Puzzeldiscounter

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Puzzeldiscounter

Zoek je een bedrijf waar je puzzels kunt kopen? Puzzeldiscounter.nl is een bedrijf waar je allerlei puzzels kunt kopen. Via NederlandReview lees je wat de objectieve en onafhankelijke reviews zijn bij Puzzeldiscounter.  


Wat is Puzzeldiscounter?

 


Puzzeldiscounter, opererend via Puzzeldiscounter.nl, is een bedrijf waar je puzzels kunt kopen. Het bedrijf is er voor echte puzzelfans. Het bedrijf stelt de idaele website te hebben als je een puzzel wilt kopen. Er worden voor zowel kinderen als volwassenen puzzels verkocht. Je kunt bij het bedrijf terecht voor glow in the dark puzzels, leerzame puzzels, legpuzzels, puzzels met 1000 stukjes en vele andere puzzels.   


Het bedrijf heeft ook nog andere websites onder haar hoede waaronder trapvoertuigdiscounter.nl, dekbeddengoed.nl, speeltoesteldiscounter.nl, vliegerdiscounter.nl, feestwinkeldiscounter.nl, knuffeldiscounter.nl en fietswinkeldiscounter.nl. Je kunt bij dit bedrijf ook boeken, bord- en reisspellen kopen.


Mocht je een bestelling willen doen dan zul je een account moeten hebben. Als je deze nog niet hebt kun je je via de website van Puzzeldiscounter eenvoudig (in een paar stappen) registreren. Daarna is het simpel om iets te bestellen. Als je iets besteld hebt en je wil betalen dan is dit op verschillende manieren mogelijk. Betaalmethoden zijn onder andere iDEAL, PayPal, Bancontact en Mister Cash.  


Klachtenprocedure

 


Het bedrijf hanteert een echte klachtenprocedure. Er wordt aangeraden om klachten in eerste instantie aan te geven bij het bedrijf. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@puzzeldiscounter.nl. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan kun je een geschil aanmelden voor bemiddeling. Dit kan via de Stichting WebwinkelKeur. Er zijn nog meer mogelijkheden. Zo kun je een klacht indienen via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit is mogelijk vanaf 15 februari 2016. Er is een link naar het ODR platform. Mocht het zo zijn dat je klacht nog nergens anders onder behandeling is dan ben je vrij om klachten te deponeren via het platform van de Europese Unie.  


Herroepingsrecht

 


Mocht je een aankoop bij dit bedrijf hebben gedaan, dan is het mogelijk om gebruik te maken van het herroepingsrechts. Dit houdt in dat je de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden kunt annuleren. Vanaf het moment dat de order dan is geannuleerd heb je als klant nogmaals 14 dagen de tijd om een product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag gecrediteerd en teruggestuurd. Dit is inclusief het volledige orderbedrag. Het is wel zo dat de kosten voor retour vanaf je huis naar de webwinkel voor eigen rekening zijn. Op het moment van schrijven zijn de kosten voor het terug sturen van een pakket zo gemiddeld € 6,95.   


Het is zo dat als je gebruik maakt van het recht tot herroepen, je het product en geleverde toebehoren op redelijke wijze dient terug te sturen. Inhoudelijk wil dit zeggen dat dit in originele verpakking en originele staat moet gebeuren. Mocht je een beroep willen doen op het herroepingsrecht dan kan dit door een mail te sturen naar info@PuzzelDiscounter.nl. Het bedrijf stelt dan binnen 14 dagen het verschuldigde orderbedrag terug te storten, mits het aan de voorwaarden voor retour sturen voldoet!  


Welke klantervaringen zijn er bij Puzzeldiscounter?

 


Ben je al klant bij Puzzeldiscounter? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit puzzelbedrijf. Welke puzzels heb jij bijvoorbeeld bij Puzzeldiscounter gekocht? Wat vind je van de puzzels die je hebt gekocht? Ga je in de toekomst vaker artikelen bij puzzeldiscounter.nl kopen? Door je visie te delen via het platform van NederlandReview help je andere mensen een goede keuze te maken. Doen zij er wel of niet verstandig aan in zee te gaan met dit bedrijf? Jouw mening is goud waard. Mede door jouw input kan NederlandReview het meeste objectieve en onafhankelijke platform blijven op het gebied van bedrijfsreviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)