Trendoz | Bellatio

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Trendoz | Bellatio

Het is belangrijk voor kinderen maar ook leuk om creatief en actief bezig te zijn. Dan moet je echter wel de kuiste knutselspullen of tekenaccessoires hebben, anders levert het alleen frustratie op omdat het nooit wordt hoe jij wilt. Misschien kun je wel wat creatief speelgoed bij Trendoz.com vinden. Maar wat zal de kwaliteit van hun sporttassen en andere artikelen zijn? Zullen die zonnebrillen nou wel helpen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Trendoz.com op komt dagen met je nieuwe feestartikelen? En zal de klantenservice wel naar je luisteren als het cadeau niet is wat je je ervan had voorgesteld toen je het bestelde? Alleen mensen die al eens bij Trendoz.com hebben geshopt kunnen je hier iets meer over vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een online shop Trendoz.com nou echt is. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien of Trendoz.com nou echt de shop voor jou is.


Over Trendoz.com

Trendoz.com is een hobbywinkel die verschillende soorten artikelen aanbiedt. Ze hebben ruim 50.000 artikelen in hun assortiment. Je kunt er bijvoorbeeld een selectie kleding aantreffen voor zowel binnen als buiten. Hun outdoor kleding is dan speciaal voor zware weersomstandigheden gemaakt. Er is kleding op kleur, dus je kunt op rood, zwart, groen of blauw zoeken. Er zijn ook bijpassende hoeden en caps te vinden al zijn sommigen ervan eerder geschikt voor een feestje dan voor dagelijks gebruik. Over feestjes gesproken: Trendoz.com heeft ook een selectie feestkleding, feestversiering en andere feestartikelen waarmee je een echt feestje kan bouwen. Het maakt hiervoor niet uit of het een kinderfeestje of een themafeest voor volwassenen. Er is een selectie gadgets voor zowel je huisdier als jezelf. Voor kinderen is er speelgoed te vinden of misschien een lekkere zachte knuffel voor je baby. In hun categorie hobby vind je knutselartikelen maar ook papier en kleurpotloden om gewoon eens te schetsen of tekenen. Je hebt verder nog sportartikelen voor mensen die actief en sportief bezig willen zijn,. Hieronder valt sportkleding maar ook tennisrackets, hockeysticks, voetbalschoenen enzovoort. En als laatste hebben ze nog wat parfums en andere dingen die je in een drogisterij kunt aantreffen. En veel van de artikelen zijn ook erg geschikt als cadeau.
Diensten van Trendoz.com

Je kunt de kleding, feestartikelen en hobbyartikelen van Trendoz.com gewoon via hun website bestellen. De bezorgservice van Trendoz.com komt je sportartikelen dan gewoon bij je thuis bezorgen. Ook is er een Trendoz.com klantenservice die je kan helpen als je wat advies over een hoed of tas nodig mocht hebben.


Klachten, Complimenten en Tips voor Trendoz.com

Heb jij al eens wat hobbyartikelen gekocht bij Trendoz.com? Ook als het wat kleding was wan willen we graag horen wat je over deze hobbywinkel te zeggen hebt. Konden de hoeden en andere feestartikelen je in een feeststemming brengen? Kon je goed uit de voeten met hun kleurboeken en andere knutselbenodigdheden? Moest je lang wachten op de bezorging van je sportartikelen? En wat voor een klantenservice biedt Trendoz.com aan als je in de problemen komt? Laat een Trendoz.com review achter en vertel ons wat jouw mening over deze hobbywinkel nou eigenlijk is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)