Huurflits

7.6

Bestellen

7.6

Service

6.8

Prijs

7.7

Levering

80.7%

Zou hier weer kopen

Huurflits

Het vinden van een huurwoning of juist geschikte huurders is zo makkelijk nog niet. Huurflits wil je daar wel een handje bij helpen door verschillende huurwoningen op hun website te (laten) zetten. Maar wat voor een soort huurwoningen zul je nou allemaal bij Huurflits aantreffen? Hoe makkelijk zal het zijn om een woning te huren of verhuren via hun website? Zal je wel zo makkelijk een huurwoning in jouw gewenste regio kunnen vinden? Zal je lang moeten wachten tot er een geschikte huurwoning voorbij komt? En zal de klantenservice van Huurflits nog iets kunnen doen als het niet helemaal botert tussen jou en de huurder of verhuurder? Alleen mensen die al een huurwoning hebben gezocht via Huurflits kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen hoe Huurflits nou echt werkt. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat er van Huurflits verwacht kan worden.


Over Huurflits

Huurflits is een website voor het huren en verhuren van woningen. Ze geven huurders de kans om een huurwoning op de website te zetten. Maak een paar mooie foto’s en beschrijf je woning zo goed mogelijk. Dan is er alle kans dat je geïnteresseerde verhuurders tegenkomt. Een huurder kan dan jouw woning tegenkomen bij zijn of haar zoektocht naar een nieuw huis. Je kunt zoeken up verschillende type woningen. Het kan een appartement zijn of een eengezinswoning. maar ook een maisonette, kamer, studio of loft behoort tot de mogelijkheden. Iedereen heeft immers andere wensen dus er is voor iedereen wel een soort passende woning aanwezig. Misschien wil je groter gaan wonen of juist kleiner. Of je bent op zoek naar je eerste eigen woning. Er staan woningen op de website van iedere provincie dus er is best kans dat er iets bij jou in de buurt te vinden is. Er komen steeds woningen bij, dus het loont de moeite om regelmatig even een kijkje op de website te nemen. Selecteer dan op “nieuwste eerst” zodat je niet eerst langs woningen hoeft die je al tig keer gezien hebt.


 


Diensten van Huurflits

Je kunt op de website van Huurflits dus een huurwoning zoeken. Selecteer het type huurwoning, de provincie, de plaats en wijk zodat je gerichte zoekresultaten krijgt. Je kunt op die manier dan kijken welke woningen in jouw buurt te huur staan. Ook kun je natuurlijk jouw eigen woning op de website zetten. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan zal de klantenservice van Huurflits je wel even op weg helpen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Huurflits

Heb jij zelf al eens een huis gehuurd of verhuurd via Huurflits? Of je nou een huurhuis of een huurder zocht, wij willen alles weten over jouw Huurflits ervaring. Hoe makkelijk was het een geschikte woning te vinden via de website? Waren de woningen inderdaad bij je in de buurt? In wat voor een staat trof je de huurwoning aan? En kon de klantenservice van Huurflits je helpen toen het zoeken van een verhuurder niet zo makkelijk ging? Laat een Huurflits review achter en vertel ons wat jouw mening over deze site vol huurwoningen is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (150)

Advertentie

Als verhuurder is het eenvoudig om uw woning online te adverteren. Ik heb de huurselectie met of zonder GWL misschien over het hoofd gezien en wil alleen het gewenste profiel van de reagerende huurder zien. Als verhuurder heb ik geen idee wat voor profiel of carrière deze persoon heeft als dit niet meegenomen wordt in het bericht. Als u duidelijk formuleert wie u bent, wat u doet en wij zien een match dan uiteraard nodigen wij u van harte uit om ons te bezoeken! Huurflits plaats zeer snel online advertenties en kijkt of alles klopt. BETROUWBAAR... Veel nuttige reacties in korte tijd. Er werd snel een geschikte huurder gevonden.

A

Anne

07-09-2023

0

Advertenties huurflits

Beste “Annet,” U laat overal valse beoordelingen achter over ons kantoor en ook bij huurflits. U gebruikt een valse naam. Het appartement dat te huur staat is niet uw woning maar een vergelijkbaar appartement in hetzelfde complex. De foto’s zijn van een algemene indeling. Wanneer er andere appartementen vrijkomen betekent niet dat wij uw woning te huur zetten. De advertenties komen bij het publiceren onder andere bij Huurflits terecht en andere partijen. Ook op Marktplaats. Ik raad u aan om contact te zoeken met een dokter. Er is overduidelijk iets helemaal mis met u.

M

Makelaar

29-08-2023

0

woning

Ik zie mijn woning op huurflits staan, de foto is van marktplaats afgehaald Geen toestemming gegeven om deze op huurflits.nl te zetten Maar heb de woning helemaal NIET meer te huur. Ik krijg geen contact met huurflits.nl

A

annet

23-08-2023

0

Premium Abonnement Huurflits

Ik was 4 maanden lid van huurflits, en het is een echte site.. alleen, je moets alleen door naar andere websites waar je ook voor moest betalen om lid van te worden om uberhaupt in de aanmerking te komen.. je krijgt dus echt moeilijk iets, vooral niet dus.. zou deze website echt niet aanraden voor iemand die op zoek ben..

C

Charlotte

19-03-2023

0

Goed wel duur, verhuurders kieskeurig

Ik was geabonneerd op huurflits.nl in de zoektocht naar een kamer in Amsterdam. Ik kreeg dagelijks updates wat ik heel fijn vond. Een verbeterpunt zou zijn dat sommige verhuurders iets duidelijker kunnen zijn voor welke periode ze willen verhuren. Ik zocht een kamer voor 6 maanden maar kon niet zo snel zien voor welke periode het te huur was. Buiten deze is de site zeker aan vrienden aan te raden.

A

arthur

23-11-2022

1

3 maanden abbonement

Ik heb gereageerd op een advertentie en nergens stond er bij huurflits een minimale of maximale leeftijdsgrens. Dus het voelt echt alsof dit een lokkertje was. Want toen ik eenmaal direct in contact werd gebracht met de verhuurder zag ik dus dat ik niet op de advertentie kon reageren. Dus ik heb helemaal speciaal voor deze advertentie een abonnement gehaald en ik kon dus niet eens reageren op de woning die ik wilde. Ik heb nu 1 bericht gestuurd over het ontbreken van hele essentiële informatie. Had ik in de eerste instantie geweten dat er een leeftijdsgrens was had ik er geen 50 euro aan besteed. Ben heel teleurgesteld in huurflits.nl

S

Shima Bodaghi

21-11-2022

0

premium

Via facebook gevonden en een account aangemaakt. Heeft meer opgeleverd dan dat ik verwacht had. Tot nu toe absoluut geen spijt gehad van mijn abonnement. Ik kan snel een woning zoeken. Geen enkel opmerking, alles gaat goed. Morgen heb ik een bezichtiging, hopen dat ik de woning krijg.

P

Peter

16-11-2022

0

huurflits

Een goede service van het begin tot het einde, met een razendsnelle reactie van de verhuurder waarvan ik een oogje had op de woning :)

S

Sanne

12-11-2022

0

subscriptioon

Awesome website. I was able to sign a rental contract within two weeks of subscription with one of the advertisers. Trustworthy for Expats.

R

roberto

11-11-2022

0

14 dagen

Communiceren met de makelaars gaat goed. Via huurflits heb ik mijzelf uiteindelijk bij meerdere organisaties ingeschreven nadat ik bericht heb gehad. Nog geen woning maar ik word op de hoogte gehouden door meerdere makelaars. Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam nadat ik in eerste instantie een beetje teleurgesteld was. Het idee dat je even snel iets vindt moet je laten varen maar met een lange adem en geduld is dit platform zeker bruikbaar.

M

marijn

04-11-2022

0

subscription

There are many sites to choose if you are looking for a home and I was so lucky to found this site. I found what I was looking for. THANKS!

J

John

31-10-2022

0

30 dagen

Website helpt goed ik heb een kamer gescoord. Klantenservice was snel en behulpzaam. Website doet wat het beloofd maar verhuurders rekenen soms kosten en borg tweemaal voor een kamer is teveel.

J

J.

30-10-2022

0

premium account

De site ziet er goed uit, en het reageren kan eenvoudig. Op berichten die ik heb uitgestuurd krijg ik niet altijd reacties terug. je ontvangt gelijk een kopie van een verzonden bericht.

M

Marijn

28-10-2022

0

Premium subscription

Don't trust them. They seem to be more like scammers than real company. You will get email support only in regards to your bill, which is way very expensive and not really legal to pay because their advertisements are not really relevant. The website looks very nice at first, but once you start using their prenium subscription, you get very disappointed and feel cheated. I rented my apartment successfully without any subscription and such companies like this who can only play with your money isn't worth to be trusted Of course, I am not sure if the good reviews are ordered by this company or I was just very unlucky, but all the advertisements this company has aren't really active or kind of real. I paid for one month as I was supposed to and then was trying to cancel their subscription, but instead of exusing, they started sending me letters to pay them for another month. It's a cheesy company. No excuses. It's not easy to cancel their subscription. Play with your finances. It definitely isn't worth your time and money.

O

O

26-10-2022

0

Tess

The platform looks nice and is useful. If I pay for some service, I expect some quality. I had responses. They will help you in English as well. Keep in mind there are also agents active that will redirect you to their own website and ask more personal information to help you further. Some of them charge a fee for the keys or deposit.

T

Tess

23-10-2022

0

contact met verhuurders

Een van de verhuurplatforms met een positieve ervaring! Ik ben er zeker tevreden mee! Je krijgt bij inzet wel resultaten. De eerste week was ik minder enthousiast maar de verhoudingen met huurders en verhuurders zijn gewoon scheef. Helaas kunnen zij ook niks aan de markt veranderen en is er momenteel weinig betaalbaar aanbod van goede woningen.

T

TM

23-10-2022

0

Premium Services

I have written to maybe 20 landlords and only few of them did not respond. I don’t like the housing system in the Netherlands it is so hard to find a home. And this site was very helpful.

P

Pete US

20-10-2022

0

Huurflits account

Goede service, erg handig

C

Chris

20-10-2022

0

30 dagen

Slechte site Op zo’n 20 woningen gereageerd en de enige reactie die ik heb gekregen was een doorverwijzing naar een andere site waar ik me moest aanmelden. Ook was het niet duidelijk aangegeven dat het een abonnement was. Ik dacht dat ik eenmalig 30 dagen toegang aanschafte. Dat bleek dus een abonnement te zijn. De klantenservice legt de schuld bij mij en wil me niet mijn geld teruggeven. “Ik had het in de algemene voorwaarden kunnen lezen”. Ik heb de site voor maar een maand gebruikt maar het is voor 3 maanden afgeschreven.

F

Frida van der Wal

19-10-2022

1

Abbo hf

Ok website ?

M

Maghmut

04-10-2022

0