Mitchell van der Meij

7.5

Bestellen

4.6

Service

7.5

Prijs

5.8

Levering

54.6%

Zou hier weer kopen

Mitchell van der Meij

Ben je op zoek naar een organisatie waar je zonnepanelen kunt aanschaffen? Wellicht is Mitchell van der Meij B.V. een geschikte organisatie voor jou. Bekijk via deze pagina wat de klantervaringen zijn. Bij NederlandReview lees je alleen maar objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is ing. Mitchell van der Meij B.V.?

 


Ing. Mitchell van der Meij B.V. is een zonnepanelen specialist. Je kunt bij het bedrijf de kwaliteit krijgen die je nodig hebt voor een goedwerkende zonnepaneel installatie. Bij het bedrijf kunnen zowel particulieren alsmede bedrijven terecht. Het bedrijf stelt je een duidelijk en eerlijk advies te geven. Dit verzorgt het personeel dat in dienst is bij ing. Mitchell van der Meij. Alles gebeurd via het eigen personeel. Denk aan het eerste klantcontact tot en met de oplevering van jouw zonnepaneel installatie. Voor zakelijk advies kun je ook bij het bedrijf terecht. Er worden namelijk ook zonnepanelen voor de zakelijke markt geïnstalleerd. Het bedrijf kan je eveneens begeleiden met de aanvraag.  


Kwaliteitsproducten

 


Ing. Mitchell van der Meij is een organisatie wat zich volledig richt op zonnepanelen. Door deze kennis en jarenlange ervaring in het werken met zonnepanelen, beschikken ze volgens eigen zeggen over de juiste kennis om je te kunnen adviseren in de aanschaf van kwaliteitsproducten.  


Voordelen

 


Er worden door het bedrijf meerdere voordelen gegeven. Zo kun je direct besparen. Volgens het bedrijf bespaar je met zonnepanelen op je dak ook onmiddellijk op jouw energierekening. Volgens de specialisten van ing. Mitchell van der Meij B.V. geven zonnepanelen een veel hoger rendement van je spaarrekening bij je bank. Het bedrijf laat je graag de spaarrekening voorberekenen. Je kunt zonnepalen volgens het bedrijf binnen 5-7 jaar terugverdienen. Het bedrijf geeft aan dat ze door hun jarenlange ervaring en 1.100 installaties per jaar, klanten goed van dienst kunnen zijn. Zij stellen goede kwaliteit te leveren.  


Adviesmogelijkheden

 


Mocht je willen weten welke prijzen je moet betalen, dan dien je een kijkje te nemen op de website van ing. Mitchell van der Meij B.V. Mocht je niet weten welke zonnepanelen er geschikt voor je zijn, kan het bedrijf je helpen. Er wordt aangegeven dat zonnepanelen en omvormers lastig te kiezen zijn. Zonnepanelen en omvormers zijn er in allerlei soorten, maten en merken. Wil je weten welke zonnepanelen nu echt voor jou geschikt zijn? Dan is het tijd om contact op te nemen met de klantenservice van dit bedrijf. Zij zullen je naar eigen zeggen vervolgens het beste voorstel doen.  


Wetenswaardigheden

 


Het is voor iedere woning verschillend hoeveel zonnepanelen je moet gebruiken. De mensen van het zonnepanelen bedrijf kunnen je hiermee helpen. Zodoende is het makkelijker om een beslissing te nemen. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat ze enkel met A-merken werken. Wil je contact met het bedrijf opnemen? Je zou op de ouderwetse manier een brief kunnen sturen. Het adres is Loosterwegnoord 2J, 2161 AP in Lisse. Je kunt dit bedrijf telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0252 751 814. Het e-mail adres is info@mitchellvandermeij.nl.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij ing. Mitchell van der Meij B.V.? Ben je content met de zonnepanelen van dit bedrijf? Zijn de personeelsleden van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan negatief of positief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Mitchell van der Meij B.V.? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je mening over dit bedrijf deelt.    

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

Garantie zonnepaneel

1 van de panelen werkte nog maar voor 2/3. Email gestuurd met screenshot echter na 1 week nog geen reactie, dan maar bellen, allerlei menu's en daarachter dan dat je een email moet sturen. Dat gaat hem niet worden. De verkoopafdeling nr1 ingetoetst en direct iemand aan de lijn. Deze gaf aan dat er een reactie zou komen. 1 week gewacht geen reactie wederom nr1 ingetoetst nu een dame aan de lijn ging gelijkt een case aanmaken en zag de screenshots(dus was wel aangekomen). 3 dagen later een telefoontje dat het paneel werd vervangen en is inmiddels naar tevredenheid gebeurd.

E

Edwin van Seggelen

08-07-2023

0

Zonnepanelen

Waardeloze cowboy club, moet je niets mee te maken willen hebben. Er is geen enkele interesse om een goed product af te leveren, maar snel door naar de volgende klus en daarna nooit meer bereikbaar zijn voor service.

S

Sander

10-05-2023

0

zonnepanelen

Ik heb gekozen voor Mitchel van der Meij omdat het een grote club is die te vertrouwen is, daarbij komt dat de installatie ontzettend netjes gedaan is, alles is kaarsrecht en functioneert zoals ik had gehoopt. Daarom 5 sterren voor dit bedrijf.

D

daan

07-05-2023

0

Zonnepanelen plaatsen

Lang geleden dat ik een review heb geschreven maar ik wil écht mensen behoeden om in zee te gaan met dit bedrijf… Ik heb zelden zo een slechte service ervaren. Inmiddels is dit bedrijf telefonisch helemaal niet meer te bereiken en werken ze alleen nog via de mail. Zo komen ze er wel echt heel makkelijk vanaf. Mijn eerste omvormer ging na 2 jaar kapot, het duurde 2 maanden voordat deze vervangen werd onder de garantie. Inmiddels is ook de tweede kapot en wordt er niet meer gereageerd om de vele mailtjes die inmiddels gestuurd zijn. Blijf weg bij dit bedrijf, zoek een professioneel bedrijf waar de klant echt nog gewaardeerd wordt…!

W

Willem

05-05-2023

0

zonnepanelen

prima mensen die voor dit bedrijf werken: complimenten voor hun werkwijze.

R

Rene

05-05-2023

0

Zonnepanelen

Contact met de verkoper verliep prima, de montage werd uitgevoerd in de stromende regen zonder veiligheid/arbo richtlijnen, bedroevend voor de monteurs. De installatie is verder goed verlopen, vriendelijke kundige monteurs maar de werking van de monitoring is een drama(werkt niet), er wordt niet gereageerd op mailtjes om het probleem op te lossen, en telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. Ik heb heel lang gewacht met deze review omdat ik de kans wil geven ons toch klantvriendelijk te helpen, maar ben nu genoodzaakt anderen te adviseren om een professioneler bedrijf te benaderen. Plaatsing van de panelen was in februari 2023

G

Gert

03-05-2023

0

Zonnepanelen

Goede service, nette installatie. Monteurs denken echt met je mee.

N

nederland investeert

11-03-2023

0

Zonnepanelen

De montage van de panelen is helaas bedroevend. Er wordt geen gebruik gemaakt van veilig klimmateriaal. Er wordt niet voldaan aan de arbo richtlijnen voor veilig werken op het dak. Dakpannen en dakgoot zijn beschadigd geraakt. Monteurs vegen hun voeten niet als ze binnenkomen Bekabeling ventilatie systeem is losgetrokken tijdens de montage. dit wordt niet even gemeld. Afhandeling van de schade is beneden alle peil. Ik herken de ervaringen van de anderen op deze site. Tijdens verkoop gaat alles prima. Na montage wordt er niet thuis gegeven. Kies een professionele installateur voor uw zonnepanelen en laat deze links liggen

T

TV

23-10-2022

0

Zonnepanelen

Mijn buren hadden gezocht naar mogelijkheden voor zonnepanelen en daar kwam Mitchell van der Meij als beste uit. Ik ben met hun meegegaan met de aanname dat de kwaliteit ook goed zou zijn. De installatie was bij mij keurig en netjes, bij de buren hebben ze na 5 jaar nog altijd discussie met de firma ivm lekkages. Bij mij heeft de omvormer het in 5 jaar al 2 keer begeven. De eerste is vervangen onder garantie, bij de tweede keer vind ik geen enkel gehoor meer. Geen antwoord op emails, telefoontjes worden niet beantwoord. Erg slechte service en ik zou Trannergy aan een ieder afraden. De prijs was initieel goed, maar met allee maanden gemiste opbrengst en vervanging door anderen ben ik inmiddels op duurkoop uitgekomen.

H

Henry

04-10-2022

0

Zonnepanelen

Wilde panelen op zuidzijde, weinig ruimte. Na bezoek en beoordelen situatie offerte gekregen voor 5 zuid en 5 noordzijde. Tijdens plaatsing opeens melding zuid kan niet!!!, dus alleen 10 op Noord. Van alles geprobeerd maar geen enkele medewerking. Later zelfs voorbeelden aangeleverd van andere installateurs die het wel op zuidzijde installeerden, ook bij buren naast mij. Maar je hebt betaald, en dan gaat de deur gewoon dicht. Geen betrouwbare organisatie!!

E

Erik Hali

04-10-2021

0

Zonnepanelen

Na 4 jaar de zonnepanelen laten verplaatsen naar het dak van de schuur. De bedrading is heel slordig aangelegd. Na nog eens 4 jaar heb ik problemen met de levering van elektriciteit. Heb contact gezocht maar er wordt niet serieus met mijn probleem omgegaan. Er wordt gezegd dat het normaal is dat er in de winter geen stroom wordt opgeladen. En dat na zoveel zonnige dagen. Belachelijk! Het lijkt erop dat als het geld binnen is ze je laten barsten

L

Leo Akkerhuis

19-02-2021

0