Action

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Action

Ben je op zoek naar een non-food-discountwinkelketen? Ben je op zoek naar voordelige en goede producten? Dan is Action wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bij deze organisatie bekend zijn.


Wat is Action?


Action is een non-food-discountwinkelketen. Het bedrijf heeft meer dan 1900 vestigingen in Nederland en andere Europese landen. Action is eigendom van een Britse investeringsmaatschappij. Er worden zowel producten van A-merken als huismerken verkocht. De items zijn ingedeeld in categorieën, van doe-het-zelf tot multimedia, persoonlijke verzorging en speelgoed. Ze verkopen eveneens spullen die je nodig kan hebben voor het huishouden, kantoor of vrije tijd. Deze winkelketen is in 1993 opgericht in Enkhuizen. In die plaats werd ook de eerste winkel geopend. Naast winkelverkoop bieden ze items aan die je via de webshop kunt bestellen. Er worden iedere dinsdag nieuwe deals online gezet. Volgens het bedrijf koop je de producten tegen de scherpste prijzen en wordt alles eenvoudig thuisbezorgd.


Bezorginformatie


Bestellingen worden verstuurd via verzendbedrijven DHL, DPD en PostNL. Er wordt altijd een bedrag van € 3,99 aan verzendkosten in rekening gebracht. Soms vallen de verzendkosten hoger uit. Dit is zo bij grotere en/of zwaardere pakketten. Na jouw bestelling ontvang je via e-mail een track & trace code. Met de link in die e-mail kun je het aflevermoment wijzigen en de verzending volgen. De gemiddelde levertijd ligt volgens het bedrijf tussen de 3 en 5 werkdagen. Het is in principe niet mogelijk om nadien het bezorgadres te veranderen. Als je niet aanwezig kan zijn om het pakket in ontvangst te nemen, kan er een ander bezorgmoment worden gekozen. Als de bezorger voor een dichte deur staat wordt het pakket bij de buren afgegeven.


Retourneren


De overeenkomst kan binnen 14 dagen herroepen worden. Er hoeft dan geen opgave van redenen doorgegeven te worden. Als je wilt herroepen moet je dit officieel kenbaar maken bij het bedrijf. Zorg dat het item niet gebruikt is en geen schade bevat. Probeer het artikel in de originele verpakking terug te sturen. Een retour aanmelden kan online. Het retourformulier download en print je via de site zodat je het in kunt vullen. Stuur het formulier samen met het item terug. Zorg dat het juiste retouradres staat aangegeven op het pakket. Dit kan gedaan worden bij een vervoerder naar keuze. Kosten voor een retour zijn voor rekening van de klant.


Garantie en klachten


Er gelden specifieke regels met betrekking tot garantie en klachten. Er wordt gewerkt met de wettelijke garantietermijn. Als een item stuk gaat binnen de verwachte levensduur kan er gebruik gemaakt worden van de garantie. Bij sommige items is sprake van fabrieksgarantie. Dit wordt vermeld op de productpagina. Het verzoek is om klachten aan het bedrijf kenbaar te maken. Ze stellen de feedback te gebruiken om hun producten en service te verbeteren. Een klacht kun je melden bij de klantenservice. Als je ontevreden bent over de klachtafhandeling zijn er nog meer mogelijkheden. Zo kan een klacht worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Klachten kunnen eveneens gedeponeerd worden bij het Europees ODR Platform.


Klantervaringen


Bestel jij weleens iets bij de Action? Dan horen we graag wat jouw ervaringen bij dit bedrijf zijn. Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Ben je tevreden over de bezorgservice? Hoe heb je de service ervaren? Deel het via een review op deze pagina van NederlandReview.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)