Vertellis

6

Bestellen

6

Service

6

Prijs

6

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Vertellis

Ben je zoekende naar een vorm van menselijke verbinding? Wellicht zijn de vragenkaartspellen of andere producten van Vertellis dan interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn.


Wat is Vertellis?


Via Vertellis kunnen vragenkaartspellen en boeken voor vrienden, koppels, gezinnen en kinderen gekocht worden. Deze producten moet voor verbinding zorgen tussen mensen in een digitale samenleving. Deze onderneming is opgestart door Bart en Liz. Zij besloten Nederland te verlaten om ergens over de grens te gaan wonen. Families van beide personen hadden hier weinig begrip voor. Ze kwamen op het idee een vragenkaartspel met handgeschreven kaartjes te gaan spelen. Dit deden ze tijdens kerst en er ontstond een bijzondere en begripvolle sfeer. Het zorgde echt voor een verbinding. Deze organisatie is tot stand gekomen door geld dat is opgehaald via een crowdfunding campagne. Tijdens de actie werden er heel veel spellen verkocht. Vanaf dat moment ging alles als een speer. Er kwam een werknemer bij en er werden meerdere producten gemaakt. Vandaag de dag worden de items van Vertellis wereldwijd in zeven verschillende landen verkocht. Ze willen blijven groeien.


Verzendinformatie


Er wordt aangegeven dat ze alles in het werk stellen om orders zo snel mogelijk bij klanten te bezorgen. Orders welke op werkdagen voor 16:00 uur worden geplaatst, proberen ze op dezelfde dag nog te vesturen. Het kan voorkomen dat een product niet op voorraad is. In een dergelijke situatie kan de levering van jouw pakket vertraging oplopen. De exacte levertermijn hangt af van het adres waaraan geleverd moet worden. In de regel duren leveringen in eigen land tussen de 3 en 5 werkdagen. Nadat er een zending onderweg is zal er een Track & Trace link per e-mail worden verstuurd. Pakketten die naar België moeten, zullen ongeveer 5 tot 8 werkdagen onderweg zijn. Voor Belgische bestellingen wordt er geen volgcode verstuurd. Bij een minimale bestelwaarde van € 35,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten om iets te versturen € 3,50.


Retourinformatie


Het kan altijd voorkomen dat je als klant ontevreden bent over een dienst of product. Bij Vertellis is de retourtermijn vastgesteld op 14 dagen. Binnen die fase moet doorgegeven worden dat je een retour in gang wilt zetten. De termijn gaat in op het moment dat een bestelling is ontvangen. Tijdens de bedenkfase moet er nauwkeurig met het product worden omgesprongen. Mocht er schade zijn ontstaan tijdens transport zal je dit ook direct moeten doorgeven. Dit moet per e-mail gedaan worden en er moet een foto meegestuurd worden. Er wordt ook verzocht een bestelnummer door te geven. Zo kan het retourproces sneller verlopen. Er kan ook een beroep worden gedaan op het herroepingsrecht. Dit zal binnen twee weken moeten gebeuren. Binnen deze periode hoef je dan geen reden van opgaaf voor het annuleren door te geven. Er wordt wel om bewijs gevraagd waarmee aangetoond moet worden dat iets tijdig is teruggestuurd. Op de website staat beschreven naar welk retouradres het pakket verzonden dient te worden.


Klantervaringen  


Heb jij weleens een vragenkaartspellen bij deze organisatie besteld? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Hoe heb je het spel ervaren? Zorgde het bij jullie ook voor een mooie menselijke verbinding? We stellen het op prijs als je al jouw informatie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Affirmatie

Als fanatiek spelletjesspeler, en dan vooral spelletjes waarbij gesprekken ter tafel komen, heb ik Vertellis weten te vinden. Vrijdagvragenspel, Kernwaardenspel, Feestdagen editie en Gezinseditie worden met regelmaat in de weekenden gespeeld. Nu ook Affirmatie gekocht. Ik ben heel benieuwd wat dit mij/ons gaat brengen! Wat mij direct opviel is de mooie kleurstelling van het doosje en de kaarten MAAR wat ziet het doosje er zoveel anders uit dat de vorige. En dan bedoel ik de kwaliteit van het doosje. Doosje is niet meer 1 geheel, deksel van het doosje zit vrij los(ik heb er nu al een elastiek om gedaan!). En bij de verzending zat het spelletje verpakt in een veel groter wit doosje (dus veel lucht verzonden). Dat is niet zuinig omgaan met onze planeet!

J

joost

08-06-2023

0