Mitchell van der Meij

6.3
7.5

Bestellen

4.6

Service

7.5

Prijs

5.8

Levering

54.6%

Zou hier weer kopen

Mitchell van der Meij

Ben je op zoek naar een organisatie waar je zonnepanelen kunt aanschaffen? Wellicht is Mitchell van der Meij B.V. een geschikte organisatie voor jou. Bekijk via deze pagina wat de klantervaringen zijn. Bij NederlandReview lees je alleen maar objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  

Wat is ing. Mitchell van der Meij B.V.?

 

Ing. Mitchell van der Meij B.V. is een zonnepanelen specialist. Je kunt bij het bedrijf de kwaliteit krijgen die je nodig hebt voor een goedwerkende zonnepaneel installatie. Bij het bedrijf kunnen zowel particulieren alsmede bedrijven terecht. Het bedrijf stelt je een duidelijk en eerlijk advies te geven. Dit verzorgt het personeel dat in dienst is bij ing. Mitchell van der Meij. Alles gebeurd via het eigen personeel. Denk aan het eerste klantcontact tot en met de oplevering van jouw zonnepaneel installatie. Voor zakelijk advies kun je ook bij het bedrijf terecht. Er worden namelijk ook zonnepanelen voor de zakelijke markt geïnstalleerd. Het bedrijf kan je eveneens begeleiden met de aanvraag.  

Kwaliteitsproducten

 

Ing. Mitchell van der Meij is een organisatie wat zich volledig richt op zonnepanelen. Door deze kennis en jarenlange ervaring in het werken met zonnepanelen, beschikken ze volgens eigen zeggen over de juiste kennis om je te kunnen adviseren in de aanschaf van kwaliteitsproducten.  

Voordelen

 

Er worden door het bedrijf meerdere voordelen gegeven. Zo kun je direct besparen. Volgens het bedrijf bespaar je met zonnepanelen op je dak ook onmiddellijk op jouw energierekening. Volgens de specialisten van ing. Mitchell van der Meij B.V. geven zonnepanelen een veel hoger rendement van je spaarrekening bij je bank. Het bedrijf laat je graag de spaarrekening voorberekenen. Je kunt zonnepalen volgens het bedrijf binnen 5-7 jaar terugverdienen. Het bedrijf geeft aan dat ze door hun jarenlange ervaring en 1.100 installaties per jaar, klanten goed van dienst kunnen zijn. Zij stellen goede kwaliteit te leveren.  

Adviesmogelijkheden

 

Mocht je willen weten welke prijzen je moet betalen, dan dien je een kijkje te nemen op de website van ing. Mitchell van der Meij B.V. Mocht je niet weten welke zonnepanelen er geschikt voor je zijn, kan het bedrijf je helpen. Er wordt aangegeven dat zonnepanelen en omvormers lastig te kiezen zijn. Zonnepanelen en omvormers zijn er in allerlei soorten, maten en merken. Wil je weten welke zonnepanelen nu echt voor jou geschikt zijn? Dan is het tijd om contact op te nemen met de klantenservice van dit bedrijf. Zij zullen je naar eigen zeggen vervolgens het beste voorstel doen.  

Wetenswaardigheden

 

Het is voor iedere woning verschillend hoeveel zonnepanelen je moet gebruiken. De mensen van het zonnepanelen bedrijf kunnen je hiermee helpen. Zodoende is het makkelijker om een beslissing te nemen. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat ze enkel met A-merken werken. Wil je contact met het bedrijf opnemen? Je zou op de ouderwetse manier een brief kunnen sturen. Het adres is Loosterwegnoord 2J, 2161 AP in Lisse. Je kunt dit bedrijf telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0252 751 814. Het e-mail adres is info@mitchellvandermeij.nl.  

Wat zijn de klantervaringen?

 

Heb je weleens een bestelling gedaan bij ing. Mitchell van der Meij B.V.? Ben je content met de zonnepanelen van dit bedrijf? Zijn de personeelsleden van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan negatief of positief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Mitchell van der Meij B.V.? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je mening over dit bedrijf deelt.    

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

Anderen bekeken ook