Cleanprofs

5.9

Bestellen

4.6

Service

5

Prijs

4.7

Levering

42.7%

Zou hier weer kopen

Cleanprofs

Heeft u een reinigings team nodig?  Cleanprofs helpt u met alle schoonmaakoplossingen.  Wij, NederlandReview, verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. Het gaat hier om het bedrijf Cleanprofs.nl .  De consumenten hebben reviews geplaatst over de webshop Cleanprofs.nl waar u ze kunt huren om uw bedrijf te laten reinigen. De reviews op de website NederlandReview gaan voornamelijk over de medewerkers, producten, bezorgtijd etc. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige bedrijven beslissen of zij via cleanprofs.nl een reiniging team willen huren. Wij horen graag uw mening over cleanprofs.nl zodat we samen de bedrijven kunnen helpen die een reiniging team willen huren.

Over cleanprofs

Cleanprofs BV bied abonnementen aan voor het reinigen van afvalcontainers bij particulieren. Cleanprofs is daarmee bezig sinds 2013 en door professionele klantenwerving heeft dat direct geleid tot succes. Na een overname in het jaar 2014 in februari is Cleanprofs een marktleider op het gebied van afval containerreiniging in heel Nederland. Het bedrijf Cleanprofs is gevestigd te Schiedam. Cleanprofs.nl is dus een bedrijf waar je ze kunt laten inhuren om al uw vieze werk te laten gaan doen. Een container schoonmaken met behulp van een slang of een bezem is volgens Cleanprofs niet voldoende om de bacteriën en ziekten te verwijderen of te doden. 

Cleanprof diensten

Wat doet Cleanprofs eigenlijk? Cleanprofs komt met een professionele reinigingswagen waar zij uw contacten mee reinigen. Ze maken gebruik van een combinatie van citroenextract met koud water. Cleanprofs gaat niet voor warm maar koud water omdat vet en de oliën niet goed oplossen waardoor het in hun filtersysteem eenvoudig word gescheiden van het water. De werkwijze die zij gebruiken maakt het mogelijk om stoffen die het isoleringssysteem ernstig vervuilen op een ander wijze te kunnen afvoeren. Volgens Cleanprofs gebruiken ze geen warm water omdat het milieuvriendelijker is en het extra brandstof kost om het water te verwarmen. 

Klachten

Cleanprofs.nl heeft klantenservice waar je een contactformulier kunt invullen waarbij je een mail verzend en zij zo spoedig mogelijk beantwoorden op werkdagen. Tevens kunt u ook telefonisch contact opnemen met het bedrijf en maken zij gebruik van de sociale media via facebook en twitter.

Heeft u ooit een klacht gehad , klacht ingediend of een vraag gesteld aan cleanprofs.nl? Hoe was uw ervaring met het omgaan van de klantenservice en werd u snel geholpen? Laat een reactie achter voor de bedrijven voor in de toekomst.


 


Cleanprofs inschakelen een goed idee? Lees ervaringen zodat u precies weet wat anderen van cleanprofs vinden die reeds diensten heeft afgenomen van ze. Lees ze allemaal bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (96)

service

Vanaf oktober klant bij dit bedrijf. Sinds dien slechts 1x geleegd. Iedere maand een ander excuus waarom de bak niet gereinigd word, verkeerd ingeroosterd, vakantie, vorst, poep in de bak??? En het contract ontbinden, dat snappen ze niet. Ik ga een afspraak maken met mijn advocaat. Kijken of ze dat wel snappen. Als ik zo met mijn klanten om zou gaan was ik snel failliet. Geen goed woord over voor dit bedrijf.

R

RH

06-02-2024

0

Containerreiniging voor 1 jaar

Hallo, onze groen container wordt 1 jaar door cleanprofs gewassen. Wij zijn er blij mee, geen last meer van maden! Dat was ons probleem, dus heel fijn

B

BC Koppens

08-08-2023

0

Goed

Goede containerreinigingsbedrijf. Consequent en komt afspraken na. Contact is fijn, communicatie is goed. Reiniging is ook goed. De prijs is wel duurder geworden

G

Gabe Hoffmann

28-04-2023

0

container reiniging

Tja.. soms gaat het mis, soms gaat het goed. Erg lastig om bij te houden waarom het soms wel of niet goed gaat. Ik bied mijn bak altijd aan op dezelfde plek. Maar niet elke reiniger kan mijn bak vinden? Klantenservice is wel sympathiek en werkt mee. Als de schoonmaak plaatsvindt is hij ook wel echt schoon/

A

Alec

17-04-2023

1

Fijne schone kliko

Cleanprofs maakt mijn kliko erg schoon. Ben al een lange tijd klant en ben erg blij moet hun schoonmaak. Zeker CleanPROFS. De website werkt soms niet zo goed, dat wel

N

Nicolaas G.

12-04-2023

1

De reiniging voor mijn bakken

Fijn en maken mijn bakken goed schoon. Ook gaan ze goed mee met de veranderingen van mijn gemeente

J

Jessica Maby

05-04-2023

1

Reiniging kliko’s

Het is nu de 8e keer in een jaar tijd dat ze de reiniging niet kunnen doen op de dag dat de kliko is geleegd. Vragen dan om deze een dag (soms zelfs 2 dagen!) later opnieuw aan te bieden. Klagen helpt niet, abonnement inmiddels opgezegd. Hebben niet eens het fatsoen om gemiste reinigingen te restitueren terwijl zíj het zijn die de contractuele afspraken niet nakomen, zeker als dat meer regel dan uitzondering blijkt te zijn. Waardeloze service en organisatie.

27-03-2023

1

Schoonmaakdienst voor mijn container

Zeer fijn bedrijf. Maakt mijn gft-container goed en bekwaam schoon. Dit schilt mij heel veel energie, vroeg deed in het zelf. Maar nu door de leeftijd is dit een geweldige oplossing! Ze dragen zorg dat mijn container altijd schoon is. Door omstandigheden missen ze het hier en daar wel, maar het contact verloopt altijd soepel. Vriendelijke klantenservice.

H

Hugo Rode

15-03-2023

1

Reiniging kliko

In het begin was ik heel tevreden, maar het laatste jaar absoluut niet. In een jaar tijd zijn ze maar liefst 8!! keer niet op tijd geweest. Komen dan een dag later of zoals nu zelfs twee dagen later. Ik moet mn groenafval of plastic dan dus maar even opsparen… te idioot voor woorden! Abonnement dus opgezegd. Krijg ook geen creditering voor hun nalatigheid, want feitelijk komen ze het contract gewoon niet na. Kortom, voortaan scheutje bleek en de tuinslang, maar zeker geen Cleanprofs… Cleansof is het!

F

Femke van der Struik

08-03-2023

1

Goed container schoonmaak bedrijf

Goed container schoonmaak bedrijf. Eerlijk is eerlijk, vergeten soms mijn bak schoon te maken. Wel raar want de enige schoonmaker kan het wel en de ander weer niet. Maar meestal is het goed hoor. Komt ook altijd op de zelfde dag dat mijn bak geleegd wor. Ook vaak eerder op de dag.

P

Polasen

03-03-2023

1

Goed schoonmaakbedrijf

Inmiddels maken ze mijn manden schoon voor drie jaar. Erg fijn. Altijd goed en schoon, lekker fris ruikt het. Prijzen zijn wel omhoog gegaan met de tijd, jammer dat ze daar dan geen communicatie met mij over hebben. MAar ze komen wel hun afspraken na.

L

Lola J.

20-02-2023

1

Containerreiniging

Prima schoonmaak. Kwaliteit niet altijd optimaal, moet ik wel zeggen hoor. Maar als ik contact neem met de klantenservice en stuur foto's door, dan krijg ik compensatie. Wel fijn dat ik geen omkijken meer heb en geen stinkende bakken. Zou hier weer kopen

J

J.D.W.

09-02-2023

1

Prima reiniging van mijn gft en rst kilko

Altijd schone klikos, heel blij mee dat ze friss ruiken

F

Florian Johannesse

06-02-2023

0

Kliko schoonmaken

Cleanprofs maakt mijn kliko goed schoon. Elke maand weer goed. Fijne mensen

B

Bart

31-01-2023

1

Reiniging van mijn gft bak

Ik ben tevreden met Cleanprofs. Al jaren leveren ze mij en buren schone containers. Zeker voor de gft bak is dat fijn, zeker in de zomer. Prijs is wel in de tussentijd gestegen, begrijpelijk met deze tijden. Wel jammer dat ze je hier dan niet op attenderen.

J

Julie

26-01-2023

1

Container schoonmaken

Over het algemeen heb ik een goede ervaring. Ik ben al 1,5 jaar klant, af en toe missen ze een reiniging hier en daar. Maar na contact opgenomen te hebben met de klantenservice geven ze altijd geld terug of word er een nieuwe afspraak voor je ingepland. Je moet er wel zelf achteraan, dat is wel jammer. Maar wel netjes dat ze het goed afhandelen.

J

Josephine Bakker

04-01-2023

1

Schoonmaak GFT

Ik heb contact opgenomen nadat onze bak niet gereinigd was. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en er werd uitgelegd dat de chauffeur ziek naar huis was gegaan. Volgens de customs support had ik hier een mail en sms voor moeten ontvangen. Er is toen een nieuwe afspraak gemaakt. Jammer genoeg waren ze weer niet langs geweest. Ik heb toen weer contact opgenomen en werd me verteld dat de planning het niet had verwerkt en blijkbaar gebeurde dat vaker. Er is toen de oplossingen aangeboden om een keer te laten schoonmaken zonder kosten dat is helemaal prima, maar dan moeten ze wel komen. Ik probeer momenteel weer de klantenservice te bellen , maar de verbindingen wordt meteen verbroken. Ik wil iedereen adviseren bespaar je de frustraties en koop een goede bezem en maak de bak zelf schoon. Bespaart geld en stress

M

Meijer

24-08-2022

0

GFT

Het bedrijf komt zijn toezegging wat reinigen van de kliko NIET na. November 2021 abonnement afgesloten maar reinigen gebeurd niet en na telefonisch contact wordt je nog uitgemaakt dat je de bak te snel binnen heb gehaald. Flauwekul, tot 19.00 uur buiten gehad. Oplichters.

C

Cees

15-07-2022

0

Groen container .

Wat een waardeloos bedrijf veel beloven maar niks doen . 2 maanden lid nog steeds geen schone container. Enigste wat ze schoonmaken is je bankrekening

H

Hans Peters

10-05-2022

1

containerreiniging

Eindgevoel dat ik overhoud aan dit bedrijf is gevoel van pure oplichting. Eerste gesprek om een abonnement af te sluiten verliep heel prettig en duidelijk. Vervolgens ging het mis met de daadwerkelijke reiniging. Komen niet langs om te reinigen en blijven dan ijskoud volhouden dat de bak niet aan straat stond of niet opvallend genoeg ze terwijl ze zelf de bak van grote stikkers hebben voorzien. In het verleden hebben we dit vaker meegemaakt en wij hebben toen in overleg het abonnement ontbonden, daarvan een bevestiging ontvangen maar men bleef factureren.. Een email van ons naar het bedrijf leverde een excuusmail op dat het een foutje was maar men bleef toch opnieuw incasseren. Na een incassoblokkade werd het bedrijf blijkbaar boos, ze gingen ze mailen, we waren ze geld verschuldigd, ze gingen bellen, verzonnen vanalles bij elkaar en ze werden lastig, ze hadden tussentijds ook het abonnementstarief gewijzigd (foutje, verkeerde tarief was doorgegeven, was niet zo maar men heeft gewoon eenzijdig de abonnementsvorm veranderd, de ingangsdatum vervroegd ??) ze zeggen meerdere te hebben gebeld dat terwijl een mobiele telefoon duidelijk gemiste oproepen aangeeft. Geen partij om op een fatsoenlijke en redelijke manier afspraken mee te maken. Zeker niet als het fout gaat! Rechtsbijstandverzekering heeft de kosten afgekocht omdat het te veel moeite kost om in discussie te gaan met een partij als deze. Ik zou een ander reinigingsbedrijf uitzoeken.

H

Hanneke

08-03-2022

1