Cjay

4
6

Bestellen

2

Service

2

Prijs

6

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Cjay

Zoek je een winkel die merchandising verkoopt van Films, TV series en Games? Wellicht is Cjay voor jou wel een ideale vestiging. Bekijk via NederlandReview wat de ervaringen van mensen bij dit bedrijf zijn. Op deze pagina lees je alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  

Wat is Cjay?

 

Cjay.nl is een shop welke zich volledig richt op merchandising en collectables van Films, TV series en Games. Je moet dan denken aan producten zoals Harry Potter toverstokken, t-shirts van Spiderman, maar ook van bijvoorbeeld Fortnite. Cjay breidt het assortiment iedere dag uit. Er wordt aangegeven dat het bedrijf specialist is van Harry Potter producten. Maar, ze verkopen ook producten van veel andere merken.  

Merchandise

 

Er wordt onder andere merchandise verkocht van DC Comics, Disney, Fantastic Beasts, Films en TV, Friends, Funko Pop!, Game of Thrones, Gaming, Harry Potter, James Bond, Lord of the Rings, Marvel Universe, Pokémon en Star Wars. Denk aan Merchandise zoals brillenkokers, bekers en mokken, reisbekers, notebooks, koelkast magneten, lunchtrommels, speelkaarten, knuffels met kussen, sokken en fotolijstjes.    

Voordelen

 

Er worden door Cjay enkele voordelen naar voren gebracht. Zo is het zo, dat als je voor 16:00 uur besteld, je de producten de volgende dag in huis zult hebben. Spullen worden gratis verzonden vanaf een bestelling die minimaal voor € 50,- is gedaan. Niet goed is volgens het bedrijf geld terug. Er is sprake van persoonlijke service, de leukste merchandise, gaafste collecties en als je iets zoekt dan kan je het bedrijf benaderen.

Betalingen

 

Je kunt bij dit bedrijf veilig betalen. Dit kun je onder meer doen via iDEAL, PayPal of Klarna. Laats genoemde betaalmethode maakt het mogelijk om achteraf te betalen. Klarna is volgens Cjay bekend van heel veel grote webwinkels. Je kunt eveneens betalen met een Belgisch betaalmiddel.  

Verzendingen

 

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. Deze bezorgen de bestellingen bij je thuis of op kantoor. Klanten ontvangen een track&trace code. Deze stuurt het bedrijf via de e-mail. Je kunt zo precies checken wanneer je je bestelling gaat ontvangen.  

Contact opnemen

 

Je kunt op verschillende manieren contact met Cjay opnemen. Mocht je telefonisch contact willen opnemen dan is het telefoonnummer 085 130 75 48. Het e-mail adres is info@cjay.nl.  

Webwinkelkeur

 

Het bedrijf laat weten lid te zijn van Webwinkelkeur. Dit is een van Nederlands grootste keurmerken op het gebied van webwinkels. Het voordeel hiervan is dat het bedrijf regelmatig wordt gecontroleerd. Er wordt onder andere nagegaan of ze voldoen aan alle regels. Controles die door Webwinkelkeur bij het bedrijf zijn gedaan hebben betrekking op het feit of ze echt bestaan, of het telefoonnumer klopt en of ze de juiste garantie bieden. Het is volgens het bedrijf het bewijs dat je er bij Cjay vanuit kunt gaan, dat je je aankopen veilig aan kunt schaffen.

Welke klantervaringen zijn er bij Cjay?

 

Ben je klant bij Cjay? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij Cjay gekocht? Ben je tevreden over de service bij Cjay? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking met Cjay aan? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij Cjay te kopen? We stellen het enorm op prijs als jij via NederlandReview je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is ontzettend veel waard! Mede door jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook