Tuinadvies.nl

9.3

Bestellen

9

Service

8.8

Prijs

9.1

Levering

86.1%

Zou hier weer kopen

Tuinadvies.nl

Lees of schrijf hier reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen.

Is een tuin ooit af?

Het antwoord daarop is waarschijnlijk ‘nee.’ Misschien voor een seizoen of een paar jaar, maar vaak begint het daarna toch weer te kriebelen. Of je krijgt teveel inspiratie als je weer eens een tuincentrum bezoekt. Het maakt daarbij niet uit of je een groentje of doorgewinterde tuinier bent. Waar je verder voor zal gaan kiezen, is een kwestie van smaak. En zelfs al ben je niet zo van het tuinieren, dan nog kun je wel genieten van de vogels, dieren en insecten die op bezoek komen.

De smakelijke tuin

Ieder tuinminnend huishouden, geeft een eigen invulling aan wat er met de tuin gedaan wordt. Maar heb je het wel eens overwogen om, naast gewone bloemen, ook eens eetbare bloemen te planten? De bloesem van veel planten die later groenten of fruit gaan dragen, is overigens ook vaak schitterend. Dus dan heb je niet alleen het genot van de bloemenpracht, maar ook nog de oogst! Of wat dacht je van heerlijk ruikende kruiden? Misschien is zo’n moestuin, groentetuin of fruittuin of kruidentuin niet eens zo’n gek idee. Niet dat je gelijk de hele tuin dit najaar moet gaan omspitten en herinrichten. Hier en daar een pot of bloembak op het terras is ook al gezellig. Of langs de schutting.Tuinadvies

Deze webwinkel is actief in zowel België, Frankrijk, Duitsland als Nederland. Naast de webwinkel, is een deel van de site uitgebreid gewijd aan tuinliefhebbers, oftewel een tuinvriendenforum, en adviesblogs over een breed scala aan tuingerelateerde onderwerpen. Dat laatste was waarschijnlijk wel duidelijk uit de naam van de website. Ze verkopen naast tuinartikelen ook items als brievenbussen, deurbellen, decoratie voor binnen, Buddha’s en tuinkabouters, Voornamelijk uit voorraad.

Opbouw webshop

De webshop is opgebouwd in hoofdcategorieën en subcategorieën. Hieronder een overzicht van een zeer groot geheel:
* Zaaien: groeilichten en bodemverwarming, zaaigereedschap, potten en kweekzakken, zaaibakjes en kweekkasjes, zaden en bloembollen
* Planten opkweken: benodigdheden, kweeksystemen, composteren en zeven, potgrond en boomschors, meststof, water geven
* Praktisch tuinieren: tuingereedschap, machines, meetapparatuur, tuinboeken, kids in de tuin, opbergen en transport, hulpmiddelen en tuinkleding, water geven
* Aanleg en richting: tuinaanleg, tuininrichting, vijver en zwembad, tuinmeubelen
* Bestrijdingsmiddelen: ongediertebestrijding, dierenoverlast, gezonherstel, ziektebestrijding, mosbestrijding, onkruidbestrijding, hulpmiddelen, vijverzorg, vorstbestrijding
* In en om het huis: aan de deur, kids in huis, etagères en plantentrappen, barbecue en vuur, keuken en koken, klokken en thermometers, ongedierte in huis, mijn thuis en meer, interieurdecoratie
* Decoratie en sfeer: tuinbeelden, bloemschikken en creatief, tuinverlichting, wanddecoratie, kaarsen en vuur, overige decoratie (zoals windmolens, vijverdecoratie, gongen en bellen, en tuindecoratie op pin), kerstdecoratie
* Huisdieren en tuindieren: tuinvogels, dieren observeren, insecten, eekhoorns, egels, kat, hond, kippen en konijnen, overige dieren (zoals eenden, kikkers, padden, vleermuizen, schrikdraad en tuinnetten)
* Kas en tuinhuis: tuinhuizen, kassen (van hobbykas tot serre, en de benodigheden)
* Zaden en bloembollen: zomerbloeiers, groentezaden, fruit en sierfruit, bloemzaden, kruidenzaden, vaste plantenzaden, graszaden en gazon (ook gazonmengsels), groenbemesters, kiem- en spruitgroenten
* Planten kopen: vaste planten, haagplanten, bol- en knolgewassen, sierheesters, bomen, siergrassen, bodembedekkers, klimplanten, de fruittuin
Naast alle categorieën zijn er ook cadeaubonnen te krijgen en is er een koopjeshoek met afgeprijsde artikelen.

Tuinadvies

Afgezien van de naam van de website en webshop, is dit ook de naam van de blog die de webwinkel rijk is. Hier worden allerlei tuinonderwerpen aangekaart die bij dat seizoen passen, zoals trends, zaaien, oogsten, snoeien, kweken, kweeklampen, tuintips, vijver, planten, bloemschikken, decoratie, ongedierte, toepassing alternatieve bestrijdingsmiddelen, vogelweringsmiddelen, insecticiden en pesticiden, bemesting, kalk, kuipplanten in de winter, enzovoort. De blogs zijn voorzien van links naar de webshop.

Tuinvrienden

Dit is een soort online forum, waar geïnteresseerden lid kunnen worden en allerlei tuingerelateerde onderwerpen kunnen posten. Of het nu een vraag is of het tonen van hoe mooi die bloembollen erbij staan.

Jouw advies?

Als jij bekent bent met deze site, wat zou jij graag aan andere mensen adviseren? Zowel die met als zonder groene vingers. Wat vond je van de klantenservice en prijs-kwaliteitverhouding? Deel hier gerust je mening en voel je vrij een review van jouw ervaring te schrijven. Daarmee help je mensen die hier zijn omdat ze op zoek zijn naar beoordelingen van eerdere klanten.


Interesse in Tuinadvies? Spit hier door reviews van ervaringen, beoordelingen en meningen van consumenten voor jou. Zelf planten mag natuurlijk ook!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (512)

Intex float lounge

Mijn product was er in twee kleuren..Het was niet mogelijk om een opmerking ergens te plaatsen Nu heb ik helaas toch de kleur ontvangen die ik niet wilde. Contact opgenomen met de klantenservice maar helaas weinig coulantie... en helaas was het niet mogelijk om ergens een opmerking te plaatsen. 50/50 kans op de kleur die ik wilde maar toch de andere kleur ontvangen. Verbeterpunt dat dit wel mogelijk is om toe te voegen....contact opgenomen met de klantenservice maar helaas geen

E

Evert

19-05-2024

0

Kweekbak

Maatvoering klopt niet veel te klein misleidend product dus heb er niks aan zo. Retour mag je zelf betalen terwijl ze zelf verkeerde informatie opgeven.

E

Edwin

15-03-2024

0

Kweekbak

Maatvoering klopt niet veel te klein misleidend product dus heb er niks aan zo. Retour mag je zelf betalen terwijl ze zelf verkeerde informatie opgeven.

E

Edwin

15-03-2024

0

Beschermer voor kraan

Snelle bezorging Enige kritiekpuntjes zijn de minimale bestelwaarde en de verzendkosten

A

AJR

07-12-2023

0

Planten

E

Erik

25-10-2023

0

Bijenhotel

Op korte termijn hadden wij 20 stuks relatiegeschenken nodig. Deze zijn snel en volgens afspraak geleverd! Tussentijds contact verliep persoonlijk, snel en klantvriendelijk.

E

Esther Krieger

18-10-2023

0

Fruizakjes

L

Liesbeth Mous

16-10-2023

0

Kweektafel

3 kweektafels besteld en keurig op tijd geleverd

A

A-Garden

11-10-2023

0

Obelisk zwart - 1,90 meter

De Obelisk ronde toren , is prima geschikt voor een klimplant op het balkon. Hij staat bij ons in een rieten mandkorf van 42cm rond en 38cm hoog. En wat nog fijner is de Prijs €14,99. Tuinadvies bedankt. Succes.

H

Henk B

24-09-2023

0

Zaaibakken

Prima service ?

N

Nora Bakker

23-09-2023

0

Plant care products

Super fast exceptional service!

R

Rob

20-09-2023

0

Egelhuis en muurbeugel met vogel

Mooi en solide Egelhuis, alleen al leuk als decoratie in de tuin, maar vooral heel noodzakelijk voor de egels. Muurbeugel met vogel erg leuk en degelijk.

E

Elles Velenturf

19-09-2023

0

9 x Blije bijenmengsel

Bijzonder tevreden over alle facetten van mijn aankoop!

R

R. de Ruijter de Wildt

19-09-2023

0

R

Roberto

17-09-2023

0

stormknijpers

ik zocht naar stormknijpers omdat ik er al ervaring mee had. dus heb ik ze opnieuw besteld .zondag besteld en maandag had ik ze binnen. dat is snel .ik gebruik deze knijpers al een beste tijd en zijn goed bevallen je schuif ze op de was lijn en de was blijft goed zitten ook met vrij harde wind. ik persoonlijk vind ze een aanrader .en ik koop er de volgende keer er weer een partij bij.

R

rob

17-09-2023

0

Malve ,snelle levering , goed verpakt en plantjes in goede staat enngoed bovhtig

A

A vluggen

10-09-2023

0

Barenbrug Bar Power RPR - speel- en sportgazon

Goed product voor 17:00 besteld volgende dag in huis

F

F

06-09-2023

0

automatische raamopeners

oude waren echt aan vervanging toe

G

G Seegers

04-09-2023

0

Lavagruis en perliet

Supersnelle afhandeling en bezorging. Stevig verpakt.

H

Helene

03-09-2023

0

Buxusmot bestrijding

Makkelijk besteld, vlotte levering en motten komen idd op de vallen af. Nu hopen dat buxus het overleeft

J

JH

27-08-2023

0