Themakleding-Benelux

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Themakleding-Benelux

Heb je binnenkort een feestje en ben je op zoek naar wat themakleding of feestversiering? Dan kun je terecht bij Themakleding-benelux. Maar wat voor een kwaliteit feestartikelen zal deze feestwinkel verkopen? Zal die themakleding wel zo prettig zitten? Zullen die slingers en tafelkleden je wel echt in de stemming van het feest brengen? Zal de versiering en kleding het land dat centraal staat wel weten te vangen? Zal de bezorgservice van Themakleding-benelux jouw masker of pruik wel op tijd voor het feest komen bezorgen? En wat zal de klantenservice van Themakleding-benelux als je kerstversiering of outfit voor Halloween toch niet geschikt blijkt te zijn? Alleen feestgangers die wel eens bij Themakleding-benelux hebben geshopt kunnen je hier wat meer over vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij over Themakleding-benelux te zeggen hebben. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat er van Themakleding-benelux verwacht kan worden.


Over Themakleding-benelux

Themakleding-benelux is een feestwinkel. Ze zeggen zelfs de themakleding specialist in Nederland en België te zijn. Er is themakleding voor zowel volwassenen als kinderen. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor outfits voor Halloween, Sinterklaas, Oktoberfest of Carnaval. Maar er zijn ook thema’s zoals Toppers 2019, Q-Music Foute Feesten, Western, Gay Pride 2019, Kerst en Out & Nieuw. Ze hebben ook kleding voor feesten waarbij een zeker jaartal of een periode centraal staat. Denk hierbij aan de Rock & Roll uit de 60’s, hippiekleding uit de 60’s, de Discofeesten uit de jaren 70 of de charleston feesten uit de jaren 20. Ook voor de 80’s en 90’s is er voldoende te vinden. Maar misschien staat er wel een speciaal land centraal. Dan hebben ze kleding en versiering gebaseerd op Mexico, Frankrijk, Spanje, België, Holland, Griekenland of Italië. Dus of je nou een Duts, Engels of Italiaans feest wilt geven, Themakleding-benelux kan je in de juiste stemming brengen. Andere thema’s die je bij Themakleding-benelux kunt vinden zijn Tekenfilm, Symphonica in Rosso, Moulin Rouge, Elfstedentocht, 1001 Nachten, Caribisch, Dieren en nog veel meer. Zelfs een Sweet Sixteen kan via Themakleding-benelux worden georganiseerd. Naast de themakleding zelf heeft Themakleding-benelux nog wat accessoires om het af te maken. Denk hierbij aan brillen, pruiken, wimpers, hoofddeksels, sieraden, vleugels, handschoenen en nog veel meer. En ook hebben ze versieringen zodat je echt helemaal in het thema zit. Deze selectie bestaat uit vuurwerk, deurborden, slingers, vlaggenlijnen, lampions, confetti, wanddecoraties enzovoort.
Diensten van Themakleding-benelux

De themakleding, versiering en andere producten van Themakleding-benelux kunnen gewoon bij je thuis worden bezorgd. De klantenservice van Themakleding-benelux zal de Halloweenkleding of herstversiering dan gewoon bij je komen bezorgen. Er is ook nog een Themakleding-benelux klantenservice die je vragen over de servetten of confetti kan beantwoorden.


Klachten, Complimenten en Tips voor Themakleding-benelux

Heb jij al eens feestkleding of feestversiering bij Themakleding-benelux vandaan gehaald? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze feestwinkel. Hoe makkelijk was het nou echt om feestartikelen bij Themakleding-benelux te bestellen? Werd het Western feest wel een succes met hun cowboykostuums of indianenkostuums? En wat valt er te zeggen over de klantenservice en bezorgservice van Themakleding-benelux? Laat een Themakleding-benelux review achter en vertel ons wat jij over deze themawinkel denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Carnavalspak order 252326

Al die websites die aan de teugsebaan 5 in deventer actief zijn op internet zijn oplichters. Leveren niet en krijg mijn geld 56.44 gewoon niet retour. Schandalig. Zijn wel onder stuk of 6 sites actief onder verschillende namen op dit adres. Na het betalen zeggen ze dat ze failliet zijn. Geld kwijt. Pure oplichting. Alles op dit adres dus.

M

Marco

06-06-2023

0