Bureaustoel24

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Bureaustoel24

Een hele dag zitten kan een serieuze impact hebben op de gezondheid van je rug. Teveel zitten veroorzaakt pijnklachten, overbelaste spieren, beschadigde tussenwervels en vermoeidheid. Als je een job uitoefent waarbij je veel moet zitten kies je best een bureaustoel die het best bij je past. Een groot aanbod aan bureaustoelen vind je op Bureaustoel24! Wat klanten vinden van de service en het aanbod van Bureaustoel24 lees je hier op NederlandReview!  


Over Bureaustoel24 

Bij Bureaustoel24 kan je terecht voor een groot aanbod bureaustoelen. Bureaustoel24 is een onderdeel van HJH Office, één van de grootste leveranciers van bureaustoelen en is gevestigd in Maarssen, Nederland. Op Bureaustoel24 vind je een ruim assortiment met meer dan 1200 verschillende bureaustoelen, directiestoelen en kantoormeubilair. Ze hebben ook een groot assortiment XXL-bureaustoelen voor langere en zware mensen ter beschikking maar ook 100 verschillende kinderbureaustoelen, bureaus, ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen.  
Diensten van Bureaustoel24 

Bij Bureaustoel24 vind je een ruim assortiment bureaustoelen en meubilair. Je vindt er bureaustoelen, directiestoelen, werkrukken en verhoogde bureaustoelen, game bureaustoelen, living bureaustoelen, kinderbureaustoelen, vergaderstoelen, XXL-bureaustoelen en toebehoren. Je vindt er ook elektrische meubelen die je in hoogte kan verstellen, ladeblokken, systeemkasten, conferentietafels toebehoren. Kortom, je vindt er alles voor ene ergonomische werkomgeving. Bij Bureaustoel24 betaal je geen verzendkosten en kan je ook bureaustoelen op proef/ zicht krijgen.   


Vragen of klachten voor Bureaustoel24 

Heb je vragen of een klacht over Bureaustoel24? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, een online contactformulier, e-mail of WhatsApp. Je kan ook altijd langsgaan in de showroom in Maarssen. Bureaustoel24 heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!  


Schrijf je eigen review!
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Bureaustoel24? Heb je er de spullen gevonden die je zocht? Hebben ze je er goed geholpen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Bureaustoel24. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing! 


Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Bureaustoel24? Lees dan zeker enkele van de reviews op NederlandReview! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op NederlandReview! 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

barkrukken

De gasveren van onze barkrukken lekten na een tijdje. Na mijn melding van de gasveren kreeg ik per omgaande 2 nieuwe gasveren geleverd. In deze onwezenlijke tijd een mooie actie van service.

H

Herman Kemp

03-06-2020

0