Honey Badger Decks

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Honey Badger Decks

Jouw longboard of skateboard moet er natuurlijk niet precies zo uitzien als dat van ieder ander. Je wilt wel iets unieks waarmee je op kunt vallen. Honey Badger Decks kan dat voor je regelen. Maar wat kun je precies van de kwaliteit van hun longboards verwachten? Zullen de decks echt langer zijn dan die van een gewoon skateboard? Hoe makkelijk zal het zijn om je eigen longboard te ontwerpen via hun website? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Honey Badger Decks jouw nieuwe longboard bij je thuis heeft bezorgd? En hoe zal de klantenservice van Honey Badger Decks jou en andere klanten behandelen? De enigen die je hierover kunnen informeren zijn longboarders die al op een longboard van Honey Badger Decks staan. Lees de reviews op NederlandReview om te ontdekken hoe Honey Badger Decks echt in elkaar zit. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je helpen om een goed beeld van Honey Badger Decks te krijgen.


Over Honey Badger Decks

Honey Badger Decks is een bedrijf dat longboards verkoopt. Het bedrijf is opgericht voor Thierry Niggeler. Hij begon als een simpele hobby met het maken van longboards in zijn werkplaats in Pontresina, Zwitserland. Maar toen zijn vrienden hem om zelfgemaakte ontwerpen begonnen te bragen is hij samen gaan werken met zijn oude vriend Santos King. Samen zijn ze gaan werken aan een collectie unieke en innovatieve ontwerpen. Ze hebben een aantal kunstenaars die voor hen longboards ontwerpen. Maar ze hebben ook twee collecties met op maat gemaakte longboards. Hun Elite serie is bijvoorbeeld een perfecte keuze voor een ieder die het deck wil ontwerpen waar je altijd al van gedroomd hebt. Je krijgt de complete vrijheid om jouw eigen design te ontwerpen. Ze beloven je dan ook een uniek resultaat zoals alleen jij er één hebt. De Bare-Bones collectie is de iets betaalbare keus. Ze bieden je hierbij een gelimiteerde selectie van custom features, maar alsnog heb je aardig wat vrijheid. De productietijd van deze longboards is iets korter dan die van de Elite collectie.
Diensten van Honey Badger Decks

Je kunt op Honey Badger Decks dus helemaal zelf je longboard samenstellen, al zijn er ook een paar vaste ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Als jouw zelfgecreëerde longboard klaar is zal de bezorgservice van Honey Badger Decks deze netjes naar je opsturen. Ook heeft Honey Badger Decks een klantenservice die je kan helpen als je even wat assistentie nodig blijkt te hebben.


Klachten, Complimenten en Tips voor Honey Badger Decks

Tour jij zelf al door de straten met zo’n longboard van Honey Badger Decks? Dan horen wij graag over jouw ervaring met deze winkel vol longboards. Hoe prettig liggen die longboards nou echt op de weg? Zijn de decks, trucks en wielen wel wat je ervan mag verwachten? Ziet je eigen design er mooi uit op hun deck? Duurde het lang voor jouw nieuwe longboard door Honey Badger Decks werd bezorgd? En wat is jouw eigen mening over de klantenservice van Honey Badger Decks? Schrijf een review en laat ons weten hoe jij echt over Honey Badger Decks denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)