Invulboekjes.nl

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Invulboekjes.nl

Ben je op zoek naar een organisatie welke een groot assortiment aan invulboekjes verkoopt? Wellicht is Invulboekjes.nl een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk via deze pagina wat de objectieve en onafhankelijke klantervaringen bij dit bedrijf zijn.  

Wat is Invulboekjes.nl?

 

Invulboekjes.nl is een bedrijf met een groot assortiment aan invulboekjes van de meest geliefde merken. In de webshop vind je invulboeken, planners, kalenders en meer van dat soort producten. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat de producten tegen scherpe prijzen worden verkocht.  

Verzending & bezorging

 

Mocht je op werkdagen voor 20:00 uur een bestelling hebben gedaan, dan word je bestelling dezelfde nog verzonden. Er wordt aangegeven dat je in de regel je bestelling de volgende werkdag zult ontvangen. Het kan in incidentele gevallen voorkomen dat de bezorging door PostNL er een dag langer over doet. Dit gaat dan om uitzonderingen. Enkele uitzonderingen zijn sowieso de Waddeneilanden, België en Duitsland. Hier kan het zo zijn dat de bezorging een werkdag langer zal duren.  

Je pakket zal verzonden worden door PostNL. Je zult per e-mail een track&trace code ontvangen. Met deze code kun je jouw bestelling online volgen. Vanaf € 30,- euro worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht. Mocht je een bestelling doen die lager is dan € 30,- dan zijn de verzendkosten € 3,95. Bestel je iets vanuit het buitenland? Dan worden er wel verzendkosten in rekening gebracht. Kijk op de website van het bedrijf wat de exacte kosten zijn.  

Klachten

 

Het bedrijf doet er alles aan om alles goed te laten verlopen. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat iets niet in orde is. Het bedrijf raadt aan om klachten in eerste instantie kenbaar te maken via het bedrijf. Dit kun je doen door een e-mail te sturen. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil door te geven aan de Stichting Webwinkelkeur via de volgende link. https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Het is sinds enkele jaren voor consumenten mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commisie. Dit online platform is benaderbaar via de volgende link http://ec.europa.eu/odr. Als jouw klacht nog nergens anders in behandeling is dan kun je je klacht ook nog indienen bij de Europese Unie.  

Wetenswaardigheden

 

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de medewerkers van Invulboekjes.nl. Mocht je een vraag, opmerking, klacht of suggestie voor dit bedrijf hebben is dit van harte welkom. Je kunt contact opnemen via e-mail. Het e-mailadres is info@invulboekjes.nl. Invulboekjes.nl geeft aan service hoog in het vaandel te hebben staan. Ze doen er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ze streven ernaar om je klacht of vraag snel te beantwoorden. Er wordt aangegeven dat je binnen 24 uur een reactie zult ontvangen.  

Je kunt bij Invulboekjes.nl via een goed beveiligde SSL verbinding betalen. Tenminste, dat is wat er door het bedrijf wordt aangegeven. De veiligheid zorgt er volgens het bedrijf voor dat je persoonlijke gegevens veilig zijn als je een betaling doet. Daarnaast stelt het bedrijf dat je eenvoudig en veilig kunt betalen via een aantal betaalmethodes. Deze betaalmethodes zijn onder andere iDEAL, PayPal, Apple Pay, Bancontact, Afterpay, Sofort Banking en Creditcards (Mastercard, American Express en Visa).  

Wat zijn de klantervaringen?

 

Ben je klant bij Invulboekjes.nl? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij deze organisatie. Welke producten heb jij bij Invulboekjes.nl gekocht? Ben je tevreden met de producten die je hebt gekocht? Ga je vaker een artikel bij Invulboekjes.nl kopen? Zou je andere mensen aanbevelen om zaken te doen met dit bedrijf? Jouw mening is goud waard. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook

close

Invulboekjes.nl

Vergelijk reviews en bekijk Invulboekjes.nl