De Horeca Bazaar

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

De Horeca Bazaar

Zoek je een bedrijf welke haar pijlen richt op het vermaken, prikkelen en entertainen van jouw gasten? De Horeca Bazaar is wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij De Horeca Bazaar bekend zijn. Op deze pagina lees je louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  

Wat is De Horeca Bazaar?

 

De Horeca Bazaar is een initiatief dat zich volledig richt op het prikkelen, vermaken en entertainen van jouw gasten. Het kan hierbij om allerlei soorten events gaan. Van grootschalige festivals tot knusse horecagelegenheden. De producten zullen volgens het bedrijf voor het WOW-effect zorgen. Denk aan ballonnen, Hawaii kettingen, uv verf, confetti shooters, LED foam sticks, ijsfonteinen en shotglaasjes. Het bedrijf stelt de feestartikelen aan te bieden tegen de laatste prijs van ons land.  

Het ontstaan

 

Het is volgens De Horeca Bazaar algemeen bekend dat de horeca het momenteel zwaar heeft. Er wordt aangegeven dat marges onder druk staan en het aantal horecagelegenheden terug loopt. Dit initiatief is in het leven geroepen op het moment dat diverse horeca-ondernemers en event-organisatoren de koppen bij elkaar staken om het slimmer aan te pakken. Deze horeca-organisatie stelt dat mensen door het ruime aanbod van evenementen en festivals steeds meer verwend zijn geworden. Volgens de mensen achter De Horeca Bazaar spelen er ook zaken mee als promotie artikelen en andere ‘must haves’.  

Feestartikelen

 

Volgens de Horeca Bazaar is muziek niet langer voldoende om het vaak kritische uitgaanspubliek te binden. Er wordt aangegeven dat muziek zelfs een ondergeschikte rol heeft. De mensen die uitgaan willen volgens De Horeca Bazaar constant geprikkeld en vermaakt worden. De Horeca Bazaar stelt je feestartikelen te bieden om je gasten non-stop te entertainen. Beleving is een belangrijk onderdeel in hetgeen, waar de Horeca Bazaar zich op richt.

Als je jouw evenement goed weet aan te kleden is dat volgens dit bedrijf een manier om je gasten te verleiden en fan te laten worden van je concept. Heb je een idee en kun je nergens vinden wat je precies zoekt of kun je het wel vinden maar is het heel erg duur? Dan wil De Horeca Bazaar je graag helpen bij je zoektocht.  

Wetenswaardigheden

 

De Horeca Bazaar is officieel onderdeel van de Brego Entertainment Group. Dit bedrijf is gelegen in 's Hertogenbosch. Mocht je contact willen opnemen dan kan dit zowel telefonisch als via e-mail. Je kunt ook een WhatsApp sturen of contact opnemen via een van de sociale media kanalen van dit bedrijf. De telefoonnummers en e-mail adressen zijn allemaal op de website vermeld. Daarnaast is er de mogelijkheid om contact op te nemen via het contactformulier. Deze is online benaderbaar op de website van dit bedrijf.  

Er wordt ook aangegeven dat er andere 'must haves' en artikelen ter promotie nodig zijn voor horeca en events. Deze producten spelen ook een belangrijke rol bij De Horeca Bazaar. Je kunt feestartikelen op aanvraag bestellen. Elke organisatie heeft volgens De Horeca Bazaar haar eigen identiteit. De mensen van De Horeca Bazaar zijn ervan overtuigd dat hoe meer identiteit je naar gasten kunt overdragen, hoe hoger de betrokkenheid zal zijn. Daarnaast zal volgens hen de kans op herhalingsbezoeken toenemen.  

Wat zijn de klantervaringen?

 

Heb je al klantervaringen bij De Horeca Bazaar? We zijn reuze benieuwd naar jouw bevindingen bij dit initiatief. We stellen het zeer op prijs als jij je mening wilt delen via het platform van NederlandReview. Mede dankzij jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews. Door je visie te delen help je mee aan het feit dat NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews blijft.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook