alleStoelen.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

alleStoelen.nl

Op de website van alleStoelen.nl wordt gesteld dat ze dè webshop zijn voor al je stoelen! Heb jij weleens gekocht bij alleStoelen? Heb jij je mening achter gelaten via NederlandReview? Zou je klanten aanbevelen hier te gaan kopen? Via NederlandReview lees je onafhankelijke bedrijf reviews. Deze ervaringen helpen mensen die op zoek zijn naar stoelen om een goede en verstandige beslissing te nemen.


Over alleStoelen.nl

AlleStoelen.nl is een webshop waar je stoelen kunt kopen. Het bedrijf stelt de speler te zijn op het gebied van stoelen. Er wordt aangegeven dat je bij AlleStoelen.nl absoluut slaagt als je een nieuwe prachtige stoel zou willen kopen.


Via de website alleStoelen.nl kun je onder andere artikelen kopen in de volgende categorieën: eetkamerstoelen, fauteuils, barkrukken, poefjes & krukjes, eetkamerbanken, tafels en zitzakken. Zo kun je voor Scandinavische clean ontwerpen kijken bij House Doctor, terwijl je bij Urban Lifestyle en Kick Collection je slag kunt slaan als je betaalbare luxe, leuke en trendy stoelen wil kopen.


Dat zijn zeker niet de enige artikelen. Je kunt voor andere soorten zitplezier eveneens bij dit bedrijf terecht. De medewerkers van alleStoelen.nl doen er alles aan om aan de wensen van de klanten te voldoen. Zoek je een barkruk, kekke poef of trendy lounge stoel? Deze producten kun je kopen via alleStoelen. Let op, dit zijn enkele tipjes van de sluier. Voor de volledige collectie kun je het beste online een kijkje nemen in de collectie van alleStoelen.nl.


Services bestellen, betalen,

De artikelen bij alleStoelen zijn niet duur en worden bij jou persoonlijk thuis afgeleverd. AlleStoelen.nl stelt voor kwaliteit en meubels van deze tijd te zijn. Ze zijn trots op de merken die je via de webshop kunt kopen.


Je kunt op eenvoudige wijze via de webshop bestellen. Als een artikel op voorraad is dan ontvang jij binnen drie dagen je bestelling. Je krijgt een bevestigingsmail met gegevens zoals jou  unieke bestelnummer, een eventuele betaalbevestiging en je kunt via een Track and Trace code je bestelling volgen.


Bij allestoel.nl

kun je makkelijk, snel en ook nog eens veilig shoppen. Via alleStoelen.nl kun je betalingen doen middels Ideal, bankoverschrijving, creditcard of achteraf via de bank. Mocht je meer informatie over deze betaalmogelijkheden willen hebben verwijzen we je naar de volgende link: https://www.allestoelen.nl/service/payment-methods/


Deze stoelenspecialist heeft service dermate hoog in het vaandel staan. Klantencontact vindt men hier enorm belangrijk en er wordt op de website aangegeven dat klanten kunnen rekenen op de beste service.


Retouren

Mocht je een artikel hebben ontvangen en het is toch niet wat je ervan had verwacht dan kun je het artikel retour sturen. Dit moet dan wel binnen 30 dagen gebeuren. Kosten van het terug sturen zijn voor de klant en het bedrijf ontvangt het artikel graag zonder schade. Het product dient ook in originele verpakking terug gestuurd worden en wel naar het volgende adres: Energieplein 18, 2031 TC Haarlem in Nederland.


Er zit een fabrieksgarantie op stoelen die verschilt per product. Bij elke stoel wordt productinformatie aangegeven. Op alleStoelen.nl zit sowieso een minimale fabrieksgarantie van een jaar.


De Algemene Voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk gelden voor de klanten van het bedrijf. In de algemene voorwaarden kun je onder andere procedures lezen met betrekking tot Herroepingsrecht, Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd, Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan, verplichtingen van de ondernemer bij herroeping, uitsluiting herroepingsrecht, de prijs, nakoming en extra garantie, levering en uitvoering, duurtransacties zoals duur, opzegging en verlenging, betaling, klachtenregeling en geschillen.


Wat zijn de ervaringen van klanten?

Wat zijn de ervaringen van klanten bij alleStoelen.nl? Zijn ze tevreden over de producten? Wat vinden ze van de service? Ben jij al klant bij dit bedrijf? Wat zijn jouw ervaringen? Mocht je al klant zijn horen we graag wat jou ervaringen zijn. Je review wordt door NederlandReview en haar bezoekers enorm gewaardeerd. Onafhankelijke meningen over bedrijven lees je via NederlandReview. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)