Georgeatwork.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Georgeatwork.nl

Ben je op zoek naar specifieke producten voor in de werkplaats? Dan zou je weleens je slag kunnen slaan via Georgeatwork.nl. Bekijk eerst eens wat er bekend is over de producten en service van George at Work. Dit doe je op deze pagina van NederlandReview.


Wat is George at Work?


George at Work is een online speciaalzaak waar alles voor in de werkplaats besteld kan worden. Hier kunnen bijvoorbeeld werkbanken of andere werkplaatsbenodigdheden gekocht worden. Een dergelijke specialistische webshop brengt een aantal voordelen met zich mee. Geïnteresseerden zijn eveneens welkom een bezoekje te brengen aan de showroom in Someren. Het assortiment bestaat uit meer dan 10.000 artikelen. De grote en gespecialiseerde voorraad is mede te danken aan een uitgebreid Europees netwerk. Dit draagt er ook aan bij dat items tegen scherpe prijzen aangeschaft kunnen worden. Deze organisatie heeft al ruim 15 jaar ervaring met werkplaatsproducten. Service, prijs en kwaliteit staan bij George at Work hoog in het vaandel. Ze geven aan pas tevreden te zijn als de klant dit ook is. Voor vragen, opmerkingen en/of feedback kan er dagelijks via mail of telefonisch contact worden opgenomen.


Bestelinformatie


Volgens deze organisatie is bestellen makkelijk en snel te realiseren. De bestelprocedure bestaat uit vier stappen. Stop het gewenste product allereerst in het winkelmandje. Je kan vervolgens doorgaan met winkelen of voor bestelling afronden kiezen. Daarna is het tijd om de bezorg gegevens in te voeren. Je kan met of zonder klankaccount bestellen. Heb je al een account? Dan hoef je niet steeds opnieuw je persoonlijke informatie in te voeren. De derde stap bestaat uit het kiezen van een betalingsmethode. Als laatste moet de bestelling afgerond worden. Hierna wordt er per e-mail een bestelbevestiging naar je verzonden. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Je kunt dan denken aan betaalmethodes zoals iDEAL, PayPal en via de creditcard. Het is overigens ook mogelijk om te betalen via een reguliere bankoverschrijving.


Leveringsinformatie


Er wordt samengewerkt met diverse transportbedrijven. Het doel is om pakketten zo snel mogelijk bij de klanten te laten afleveren. Op de productpagina's zie je welke levertijd je ongeveer kunt verwachten. Het is ook mogelijk om een bestelling zelf af te halen. Dit zal je dan moeten doen bij de locatie in Someren. Bij een minimale bestelwaarde van € 100,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor orders onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending vastgesteld op € 7,50.


Retourbeleid


Ben je onverhoopt niet tevreden met je bestelling? Of heb je iets verkeerds of met schade ontvangen? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. Je zal je dan wel moeten houden aan de retourvoorwaarden. Ze vinden het bij George at Work niet erg als je een item gaat retourneren. Er wordt verzocht om het retourformulier of modelformulier in te vullen. Deze is online benaderbaar via de website van dit bedrijf. De retourtermijn is vastgesteld op 30 dagen. Na deze bedenkfase krijgen klanten nog 14 dagen de tijd iets daadwerkelijk terug te sturen. Het item moet op zorgvuldige manier gebruikt zijn en schoon in de originele verpakking teruggestuurd worden. Mochten de voorwaarden niet worden nageleefd kan er waardevermindering toegepast worden. Zorg dat de pakbon ook mee teruggestuurd wordt.


Klantervaringen


Bestel jij weleens iets in de webshop van George at Work? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Zou je andere mensen positief aanbevelen iets te kopen via Georgeatwork.nl? Deel je visie over deze onderneming via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)