Voetbaltafel.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Voetbaltafel.nl

Wil je graag je eigen voetbaltafel hebben? Dan is het wellicht een idee om voetbaltafel.nl eens te bezoeken? Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze webshop en bijbehorend bedrijf. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Voetbaltafel.nl?


Via voetbaltafel.nl kunnen allerlei voetbaltafels en toebehoren besteld worden. Deze organisatie stelt specialist te zijn als het aankomt op voetbaltafels. Ze stellen het grootste assortiment aan voetbaltafelspellen te hebben in Nederland en België. Bijna alle producten op de website zijn voorradig. De medewerkers van dit bedrijf hebben al jaren ervaring in de tafelvoetbalbranche. Heb je een vraag of wil je feedback geven? Ben je toe aan een stukje support? Dan kun je contact opnemen met de helpdesk. Er wordt aangegeven dat zij garant staan voor goede service. Het aanbod is volgens dit bedrijf variërend en te koop tegen scherpe prijzen. Er worden voetbaltafels aangeboden van merken die bekend zijn in de tafelvoetbalwereld. Denk bijvoorbeeld aan Deutscher Meister, Garlando, Heemskerk, en Topshot. De items zijn naar eigen zeggen van goede kwaliteit. Ook wordt aangegeven dat er veilig en vertrouwd gekocht kan worden.


Verzendinformatie


Alle voetbaltafels binnen Nederland en België worden gratis bezorgd. Je hoeft dus geen verzendkosten te betalen. In de regel worden orders binnen 2 werkdagen geleverd. De betaling moet dan wel zijn ontvangen. Soms is er sprake van uitzonderingen. Dan zal de exacte datum van levering met je worden afgestemd. Op Voetbaltafel.nl staat dat ze hun best doen om een bestelling zo snel mogelijk te laten leveren. Er wordt niet bezorgd tijdens weekenden en op feestdagen. Voor orders die naar Duitsland of de Waddeneilanden moeten worden verzonden, zal een extra toelage betaald moeten worden.


Retourinformatie


Op de website wordt aangegeven dat ze er alles aan doen jou goede producten en service aan te bieden. Desondanks kan er een keer iets gebeuren waardoor er niet aan verwachtingen wordt voldaan. Het verzoek is om dan contact op te nemen met de medewerkers van Voetbaltafel.nl. Ze stellen graag op zoek te gaan naar een oplossing. Artikelen kunnen ook geretourneerd of geruild worden. De termijn om dit te kunnen doen is vastgesteld op 14 dagen. Dit wordt de bedenkfase genoemd. Na het aanmelden heb je 2 weken de tijd om iets terug te sturen. Als je een terugbetaling wilt ontvangen moet je aan de retourvoorwaarden voldoen. Zo moeten originele labels en kaartjes aan het artikel vastzitten. Het item moet compleet zijn en mag niet gebruikt of beschadigd zijn. Het retouradres staat vermeld op de website.


Klachtenregeling


Het kan voorkomen dat er ergens ontevredenheid ontstaat. Net als bij andere online shops kun je dan een klacht indienen. Speciaal voor klachten is een klachtenprocedure opgesteld. Zowel de koper als verkoper zullen zich aan de regels uit de procedure moeten houden. Een klacht moet op tijd, volledig en duidelijk worden ingediend. Kopers kunnen in principe binnen 2 weken een inhoudelijke reactie verwachten. Soms is er langer de tijd nodig. Je wordt hier dan van op de hoogte gebracht. Je krijgt dan een terugkoppeling over wanneer ze ongeveer denken te reageren. Uiteindelijk wordt er een oplossing voorgesteld. Als je je hier niet in kunt vinden ontstaat er een geschil welke vatbaar is voor de geschillenregeling. Sinds een aantal jaren kunnen klachten ook gedeponeerd worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Voetbaltafel.nl? Heb je hier weleens een voetbaltafel besteld? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb je veel plezier van je tafel? Ga je hier in de toekomst vaker iets bestellen? Wat vond je van het bestelproces en is je bestelling op tijd afgeleverd? We waarderen het als je je mening geeft via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)