Dartdiscounter.nl

7.3

Bestellen

6.7

Service

6.7

Prijs

7.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Dartdiscounter.nl

Het is simpel, het is snel en iedereen kan het. Waar denk je nu aan? Misschien willen we het liever niet weten. Het gaat natuurlijk om darten. Bijna elke kroeg in Nederland heeft een dartbord hangen. Bij NederlandReview hangt er zelfs één op het kantoor. Het is fijn om ook tijdens het werk even te ontspannen en wat dartpijltjes naar het bord te gooien. Het is ook een goede manier om wat gezonde rivaliteit op gang te brengen. In de kroeg is het natuurlijk helemaal geweldig om met al je vrienden te spelen. Laat de verliezer een biertje atten en het wordt helemaal gezellig. Bij Dartdiscounter.nl kun je alles vinden om ook in jouw kroeg, kantoor of woonkamer een dartbord op te hangen. Wil jij eerst weten wat andere klanten van de webshop vinden, lees dan hier hun recensies.


Over Dartdiscounter.nl

Alles voor darten vind je bij Dartdiscounter.nl. Of je nu op zoek bent naar pijlen, borden, flights, shafts, scoreborden, matten, kleding of kabinetten, je kunt het in de webshop vinden. De online dartshop verkoopt alleen dartspullen van bekende merken en belooft klanten altijd de beste kwaliteit. De webshop verkoopt spullen van Bull’s, Dutch Darts, McKicks, Pentathlon, Ruthless, Shot! Darts, Target Darts, Unicorn Darts, Winmau Darts en XQ-Max Darts. De Dartdiscounter.nl is niet alleen voor de professionele darters. Iedereen is welkom bij de dartshop. De webshop geeft tips over de verschillende darts en heeft flights met leuke designs om jouw darts aan jouw persoonlijke smaak aan te passen.
Diensten Dartdiscounter.nl

Wat kun je als klant van de webshop verwachten? Bij Dartdiscounter.nl worden alle bestellingen die voor 17:00 betaald zijn, nog die dag verzonden. Ze hebben een grote eigen voorraad en kunnen daarom snel leveren. De verzending is overigens gratis voor bestelling vanaf 50,- en je kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden. Je kunt betalen met iDeal, PayPal, MasterCard, Visa, BANK, Maestro, Bancontact, sofort, AfterPay en billink. De online dartshop heeft ook een discount outlet met aanbiedingen en kortingen


Klachten Dartdiscounter.nl

Is jouw bestelling nog altijd niet geleverd? Of is jouw bestelling beschadigd geleverd? Stuur jouw klacht dan naar de webshop, zodat ze een oplossing kunnen vinden. Wacht met klachten nooit te lang. Probeer altijd eerst de chat op de website. Deze kan offline zijn, maar de chat is de snelste manier om met iemand te spreken. Dartdiscounter.nl heeft verder een contactpagina waar je zelf kunt bepalen wat voor jou de beste manier is om contact op te nemen. Ze hebben het postadres vermeld staan voor brieven, je kunt je klacht sturen naar het e-mailadres of direct met een medewerker spreken door gebruik te maken van het telefoonnummer. Je kunt ook op afspraak langskomen in Amersfoort


Wat vind jij van Dartdiscounter.nl?

Hangt in jouw kroeg een dartbord van Dartdiscounter.nl? Of hebben jouw collega’s elke vrijdag een darttoernooi op kantoor? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de dartspullen van Dartdiscounter.nl. Wat vind je van de kwaliteit? Hebben ze eerlijke prijzen? Is de webshop betrouwbaar? Door jouw mening te geven, kun je nieuwe klanten helpen om de beste keuze te maken. Raad jij Dartdiscounter.nl aan?


Zijn de dartpijltjes van Dartdiscounter.nl van de beste kwaliteit? Wat vinden klanten van de dartborden? Lees hier hun reviews en beoordelingen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

National pen ( pens )

Brievenbusfirma met een buitenlands bankrekeningnummer, al jaren besteld, nu pennen gekregen met slecht leesbare tekst, pennen zijn snel leeg.telefonisch slecht bereikbaar antwoorden niet op mail.

M

Miranda

03-09-2022

0

Pijlen

Goede webshop

J

Jan

10-05-2021

0

digitaalscorebord

snelle levering, kwaliteit is prima en goed verpakt. Is een betrouwbaar bedrijf.

D

Dirk den Heijer

10-12-2020

1