Tenstickers.nl

3.9
4.6

Bestellen

3.4

Service

4

Prijs

3.5

Levering

37.5%

Zou hier weer kopen

Tenstickers.nl

Hoe geef je de slaapkamer van je kind een gezellige sfeer? En hoe kan je die saaie witte muur in je woonkamer op een leuke manier bedekken? Dat vroegen ze zich ook af bij Tenstickers.nl. De webshop heeft een ruim assortiment met originele stickers die je kunt gebruiken voor thuis, op kantoor of in je winkel. De decoraties zijn een leuke, maar simpele manier om je kamer wat op te vrolijken. De stickers moeten alleen wel aan de muur blijven hangen en je wilt niet uren bezig zijn om de stickers op de muur te plakken. Om zeker te weten dat de stickers van Tenstickers.nl het kopen waard zijn, lees je natuurlijk eerst de recensies van klanten op NederlandReview.

Over Tenstickers.nl

Het zal niemand verbazen dat de webshop gespecialiseerd is in het maken van muurstickers en wanddecoraties. Ze hebben een ruim aanbod met originele ontwerpen, zoals inspirerende teksten, krijtbordstickers, koelkastdecoraties en laptopstickers. Alle stickers zijn natuurlijk geschikt om je huis te decoreren, maar ook voor bedrijven is Tenstickers.nl interessant. Ze maken ook stickers met logo’s voor aanbiedingen en promoties en wanddecoraties voor kantoren.


Zo makkelijk is het om de stickers van Tenstickers.nl te plakken.

Waarom Tenstickers.nl?

Alle stickers en decoraties die in de webshop te vinden zijn, worden ontworpen door de designers van Tenstickers.nl. De ontwerpafdeling ontwikkelt elke dag nieuwe ontwerpen, maar kan ook persoonlijke opdrachten uitvoeren. Op dit moment zijn 6.400 verschillende designs in de webshop te vinden. Je kunt de ontwerpen op de website eenvoudig personaliseren of zelf een wens naar de webshop sturen. Zo worden de stickers nog persoonlijker. Alle stickers worden overigens gedrukt op hoogwaardig vinyl. Tenstickers.nl wil namelijk kwaliteit kunnen garanderen en gebruikt daarom alleen de beste materialen. Alle stickers worden daarom ook binnenshuis geproduceerd, zodat ze voor levering nog gecontroleerd kunnen worden.  

Diensten Tenstickers.nl

De webshop heeft voor klanten ook een aantal extra diensten. Je bestelling wordt bijvoorbeeld vanaf 50,- gratis geleverd en de levering is altijd binnen 48 uur. Je hoeft dus nooit lang op je bestelling te wachten. Je betaalt bij Tenstickers.nl ook altijd veilig met creditcard, iDeal, SEPA, PayPal of Bank Transfer. Wil je graag inspiratie opdoen of op de hoogte blijven van de nieuwe ontwerpen? Volg Tenstickers.nl dan op alle Social Media. Ze zijn actief op Facebook, Twitter en Instagram.

Klachten Tenstickers.nl

Zijn jouw stickers nog altijd niet geleverd? Of heb jij de verkeerde bestelling ontvangen? Probeer dan altijd eerst contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen je bij vragen en klachten altijd het beste helpen. Op de website kun je alle contactgegevens vinden. Je kunt van maandag tot en met vrijdag gebruikmaken van het telefoonnummer en buiten werktijden kun je altijd mailen naar info@tenstickers.nl. Vertel in jouw review dan meteen hoe Tenstickers.nl omgaat met klachten!

Jouw ervaringen met Tenstickers.nl

Is de kamer van jouw zoontje volgeplakt met stickers van LEGO? Of heb jij in je eigen slaapkamer een sticker hangen met een inspirerende quote om de dag altijd goed te beginnen? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de webshop. Laat andere klanten weten wat jij van de kwaliteit van de stickers vindt en geef jouw mening

Personaliseer muurstickers en wanddecoraties bij Tenstickers.nl. Wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees hier de reviews over hun ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (80)

Anderen bekeken ook

close

Tenstickers.nl

Vergelijk reviews en bekijk Tenstickers.nl