Kamer.nl

3.9

Bestellen

3.6

Service

3.3

Prijs

3.5

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Kamer.nl

Wilt u weten wat anderen van Kamer.nl vinden? Of heeft u zelf al ervaring met een (studenten-)kamer zoeken via Kamer.nl? Laat dan een review achter op NederlandReview en help anderen met de kennis die u heeft. Kamer.nl is een platform, een vraag- en aanbod website waar je online kan zoeken naar een kamer en tevens uw kamer kan aanbieden om te verhuren. Volledig gebruik maken van Kamer.nl kan alleen wanneer u een betaald abonnement neemt. Het aanbieden van een kamer kan altijd zonder abonnement, maar u dient zich dan wel te registreren.


Over Kamer.nl

Kamer.nl is een vraag- en aanbod website die meer dan tien jaar actief is op gebied van kamerbemiddeling. Via deze website kunnen kamerzoekenden en kameraanbieders met elkaar in contact komen. De website is er één van de vele in zijn soort. Er zijn tal van andere website die volgens hetzelfde concept kamers aanbieden en waar kamerzoekenden een kamer kunnen vinden. De website werkt met verschillende gradaties in bruikbaarheid. De een vindt dit prettig, dan ander zoekt liever een kamer via een andere weg. Kamer.nl geeft een kamergarantie: dat wil zeggen dat wanneer u binnen 6 maanden na aanmelden nog steeds geen kamer heeft gevonden, dat ze dan het inschrijfgeld terug betalen. Echter zijn hier wel een aantal voorwaarden aan verbonden:


•    U dient minimaal 6 aaneengesloten maanden betaald lid van kamer.nl te zijn geweest.
•    U dient per maand op minimaal 10 kamers te hebben gereageerd.
•    U dient een serieuze oproep op kamer.nl te hebben geplaatst.
•    U dient een kamer te zoeken in een aantal door kamer.nl geselecteerde grote plaatsen. De kamergarantie geldt dus niet voor iedere plaats in Nederland.
De website geeft zelf aan een aantal voordelen te hebben ten opzichte van vergelijkbare vraag- en aanbod websites voor kamerverhuur: het abonnementsgeld is goedkoper dan een aantal vergelijkbare websites, als enige bieden ze een kamergarantie aan en naar eigen zeggen verhuren ze meer advertenties met kamers beschikbaar dan vergelijkbare websites.


Heeft u ervaring met de website en eens aanspraak kunnen maken op de kamergarantie? Laat het ons weten in een review.


Diensten

Met de website van Kamer.nl heeft u de mogelijkheid om een kamer te zoeken om te huren of een kamer aan te bieden om te verhuren. Bovenin kun je via de snelste weg klikken of ‘Kamer zoeken’ of ‘Kamer verhuren’. Naast deze twee mogelijkheden kan er ook gezocht worden naar een verhuurder via ‘Zoek huurder’. Uitgebreid zoeken en reageren kun je alleen wanneer je een account hebt aangemaakt. Na het registreren en inloggen kun je alle informatie en zoekhistorie en reacties terugvinden onder ‘MijnKamer.nl-menu’. Wil je als kamerzoekende ook reageren op aangeboden kamers heb je wel een betaald abonnement nodig. Er zijn drie opties beschikbaar om de website te gebruiken en deze verschillen als volgt globaal van elkaar:


•    Alle gebruikers: kunnen alleen kamer zoeken en bekijken.
•    Geregistreerde gebruikers: hebben een MijnKamer.nl-account, kunnen een kamer aanbieden en e-mailalerts ontvangen. Kunnen niet reageren op kamers, een oproep plaatsen of een huurder zoeken.
•    Abonnementshouders: kunnen voor €17,95 per maand reageren op kamers, oproepjes plaatsen en huurders zoeken.


Naast fungeren als vraag- en aanbod website biedt Kamer.nl ook standaard huurcontracten aan. Deze kunnen eenvoudig opgesteld worden met de huurcontracten generator op de website.


Klachten

De mogelijkheid om vragen te stellen of een klacht in te dienen over de diensten van Kamer.nl zijn vrij beperkt. Er is een contactformulier beschikbaar op de website, maar telefonisch of per e-mail contact opnemen met Kamer.nl is niet mogelijk. In de algemene voorwaarden van Kamer.nl is er geen informatie te vinden over de klachtenprocedure. 


Wij van NederlandReview horen graag de mening van kamerzoekenden en kamerverhuurders over de website Kamer.nl. Zowel goede als slechte ervaringen, als tips en informatie over het contact en de klachtenprocedure. Helpt u ons en daarmee anderen om de reviews over Kamer.nl te vullen?


Lees klantenreviews van Kamer.nl. Zoek je een kamer in Amsterdam, Utrecht of elders? Er zijn veel louche verhuurders, lees hier hoe betrouwbaar Kamer.nl is!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (15)

Abonnement

Prima site met ruim aanbod. Support is ook prima! Uiteindelijk een stuk of 13 matches. Kwam toevallig een kamer vrij via een vriend maar Kamer.nl kwam de belofte na.

R

Richard

20-02-2024

0

Abonnement

Ze persen je echt af. Zodra je betaald, hebben ze je. Eerste betaling gedaan en vervolgens afgemeld daarna kreeg ik al snel nog een rekening er achteraan en dreigen ze met incasso uiteindelijk ook niks aan ze gehad. BLIJF WEG!!!

Y

Y

25-08-2023

0

Abbonement

Ze lokken je in om een abonnement te nemen om te kijken naar het actuele aanbod. Ik heb RUIM optijd mijn abonnement opgezegd, en toch vragen ze mij om 24,95 in rekening te brengen, en als ik dat niet doe, mij een boete van 40 euro toe te wijzen.... nooit op deze website iets doen, het is afschuwelijk.

D

Dominique

05-07-2023

0

basic

No trial (see below) and little movement in the offering. From the initial listing it may look good but that is all. Not recommended vs. kamernet.nl (mcuh better)

A

Arjan

07-06-2023

0

Kamer.nl subscription

The website doesn't have a trial period! I just tried the service and I had to pay €29.95 and I don't understand why! even if you buy a MacBook you can return it in 30 days. I also keep getting emails to pay extra fees of €24.95 even though I deleted my account, and a threat to fine me €40 if I don't pay in 10 days!!!!! All other services have trial period and I never had this terrible experience.

M

Malaz

24-10-2022

0

Nieuwe studio gehuurd

Kamer.nl gebruikt in november 2021 toen ik op zoek was naar een nieuwe studio. De markt in 2021 is overspannen, veel reacties gestuurd maar huiseigenaren en makelaars reageren slecht. Via Kamer.nl 12 reacties verstuurd en zij zorgen dat de makelaar ook herinnerd wordt om een reactie te geven. Bij Kamernet.nl kan je meer betalen voor minder service. Van de 12 reacties kreeg ik 4 uitnodigingen, 3 bezichtingen en uiteindelijk kon ik kiezen uit nog 2 (waarvan 1 mijn favoriet!). En nu woon ik per 1 januari in een nieuwe studio! Service is overigens top, ik stelde een vraag en meteen reactie van de supportdesk, dus snap niet zo goed dat de service ondermaats zou zijn... Ik raad kamer.nl aan!

S

Simon R.

23-12-2021

0

Niets

Ik heb het een hele maand gebruikt maar geen reacties, pas naar de kamer/woning al gehuurd was. Wtf!? Uselesssss

E

Evi Ter Haar

25-09-2021

0

Subscriptie

Niet goed communicerend bedrijf. Ze zijn van te voren niet duidelijk wat een subscriptie inhoud. Ze weten dat hun service niet goed genoeg is om een maandelijkse 18 euro voor te betalen, dus daarom proberen ze je zo lang mogelijk geld te laten betalen. Als je na 5 minuten doorhebt dat de website shit is, en je gelijk je subscriptie weer wilt cancelen kan dit pas na 48 uur. Binnen die 48 uur schrijven ze geld af en als je dat terugboekt gaan ze je nog meer mailtjes sturen met dat je moet betalen en dat de als je niet betaalt ze deurwaarders op je af gaan sturen.

M

Milan de Vries

18-06-2021

0

1 months premium

It's absolutely a scam. Even after I unsubscribed it, they ask Intrum (A collecting company that also have a terrible review online) to collect the subscription fee with 40 euro extra collection costs! I have been keeping sending them e-mails and nobody replied to me. I'm going to report it to the police!

U

Una

07-03-2021

1

Zogenaamde abonnement

Dieven zijn het stiekem terwijl ik al had opgezegd deden zij alsof ze het niet hadden gelezen en toch stiekem elke maand 17,95 aftrekken. Mensen hier niet inschrijven ga elders inschrijven om op zoek te gaan naar huurwoningen ! Het is zeker geen betrouwbaar bedrijf heel gevaarlijk Juridisch loket gaf ook aan dat het ook strafbaar is wat zij doen maar ik kan alleen maar naar de rechter opstappen

L

Lindsay

24-12-2020

1

1 months premium

I registered myself for 1 month I used this website 0 times, I didn't know the auto renewal was automatic and I was supposed to cancel the subscription myself, they charged me 140 euro, this is a dishonest way to make a business, They basically legalised how to steal money to people, this is ridiculous and miserable. You must be horrible human beings. I wanna get my refund, I will report this to the police

D

diletta

22-03-2020

1

Fraude

Deze website wordt gebruikt voor FRAUDE. Valse advertenties staan ​​op deze website. Als je op een adres reageeert ​​en ze zeggen, sorry, dit wordt al verhuurd, MAAR ik heb een vriendin die haar appartement verhuurt, in mijn geval de KUIPERSTSTRAAT, dan weet je dat het fraude is. Dit is in feite mijn huis, die niet te huur is. Ik had al een slachtoffer voor mijn deur staan ​​klaar om in te trekken en betaalde 3144, - euro die hij nooit zal zien. Dus wees voorzichtig !!!

N

Natalie Semaka

17-02-2020

1

Niet doen

In Agustus 2017 heb ik mij aangemeld bij Kamer.nl om een kamer voor mijn dochter te vinden. Toen ik me realiseerde dat dat geld ging kosten, heb ik onmiddellijk het account geannuleerd via de website kamer.nl. Vervolgens heb ik 4 x een automatische incasso gekregen van 17,95. Ik wilde er niet eens aan beginnen en ik wil er al helemaal niet mee doorgaan maar het probleem is dat Kamer.nl geen telefoonnummer heeft. Al mijn emails via de site worden afgedaan met "wij nemen binnen 24 uur contact met u op" en vervolgens gebeurt er niets en ik kan niet nog een keer mijn account opheffen omdat het door Kamer.nl gedeactiveerd is dus de site herkent mijn emailadres niet meer. Ik weet niet meer wat ik moet doen want toen ik de laatste betaling storneerde kreeg ik meteen een dreigbrief van Buckaroo dat als ik niet snel betaal, er een verhoging overheen gaat komen. Daaronder stond dan dat als ik vragen had, dat ik dan contact kon opnemen met u raadt het al....kamer.nl en daar begint het hele verhaal opnieuw. Als iemand een bruikbare tip heeft dan hoor ik het ontzettend graag!

J

Jeannette de Kort

14-11-2017

3

Kamers in Amsterdam veel te duur

Kamers in Amsterdam voor bijna 2000 euro?!! Kom op zeg, dat is toch achterlijk duur! Ik ga gewoon weer zoeken op Kamernet ofzo!

L

Léonie Roosendaal

03-02-2017

0

Kamer gevonden voor een prikkie

Vanaf februari start mijn studie in Utrecht en ik heb een hele lange tijd gezocht naar een geschikte kamer. Utrecht is een dure stad, maar ik had niet veel te besteden. Dat maakte het er niet bepaald makkelijker op. Een kennis van mijn moeder zei dat ik eens op Kamer.nl moest kijken en zo gezegd zo gedaan. Binnen een paar dagen had ik hier een geschikte kamer gevonden die ook nog eens ruim binnen bij budget paste. Ik heb zelfs de beschikking over een eigen keukentje, dat is toch helemaal geweldig? Op Kamer.nl kunnen zowel huurders als verhuurders terecht en het is makkelijk om contact te maken met een huurder/verhuurder.

J

Joshua M.

25-01-2017

0