van het aankoopbedrag en de wens om te ruilen i.p.v. geld terug. Het blijkt maar weer dat je beter af bent bij gerenommeerde bedrijven en/of een fysieke winkel.

T

Teun

15-11-2021

1

Samsung tv

Tv gekocht! Snel geleverd. Na 4 dagen stuk en binnen de 48u vervangen!! Top bedrijf

M

Myrthe

29-07-2021

0