ErgonomieWinkel.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

ErgonomieWinkel.nl

Sinds er steeds meer achter een computer wordt gewerkt zitten we met z’n allen veel meer. We weten allemaal dat zoveel op een zag stilzitten niet echt gezond is, maar het is niet altijd makkelijk hier iets aan te doen. ErgonomieWinkel.nl wil hier graag wat oplossingen voor aandragen. Maar wat zal de kwaliteit van hun balstoelen nou eigenlijk zijn? Kun je met zo’n balstoel echt bepaalde rugklachten of andere klachten voorkomen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van ErgonomieWinkel.nl jouw nieuwe sta zit bureau komt bezorgen? En zal de klantenservice van ErgonomieWinkel.nl wel naar je luisteren als je stoel of bureau toch klachten geeft? Alleen mensen die tijdens hun werk al zo’n bureau of stoel van ErgonomieWinkel.nl gebruiken kunnen je meer over deze ergonomiewinkel vertellen. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van wat zij van ErgonomieWinkel.nl vinden. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat je nou echt van ErgonomieWinkel.nl kunt verwachten.


Over ErgonomieWinkel.nl

ErgonomieWinkel.nl is een kantoorwinkel die ergonomische kantoormeubelen verkoopt. Je kunt er dus terecht voor ergonomische meubelen voor op je kantoor. Je kunt hierbij denken aan een speciale balstoel. Dit is geen gewone stoel. De stoel is ontstaan uit, volgens ErgonomieWinkel.nl, het principe van actief zitten. De bloedsomloop wordt gestimuleerd omdat je lichaam tijdens het zitten op zo’n balstoel eigenlijk steeds in beweging is. Je zit namelijk op een bal en dus moet je je evenwicht bewaren. Je moet hierbij niet tegen de rugleuning leunen, want dan gaat het hele effect verloren. Zonder dat heb je namelijk de ideale zithouding omdat je constant moet zoeken naar een evenwicht tussen je eigen gewicht en de zwaartekracht. Ze zijn er in verschillende soorten. Je kunt kiezen tussen verstelbare en niet verstelbare stoelen. Sommige hebben wielen, anderen weer lendesteunen en verstelbare rugleuningen. Naast deze balstoelen biedt ErgonomieWinkel.nl ook speciale bureaus aan. Dit zijn zogenoemde zit sta bureaus waarachter je zowel kunt zitten als staan.
Diensten van ErgonomieWinkel.nl

De bureaus en balstoelen van ErgonomieWinkel.nl kunnen online worden besteld. De bezorgservice van ErgonomieWinkel.nl zal de sta zit tafel dan netjes inpakken en naar je opsturen. Ze kunnen hem naar je huis sturen maar je kunt ook het adres van je kantoor of bedrijf invullen zodat het direct daar naartoe gestuurd kan worden en je er niet zelf mee hoeft te slepen. Ook is er een ErgonomieWinkel.nl klantenservice die je kan helpen als je advies over de juiste balstoel nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor ErgonomieWinkel.nl

heb je zelf al eens op een balstoel van ErgonomieWinkel.nl gezeten? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze ergonomische winkel. Hoe prettig zitten die balstoelen nou echt? Is het wel vol te houden om langere tijd achter zo’n zit sta bureau te staan? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van ErgonomieWinkel.nl het bureau kwam bezorgen? En wat voor een klantenservice kun je verwachten als de balstoel toch je klachten niet verhelpt? Schrijf je eigen ErgonomieWinkel.nl review en laat jouw mening over deze ergonomiewinkel horen. Op die manier weten ook anderen wat ze van een stoel of bureau van ErgonomieWinkel.nl kunnen verwachten,

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)