De Online Marketing Tornado

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

De Online Marketing Tornado

Wil jij meer online business genereren? Ben je op zoek naar tips over de juiste online marketing? Dan is het boek De Online Marketing Tornado wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.


Wat is De Online Marketing Tornado?


De Online Marketing Tornado is een boek over online marketing. In dit schrijven delen Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach tips, tricks en informatie over strategieën en technieken om meer te halen uit online business. Je kan dit schrijven zien als een stappenplan voor meer klanten, leads, fans en ambassadeurs via internet.


De missie


Tonny en Martijn geven al ruim 10 jaar trainingen over marketing. Daarnaast ontwikkelen ze unieke software. Naar eigen zeggen hebben ze al super veel ondernemers geholpen. Dankzij de tips van dit duo kregen ze meer leads, klanten en websitebezoekers. IMU, de organisatie achter dit boek, is zelfs een miljoenenbedrijf.


In de beginfase wilden ze ‘alleen’ een makkelijke gids voor beginnende ondernemers schrijven. Dit om deze mensen kennis te laten maken met hun speciale filosofie. Door enorm veel enthousiasme liep dit project uiteindelijk anders af. Nadat ze zes weken hadden geschreven lag er een ware ‘bijbel’ op tafel.


Het boek wordt omschreven als een foolproof handleiding voor alle mensen die online hun geld willen verdienen. Ze vinden dat alle ondernemers toegang tot deze specifieke kennis moeten hebben. Ze stellen geen geheimen te hebben achtergehouden.


De online wereld


Het maakt niet uit wat voor een bedrijf je hebt. Voor iedereen is het van belang om online aanwezig te zijn. Of je nou een winkel, bakker, slager of ander soort onderneming hebt. Iedereen gaat tegenwoordig op internet zoeken waar ze een bepaald product kunnen kopen. In deze snel veranderende digitale wereld is het van belang om niet achter te blijven. Mocht jij digitaal niet vindbaar zijn, dan is jouw concurrent het misschien wel. Dit kan zorgen dat jouw omzet naar een ander bedrijf gaat. Dit is natuurlijk iets wat je niet graag ziet gebeuren.


Stappenplan


Je leert stapsgewijs allerlei handige dingen. Volgens de bedenkers en makers van de gids is deze erg compleet en ideaal voor bedrijven die online business willen doen. Er wordt bijvoorbeeld uitleg gegeven over hoe je hoger kunt komen in Google de zoekmachine. Dit gebeurt aan de hand van een SEO Checklist. Er wordt beschreven hoe je meer conversie kunt behalen. Via blauwdrukken krijg je inzicht over hoe je een ideale landingspagina en funnel moet maken.


Marketingtechnieken


Daarnaast wordt er geschreven over neuromarketing, web psychologie en tekstschrijf technieken. Alles met als achterliggende gedachte dat je meer omzet kunt behalen. Je leert over affiliate marketing, een methode om zonder budget meer geld te verdienen. Er wordt aangegeven hoe er piekmomenten gecreëerd kunnen worden voor omzetverhoging. Dit wordt gedaan aan de hand van productlanceringen.


Online memberships


Er wordt verteld over online memberships welke moeten zorgen voor wederkerende en structurele inkomsten. Community building moet zorgen voor meer ambassadeurs en fans. Je leest over praktijkvoorbeelden en resultaten van de omschreven technieken. Op het moment van schrijven kun je het boek voor € 20,- bestellen. Ook worden er nu tijdelijk geen verzendkosten in rekening gebracht.


Klantervaringen


Ben je al klant bij De Online Marketing Tornado? Oftewel heb je dit boek al gelezen? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heeft het lezen gezorgd voor meer online business? Zou je andere mensen aanbevelen dit boek aan te schaffen? We stellen het enorm op prijs als je je visie deelt via een review op deze pagina.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)