1001 Nacht Feestwinkel

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

1001 Nacht Feestwinkel

Wil jij een feestje geven in het thema van 100 Nacht? Dan wil je wel kleding die daarbij past en die is helaas niet altijd even makkelijk te vinden. Misschien heeft 1001 nacht feestwinkel wel iets passends voor je. Maar zullen die kostuums er nou wel echt zo Oosters uitzien? Hoe prettig zullen die nomade gewaden echt zitten? Zal je wel echt een buikdanser of Arabier lijken met een kostuum van hen? Van welke kwaliteit zullen die tulbanden en sluiers zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van 1001 nacht feestwinkel je pruik al snel bezorgen? En zal de klantenservice van 1001 nacht feestwinkel wel openstaan voor je klachten over hun sieraden of zwaarden? Alleen mensen die wel eens een kostuum bij 1001 nacht feestwinkel hebben gekocht kunnen je hierover inlichten. Verdiep je in hun reviews om meer over 1001 nacht feestwinkel te weten te komen. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen zullen je laten zien wat er van1001 nacht feestwinkel verwacht kan worden.


Over 1001 Nacht Feestwinkel

1001 nacht feestwinkel is een feestwinkel. Je kunt bij hem kostuums kopen waarmee je een feest in Oosterse sferen kunt kopen. Alle kostuums zijn namelijk gebaseerd op het sprookje 1001 nacht en de verhalen die daarin voorkomen. De bekendste zijn waarschijnlijk wel Simbad de Zeeman, Aladdin en de Wonderlamp en Ali Baba en de Veertig Rovers. Je kunt van deze personages dan ook allemaal kostuums vinden bij 1001 nacht feestwinkel. Maar in 1001 nacht feestwinkel komen natuurlijk nog veel meer personages voor. Je kunt je dus ook verkleden als farao, Arabier of buikdanseres. Behalve de kostuums zelf heeft1001 nacht feestwinkel ook nog wat aankleding en accessoires. Denk hierbij aan tulband voor op je hoofd of misschien juist een Arabische pruik. Een typisch Oosters hoedje kan het ook goed doen om in de sfeer te komen. En dan zijn er nog wat sieraden en zwaarden waarmee je jouw Oosterse look helemaal afmaakt.
Diensten van 1001 Nacht Feestwinkel

De kostuums en accessoires kunnen gewoon via de website van 1001 nacht feestwinkel worden besteld. Kijk rond op de website en kies een kostuum wat je aanspreekt. Je kunt hem dan in je winkelmandje stoppen en op die manier een bestelling plaatsen. De bezorgservice van 1001 nacht feestwinkel zal je dan helpen door het pak netjes naar je op te sturen. Ook heeft 1001 nacht feestwinkel een eigen klantenservice om je bij te staan als je ze nodig mocht hebben.


Klachten, Complimenten en Tips voor 1001 Nacht Feestwinkel

Heb jij al eens een kostuum bij 1001 nacht feestwinkel gekocht? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze feestwinkel. Hoe makkelijk was het nou echt om een pak bij ze te bestellen? Voel je je echt een buikdanser in zo’n topje en rok? Moest je lang wachten op de bezorgservice van 1001 nacht feestwinkel en je Arabische pak? En wat vind je van de klantenservice van 1001 nacht feestwinkel? Laat het jouw mening horen door een eigen 1001 nacht feestwinkel review achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)