Designstickers.nl

6.7

Bestellen

6

Service

6

Prijs

8.7

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Designstickers.nl

Altijd de juiste keuze maken als het gaat om het bestellen van designstickers? Dan is het goed om eens te lezen waar andere consumenten de beste ervaringen hebben opgedaan. Dat kan gemakkelijk door de reviews door te nemen die op NederlandReview staan. Designstickers zijn bedoeld om uw gebruiksvoorwerp te onderscheiden van anderen. In het geval van Designstickers.nl gaat het om games, computers, tablets en smartphones. Hiermee kunt u uw apparaten laten passen bij u eigen identiteit. Maar dan is het wel belangrijk dat u weet welke kwaliteit u krijgt. Dat is handig in te zien aan de hand van de recensies die anderen over de stickers hebben geschreven. Mensen die net als u op zoek waren naar een manier om de eigen identiteit te kunnen uiten. 


Over Designstickers.nl

Designstickers.nl is een bedrijf dat is gevestigd in de Noord-Hollandse plaats Purmerend. U kunt daar echter geen designstickers kopen. Het bedrijf richt zich namelijk volledig op de verkoop van de stickers via de webshop. De stickers die het verkoopt hebben een tweeledige functie. Ze maken de apparaten zoals telefoons een tablets onderscheidend van andere, maar ze zorgen ook voor een extra beschermlaag waardoor de tere delen minder snel beschadigen. Op de website zijn honderden verschillende stickersets te vinden. Voor bijvoorbeeld NintendoDS en Nintendo Wii. Ook zijn er een aantal andere accessoires verkrijgbaar in de webwinkel van Designstickers.nl. 
Diensten

Bij Designstickers.nl kunt u beschermende stickers met een unieke print bestellen. Ook kunt u er accessoires voor telefoons, laptops, spelcomputers en tablets kopen. De bestellingen worden door Designstickers.nl bezorgd. De slogan van het bedrijf is Pimp je Wii, PS3 DS of Xbox 360. Dit betekent dus dat de accessoires en stickers die u kunt kopen ook voor deze modellen bedoeld zijn. De stickers zijn van vinyl en daardoor van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn speciaal voor de betreffende apparaten gemaakt. Dit betekent dat er gaten in het design zitten op de plekken waar bijvoorbeeld de aan en uit knop en de aansluitingspoorten voor de kabels zitten.


Klachten

Wanneer u niet tevreden bent over de geleverde stickers, dan kunt u dit op verschillende manieren kenbaar maken. Voor het zo ver is kunt u echter al uw aankoop ongedaan maken. Designstickers.nl biedt namelijk een service die 14 dagen bedenktijd geeft. Wanneer de sticker wordt geleverd en hij voldoet niet aan de verwachtingen, dan kan hij nog terug gestuurd worden en het aankoopbedrag teruggestort worden. Dan moet de sticker echter niet gebruikt zijn. Er zijn ook garantiemogelijkheden. In dat geval kan de sticker ook gewoon worden teruggezonden. 


Garantie

De garantie geldt op producten waar fabricagefouten in zitten. Wanneer de producten slijten omdat u ze veel gebruikt, dan geldt de garantie niet. De mogelijkheden om contact op te nemen zijn duidelijk en zijn vooral gericht op e-mailcontact. Hier kunt u uw vragen en opmerkingen kwijt over de producten en service van Designstickers.nl. Ook is er op de contactpagina van de webshop een postadres waar contact kan worden opgenomen. Dit is ook het adres waar eventuele producten die retour gaan naartoe worden gestuurd.


Retourneren

Het terugsturen van de stickers gebeurt volgens een vast protocol. Die procedure verschilt wel afhankelijk van het soort retourzending die het is. Als u niet tevreden bent over de kwaliteit en een garantie aanspraak doet, dan is hier een ander adres voor dan wanneer u gebruikmaakt van de bedenktijd. De stappen die u moet doorlopen staan allen op de site beschreven. Dit maakt het proces inzichtelijk en duidelijk te begrijpen. Retourneren vormt een belangrijk onderdeel van de service die op Designstickers.nl te vinden is. Ook staat op de site beschreven welke acht uitzonderingen er bestaan voor producten die niet te retourneren zijn volgens de geldende voorwaarden.


Lees hier de ervaringen van echte klanten van Designstickers.nl. Vind je hier coole stickers voor Nintendo Wii en iPhone? Zijn er kortingscodes of acties?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Nintendo opgeleukt met sticker

Mijn zoontje heeft vorig jaar voor zijn verjaardag een Nintendo gekregen. Hij heeft een witte, omdat dit de goedkoopste was. Zelf was hij niet zo blij met de kleur. Daarom hebben we een paar weken later een coole sticker voor zijn Nintendo besteld bij Designstickers.nl. Hier verkopen ze op maat gemaakte stickers voor diverse spelcomputers. De mogelijkheden zijn behoorlijk groot, maar voor ons was de keuze toch vrij snel gemaakt. Onze zoon is namelijk groot fan van Pokémon, dus hier hebben we ook een sticker voor gehaald. Hij was er heel erg blij mee. Het aanbrengen van de sticker is overigens vrij simpel door de duidelijke omschrijving. We hebben er nog geen 10 euro voor betaald, dus het was ook nog eens een koopje.

E

Esmeralda Vera

07-04-2017

0

stickers voor onze laptops !!

mijn laptop is dezelfde als die van mijn beste vriendin dus nu hebben we stickers gekocht voor erop. superleuk!! en handig want dan zie je meteen van wie welke is. mijne is veel mooier haha

E

evie

02-02-2017

0

Mooie designstickers voor op mijn spelcomputer

Een spelcomputer is hartstikke leuk, maar ik vind de uitstraling echt drie keer niks. Wanneer je hem in een kast hebt staan is er natuurlijk niet veel aan de hand, maar die mogelijkheid heb ik thuis niet. Om de uitstraling toch wat op te leuken, heb ik designstickers besteld op Designstickers.nl. Hier zijn voor allerlei soorten spelcomputers verschillende soorten stickers te koop. Deze stickers kun je gewoon zelf aanbrengen op de spelcomputer en ze passen ook echt perfect. Ik vond de prijs wel wat aan de hoge kant, maar ik wilde het per se kopen. Nu valt mijn spelcomputer alleen nog maar meer op, maar is hij lang niet meer zo lelijk als eerst.

W

Wilfred Bonte

24-01-2017

0