Schäfer Shop

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Schäfer Shop

We zijn vandaag gevoeliger voor het kantoor dan thuis. De 40-urige werkweek lijkt eeuwig te duren en om 15:00 beginnen we wanhopig naar de klok te kijken, omdat we naar huis willen. Omdat we zo veel op kantoor zijn, is een ontwerp dat creativiteit en effectiviteit motiveert onmisbaar. Onze werkomgeving moet werk stimuleren. Bij Schäfer Shop hebben ze genoeg om je kantoor een make-over te geven, maar zijn de Schäfer Shop-artikelen ook inspirerend? En wat vinden anderen van de kwaliteit ? U wacht niet op rugproblemen , omdat de stoelen niet comfortabel zitten.Voor meer informatie over Schäfer Shop kunt u hier beoordelingen van echte klanten vinden. Ze vertellen je alles over hun ervaringen , zodat je weer vol energie aan het werk kunt gaan.

Over Schäfer Shop

Schäfer Shop is al 75 jaar in Duitsland bekend . Het bedrijf brengt daarom veel ervaring mee . Het merk heeft zijn plek op de Nederlandse markt al gevonden, maar het bedrijf wil blijven groeien. U vindt alles van een compleet magazijninterieur tot individuele systeemoplossingen bij Schäfer Shop . Of u nu uw kantoor thuis wilt opknappen of het interieur van uw bedrijf volledig wilt renoveren , u kunt aan de slag in Schäfer Shop. 


De advertenties van Schäfer Shop kunnen in het Duits zijn, maar we wilden deze handpoppen met u delen.

Topmerken Schäfer Shop

Het bedrijf weet hoe belangrijk kantoormeubilair en kantoorbenodigdheden zijn voor de werksfeer. Om alleen de beste kwaliteit te garanderen , kiest Schäfer Shop alleen voor de beste merken. De topmerken die iedereen kiest zijn:
• SSI Schäfer
• Kimberlay-Clark
• Fetra Transportgerüte
• Interstuhl
• Formaat
• Maul
• Leitz
• Duurzaam

Voordelen Schäfer Shop

Schäfer Shop hoopt van nature dat klanten ervoor kiezen om in de webshop te bestellen omdat ze op zoek zijn naar kwaliteit . Om de klanten een extra motivatie te geven, heeft Schäfer Shop nog een aantal andere voordelen . Je bestelling wordt verzonden vanaf 50, - gratis . Schäfer Shop heeft een deskundige montageservice . De meeste artikelen hebben een kwaliteitsgarantie van 3 jaar en de medewerkers staan altijd voor advies klaar. Overigens heeft Schäfer Shop vaak items voor speciale waarde aangeboden.

Klachten Schäfer Shop

Schäfer Shop helpt toekomstige klanten beter van klanten die al in de webshop hebben besteld. Dit betekent dat ze altijd willen helpen met klachten . De webshop heeft een uitgebreid contactformulier. Het formulier maakt het eenvoudig om uw klacht in detail uit te leggen, zodat de klantenservice u het beste kan helpen. Het is ook mogelijk om de klantenservice te bellen op het telefoonnummer of een kijkje te nemen op Facebook .

Uw ervaringen met Schäfer Shop Bestelt

u al uw kantoorbenodigdheden bij Schäfer Shop? Of heeft uw magazijn een nieuw interieur vanwege het meubilair uit de webshop? Schrijf een beoordeling over de webshop en de producten. Nieuwe klanten zijn benieuwd naar wat u van de webshop vindt. Kan je gemakkelijk bestellen? Was de levering op tijd? Zijn de artikelen te duur? En wat vind je van de kwaliteit? Laat iedereen in uw beoordeling weten en geef uw mening .

Krijgt uw kantoor een nieuw interieur met meubels en kantoorbenodigdheden van Schäfer Shop? Lees dan eerst de beoordelingen en ervaringen van klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook

close

Schäfer Shop

Vergelijk reviews en bekijk Schäfer Shop