Amazer!

8

Bestellen

2

Service

6

Prijs

6

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Amazer!

In een land waar het meer regent dan droog is, worden alle dagen dat de zon schijnt gevierd. Zodra de zon door de wolken komt, wordt alle zomerkleding weer uit de kast getrokken. We lopen met korte broek door de straat en tonen met trots onze melkflessen die na maanden eindelijk weer het licht zien. We bibberen ondertussen van de kou, omdat het nog steeds 15 graden is, maar daar trekken we ons niets van aan. De zon schijnt en dat is het enige wat telt. Om van elke seconde zon te genieten, zitten we het liefst de hele dag in de tuin of op het terras. Het moet er dan in de tuin wel een beetje netjes uitzien. Een loungeset, mooie parasol, vogelhuisje en nieuwe barbecue mogen dan niet ontbreken. Bij Amazer! kun je het allemaal online vinden. Om er zeker van te zijn dat jouw tuin met Amazer! zon-klaar is, vind je hier reviews van klanten die al klaar zijn voor de zomer.


Over Amazer!

Voor iedereen die opzoek is naar nieuwe aankleding voor de tuin of het terras is Amazer! de ultieme online shop. Amazer! stond eerst bekend onder de naam Terras-Sjop, maar heeft nu een nieuw jasje. Terras-Sjop had al meer dan 10 jaar ervaring in de tuinbranche. Ze zijn nu begonnen aan een nieuwe start onder de naam Amazer! en ze hebben die jaren aan ervaring meegenomen. Ze durven zichzelf dan ook met trots een specialist te noemen. Amazer! vindt niets belangrijker dan kwaliteit, originaliteit en klantvriendelijkheidBij een tuinfeest hoort natuurlijk Nederlandse muziek. Om vast in de stemming te komen, luister je hier naar Mi Rowsu (tuintje in mijn hart) van Damaru & Jan Smit. 


Diensten Amazer!

Amazer! heeft alles voor de tuin en het terras. In hun assortiment kun je tuinhaarden, terrasmeubelen, sauna’s, regentonnen, tuingereedschap, bladblazers, speelgoed en zelfs hele tuinhuizen vinden. De verschillende artikelen kunnen gemakkelijk op de website vergeleken worden om zo het beste product te vinden. De bestellingen kunnen geleverd worden, maar het is ook mogelijk de bestelling zelf af te halen. Kies je ervoor om je bestelling te laten leveren, dan is de verzending gratis. Alles wordt vanuit het magazijn van Amazer! geleverd. Ben je er snel bij en heb je voor 17:00 besteld, dan heb je de artikelen de volgende werkdag in huis. 


Klantenservice Amazer!

Voor klachten en vragen kun je contact opnemen met de klantenservice van Amazer!. Op de website van Amazer! is alle informatie te vinden over retournering, garantie, bezorging, afhalen, betalen en bestellen. Er is ook een pagina voor veelgestelde vragen. Mocht je echter toch nog vragen hebben dan is er een contactformulier beschikbaar. Klachten kunnen naar Amazer! gemaild worden via info@amazer.nl. Ook voor complimenten kun je naar dit adres mailen! De website heeft een chat voor direct contact. Is de chat echter niet beschikbaar, dan staat er ook een telefoonnummer vermeld dat alle werkdagen van 08:30 tot 17:30 beschikbaar is. 


Is Amazer! echt amazing?

Is door Amazer! jouw tuin helemaal klaar voor de zon? Staat jouw barbecue van Amazer! al klaar in de tuin en zit je nu te wachten totdat de zon eindelijk weer schijnt? Dat kan natuurlijk nog wel even duren, dus waarom schrijf je geen recensie met jouw beoordeling van Amazer!. 


Wat vinden klanten van Amazer!? Lees hier reviews over hoe klanten de tuinproducten beoordelen of schrijf zelf over jouw ervaringen met de webshop.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

via Bol

paar keer contact gezocht nav kapot artikel binnen garantie termijn - reageren niet of nauwelijks op mail moet er zelf elke keer achteraan

L

Lies D

02-09-2019

0