Tenstickers.nl

4.6

Bestellen

3.4

Service

4

Prijs

3.5

Levering

38.3%

Zou hier weer kopen

Tenstickers.nl

Hoe geef je de slaapkamer van je kind een gezellige sfeer? En hoe kan je die saaie witte muur in je woonkamer op een leuke manier bedekken? Dat vroegen ze zich ook af bij Tenstickers.nl. De webshop heeft een ruim assortiment met originele stickers die je kunt gebruiken voor thuis, op kantoor of in je winkel. De decoraties zijn een leuke, maar simpele manier om je kamer wat op te vrolijken. De stickers moeten alleen wel aan de muur blijven hangen en je wilt niet uren bezig zijn om de stickers op de muur te plakken. Om zeker te weten dat de stickers van Tenstickers.nl het kopen waard zijn, lees je natuurlijk eerst de recensies van klanten op NederlandReview.


Over Tenstickers.nl

Het zal niemand verbazen dat de webshop gespecialiseerd is in het maken van muurstickers en wanddecoraties. Ze hebben een ruim aanbod met originele ontwerpen, zoals inspirerende teksten, krijtbordstickers, koelkastdecoraties en laptopstickers. Alle stickers zijn natuurlijk geschikt om je huis te decoreren, maar ook voor bedrijven is Tenstickers.nl interessant. Ze maken ook stickers met logo’s voor aanbiedingen en promoties en wanddecoraties voor kantoren.



Zo makkelijk is het om de stickers van Tenstickers.nl te plakken.


Waarom Tenstickers.nl?

Alle stickers en decoraties die in de webshop te vinden zijn, worden ontworpen door de designers van Tenstickers.nl. De ontwerpafdeling ontwikkelt elke dag nieuwe ontwerpen, maar kan ook persoonlijke opdrachten uitvoeren. Op dit moment zijn 6.400 verschillende designs in de webshop te vinden. Je kunt de ontwerpen op de website eenvoudig personaliseren of zelf een wens naar de webshop sturen. Zo worden de stickers nog persoonlijker. Alle stickers worden overigens gedrukt op hoogwaardig vinyl. Tenstickers.nl wil namelijk kwaliteit kunnen garanderen en gebruikt daarom alleen de beste materialen. Alle stickers worden daarom ook binnenshuis geproduceerd, zodat ze voor levering nog gecontroleerd kunnen worden.  


Diensten Tenstickers.nl

De webshop heeft voor klanten ook een aantal extra diensten. Je bestelling wordt bijvoorbeeld vanaf 50,- gratis geleverd en de levering is altijd binnen 48 uur. Je hoeft dus nooit lang op je bestelling te wachten. Je betaalt bij Tenstickers.nl ook altijd veilig met creditcard, iDeal, SEPA, PayPal of Bank Transfer. Wil je graag inspiratie opdoen of op de hoogte blijven van de nieuwe ontwerpen? Volg Tenstickers.nl dan op alle Social Media. Ze zijn actief op Facebook, Twitter en Instagram.


Klachten Tenstickers.nl

Zijn jouw stickers nog altijd niet geleverd? Of heb jij de verkeerde bestelling ontvangen? Probeer dan altijd eerst contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen je bij vragen en klachten altijd het beste helpen. Op de website kun je alle contactgegevens vinden. Je kunt van maandag tot en met vrijdag gebruikmaken van het telefoonnummer en buiten werktijden kun je altijd mailen naar info@tenstickers.nl. Vertel in jouw review dan meteen hoe Tenstickers.nl omgaat met klachten!


Jouw ervaringen met Tenstickers.nl

Is de kamer van jouw zoontje volgeplakt met stickers van LEGO? Of heb jij in je eigen slaapkamer een sticker hangen met een inspirerende quote om de dag altijd goed te beginnen? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de webshop. Laat andere klanten weten wat jij van de kwaliteit van de stickers vindt en geef jouw mening


Personaliseer muurstickers en wanddecoraties bij Tenstickers.nl. Wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees hier de reviews over hun ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (81)

Misleiding Hart sticker 'met glitters' zonder glitters. Geen service.

Koop niet bij dit bedrijf. Tenstickers stuurt stickers die aantoonbaar niet overeenkomen met de omschrijving op de website. Het is pure misleiding. Als je daar over klaagt, wordt er op geen enkele manier meegewerkt, en komen ze met smoezen en kleine lettertjes dat je zelf beter had moeten opletten. Terugsturen kan alleen op eigen kosten, wat een illegale voorwaarde is.

A

Anna

07-03-2024

0

Wereldkaart sticker

Ik zie dat mij hetzelfde is overkomen als in ieder geval één ander persoon: er werd gratis verzending beloofd, maar toen ik bezig was met de bestelling bleek dat ik alleen gratis levering kon krijgen als het bij een ophaal adres bezorgd wordt - met een beperkte keuze aan ophaal adressen die voor mij niet makkelijk te bereiken zijn.Uiteindelijk besloot ik dan maar de €7:50 extra te betalen voor een thuisbezorging. Het invullen van de gegevens ging niet makkelijk, en volgens tenstickers heb ik het huisnummer niet ingevuld, waardoor de bestelling onbezorgbaar en teruggestuurd werd. (Normaliter komt een order niet door wanneer de gegevens onvolledig zijn, toch?) Nu, weken later bieden ze aan de bestelling weer te sturen, maar ik moet dan wel nog eens portokosten betalen. Ik ben dit niet van plan en heb mijn geld terug gevraagd als ze het niet alsnog voor het originele bedrag bezorgen. Ik ben benieuwd, maar niet optimistisch.

R

Rieneke

04-09-2023

0

Stickers besteld. Nooit iets ontvangen, bestel niet!!!

Nooit mijn bestelling ontvangen, bestel nooit iets, weggegooid geld.

D

Danielle

05-06-2023

0

Stickers besteld

Ze laten je extra betalen voor een snelle verwerking. Maar dat slaat nergens op, want op hun site staat nergens dat ze vanuit Spanje verzenden. Dus ze kunnen hun levertijden totaal niet waarmaken en meer betalen voor een service die ze niet kunnen waarmaken is oplichting. Kwaliteit van de stickers zijn overigens dramatisch slecht. Ze plakken voor geen meter en zijn slecht van kleur. Wees gewaarschuwd! Bestel hier niks!

R

Robert

06-04-2023

0

raamsticker

Ik heb bij tenstickers.be gekocht maar dit is gewoon hetzelfde dus zet ik ook hier even een beoordeling. In oktober bestel ik een sticker, 4 maanden later nog niks ontvangen. Ik had het huisnummer niet vermeld, ik had extra betaald om het met bpost te laten leveren maar nee hoor ik kreeg tracking gegevens van postnl, met bpost was deze sticker wel aangekomen ook zonder huisnummer want ik laat mijn leveringen allemaal leveren in een afhaalpunt van bpost en dit gaat per email. Meerdere malen contact gehad per e-mail en het zou in orde komen. Niet dus, maar vorige week hebben ze wel het lef om mijn beoordeling te vragen voor hun webshop. Nu een week later staat mijn review nog niet vermeld op de webshop, rara hoe zou dat komen. Vandaag dus 4 maanden later krijg ik een mail van hun dat de sticker bij hun in het magazijn ligt en tegen betaling van 5,99 euro zouden ze de sticker alsnog opsturen. Wat een service , mijn ogen schieten vol. Ik wil met zo een firma nooit nog iets te maken hebben.

Z

zessie

24-01-2023

0

Muursticker

Heb de muursticker die ik bestelde gewoon gekregen. Juiste formaat ern juiste kleur. Komt wel uit Spanje zoals anderen al melden. Was helaas niet duidelijk voordat ik het bestelde. Was makkelijk genoeg om te gebruiken.

B

Bert

14-01-2023

0

Muursticker

Aub koop hier niets, oplichters eerste klas!!! Muursticker besteld in een bepaalde maat, via de post krijg ik er eentje die veel te klein is. Dus niet de door mij bestelde en betaalde maat. Gebeld, gemaild totaal geen reactie!!

E

Esther

25-12-2022

0

siliconen stickers

J

J. Hetebrij

23-12-2022

0

Muursticker

Ik krijg twee stickers gestuurd die ik niet besteld heb! Vervolgens kan je het terug sturen naar Barcelona en krijg je de retourkosten en de verzendkosten die ook genaakt zijn niet terug! Hun fout dat ik niet de juiste stickers krijg, maar pech gehad dan maar. Nul klantenservice!!!

T

Tamara

26-09-2022

0

N sticker voor op n donkere buitendeur,hoera hij is er..HELP om te huilen voor de 2e keer krijg ik n zwarte sticker

20-07-2022

0

Autosticker

Waardeloos bedrijf, bestel je een autosticker van 10x70cm en krijg je 10x2 cm. Antwoord na een klacht is "u heeft nou eenmaal 10cm besteld", gewoon oplichters dus

S

Suzanne

04-07-2022

2

Stickers

Ik heb dus een week geleden op 21-04-2022 twee stickers besteld. Ik heb ze nogsteeds niet binnen gekregen. De verwachte levering zou 3 werkdagen zijn. Nou dat is het allang al geweest….

F

Felix

28-04-2022

0

Sticker

Sticker gekocht, plakt niet, melding gedaan word er gezegd dat de muur pas geverfd is. Net of hun dat kunnen zien, plus dat die muur jaren geleden geverfd is. Klote bedrijf dus, spijt van, nu moet ik mijn muur dus wel weer verven omdat het verpest is. En m'n geld weggegooid

J

Joyce

24-04-2022

1

Muurstickers

Hele slechte ervaring mee. Het product is niet geleverd en ze weigeren mijn geld incl verzendkosten terug te storten. Hier nooit meer kopen.

A

Astrid

02-03-2022

0

Finish vlag stikker

Na bestellen er achter komen dat het bedrijf in Spanje zit. De levering duurde ruim een week. Maar ik heb op de site de kleur geel besteld,maar de kleur die ik heb ontvangen is absoluut geen geel maar oranje.Totaal geen hulp of coulance vanuit hun. Echt triest....nooit meer dat ik daar bestel!

D

Delden

24-02-2022

0

stickers

pluspunt is, reageren wel op mail, grote minpunt is, ze leveren niet, maar zeggen wel, dat het aangekomen is, maar dat je het hebt geweigerd, kan nog een keer opgestuurd worden, maar moet je weer € 4,50 betalen... Riekt naar oplichting

G

Gouke Visser

05-01-2022

0

Raamsticker

Bestel hier nooit! Ik had een sticker in spiegelbeeld besteld. Ik krijg een gewone geleverd. Ze blijven volhouden dat ik het fout heb aangeklikt, nou dat is het zeker niet want heb t zelfs nog laten controleren alvorens te bestellen. Had ik maar een printscreen gemaakt. Dit bedrijf komt niet met een passende oplossing. En een mindere review achter gelaten nav een automatisch mailtje vanuit hun, nou die plaatsen ze dus niet op hun website!

D

Danielle Ravenshorst

09-12-2021

0

Behang

Willen afzien van bestelling maar hebben nu na twee maanden nog steeds ons geld niet terug. Wordt steeds opnieuw gestuurd terwijl wij het pakket op voorhand al weigeren. Wegblijven bij deze boevenpartij!

P

Pascal

08-12-2021

1

Vinyl tapijt

Ik heb een vinyl tapijt besteld en tot mijn grote verbazing is het tapijt doormidden gesneden geleverd!! Er zaten 2 helften in de verpakking die je als een puzzel tegen elkaar aan kunt schuiven. Het ziet er niet uit en het slaat natuurlijk nergens op. Ik heb direct een email gestuurd en het contactformulier op de website ingevuld maar tot op heden heb ik nog geen reactie gekregen. Het tapijt kostte bijna € 100,- en dat geld wil ik terug. Ik ga hier in ieder geval nooit meer iets bestellen!

C

Christel

08-12-2021

0

2 laptop stickers

Heel ontgoocheld over producten! Over levertermijn verneem je niets, ze komen weken later ineens toe. In een afgesneden koker waar de deksel niet op vasthoud. Stickers waren beiden meer dan 1,5cm te groot langs beide zijden. De inkt gaat er af bij het minste beetje aanraking. Had de stickers er mooi opgeplakt en randen zelf bijgesneden. Maar bij het minste beetje aanraking of gebruik staan ze vol witte lijnen. (geen krassen) lijnen waar de inkt al is afgegaan. Jullie zien mij niet meer als klant.

T

Tanghe Leen

06-11-2021

0