Inktdiscount.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Inktdiscount.nl

Iedereen die een printer heeft en hier vaak gebruik van moet maken, weet hoe duur inkt is. Elke printer heeft een eigen inktsysteem en dit maakt het vinden van goedkope inkt vaak nog lastiger. Zo proberen merken, die printers verkopen, klanten te verplichten altijd bij hen te kopen. Toch zijn er online veel webshops te vinden, die inkt met korting aanbieden. Inktdiscounter.nl heeft een ruim assortiment met producten voor printers. Maar is de webshop veilig? Zijn de kortingen betrouwbaar? En passen de inktcartridges ook echt altijd in je printer? Lees de reviews van klanten en krijg antwoord op deze vragen.  


Over Inktdiscounter.nl

Voor alle types en modellen printers heeft Inktdiscounter.nl accessoires. Ze hebben inktcartridges, tonercartridges, fine-art papier, fotopapier, CD’s, memorycards, USB-sticks en printerlinten. Je krijgt bij Inktdiscounter.nl echter op het hele assortiment altijd kortingen. In de webshop zijn altijd aanbiedingen te vinden voor klanten. Ze beloven klanten ook altijd dat hun producten dezelfde kwaliteit hebben, als de originele producten van de bekende merken. 


 


Diensten Inktdiscounter.nl

De webshop heeft producten voor alle bekende printermerken, zodat iedereen bij de webshop terecht kan. Je vindt bij Inktdiscounter.nl inkt voor Brother, Canon, Epson, Hewlett Packard, Lexmark, Pro 8600, Samsung, XEROX, Konika Minolta, Kyocera Mita en Oki. Je kunt je bestellingen ook altijd veilig betalen met iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact/ MisterCash en overschrijvingen. Heb je jouw bestelling voor 17:00 betaald, dan heb je alles de volgende dag al in huis. Om ook de gebruikersvriendelijkheid van de webshop altijd optimaal te houden, wordt de website regelmatig ge-update en onderhouden. Ook de nieuwste producten worden meteen aan de webshop toegevoegd. Neem ook altijd even een kijkje bij de aanbiedingen op de website voor de nieuwste kortingen en hou de op=op-pagina in de gaten voor elke dag een nieuwe aanbieding. 


Klachten Inktdiscounter.nl

Is jouw levering nog altijd niet aangekomen? Of past de inktcartridge niet in jouw printer? Stuur jouw klacht dan altijd eerst naar Inktdiscounter.nl. Misschien dat zij een oplossing kunnen vinden. Op de website vind je een contactformulier om een bericht te sturen. Ook voor vragen kun je hier altijd terecht. Wil je liever een brief sturen, dan kun je bij het formulier ook het postadres van de webshop vinden. Het zal dan wel langer duren voordat Inktdiscounter.nl een antwoord terug kan sturen. Je kunt op de website overigens uitgebreide informatie vinden over het retourneren van bestellingen en de verzendkosten. Kijk hier eerst even als je hier vragen over hebt. 


Schrijf een review over Inktdiscounter.nl

Bestel jij jouw inkt altijd bij Inktdiscounter.nl? Vertel dan alles over jouw ervaringen met de webshop in jouw review. Is de webshop betrouwbaar? Verkoopt de webshop goede kwaliteit inkt? Werd jouw bestelling op tijd geleverd? Geef jouw mening en laat het in jouw beoordeling allemaal weten. Of heb jij contact opgenomen met Inktdiscounter.nl om een klacht kenbaar te maken of om een vraag te stellen? Schrijf dan een recensie op NederlandReview en vertel of de klantenservice jou goed geholpen heeft. Laat nieuwe klanten weten of zij bij Inktdiscounter.nl moeten kopen.


Lees de reviews en beoordelingen over de ervaringen van klanten van Inktdiscount.nl. Wat vinden ze van de kwaliteit? Zijn de kortingen betrouwbaar?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)