Hartloterij

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Hartloterij

Wil je een auto of camper winnen en op hetzelfde moment een goed doel steunen? Dan is het misschien wel een idee om eens mee te spelen met de trekking van Hart Loterij! Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn.


Wat is Hart Loterij?


Bij Hart Loterij kan je een camper of auto winnen. Terwijl je meedoet aan de loterij steun je tegelijkertijd een goed doel. Volgens de organisatoren van het kansspel kunnen de prijzen je leven veranderen. Door het spel willen ze zorgen dat personen in Nederland niet doodgaan aan een plotselinge hartstilstand. Per loterij zijn er maximaal 30.000 loten beschikbaar. Een lot is te kopen voor 33 euro en er zijn 50 prijzen te winnen. Dit houdt in dat er een winkans is van 1 op 600. Alleen de loten die verkocht zijn doen mee met de trekking. Ze hebben een vergunning van de kansspelautoriteit. De trekking wordt door een notaris verricht. Al het geld dat ze ophalen gaat uiteindelijk naar het goede doel.


Prijzen


Ze stellen fantastische prijzen beschikbaar te stellen. Je maakt onder andere kans op een droomauto. Wat je kan winnen is volgens deze organisatie uniek. Er worden geen standaardprijzen weggegeven maar vrij te besteden waardecheques. Alles wat je wint is belastingvrij en er is een grote winkans. Er wordt niet gewerkt met troostprijzen zoals stroopwafels en ijsbekers.


Stichting Hart Loterij


Ze geven aan te hopen dat jij nog nooit een plotse hartstilstand hebt gehad. Volgens de stichting kan het iedereen echter treffen. Als je hart het plotseling begeeft is het belangrijk om snel een AED in te zetten. Hierdoor heb je een grotere overlevingskans. Iedere seconde is van reuze belang. Het is daarom landelijk belangrijk om op het goede moment in te kunnen grijpen. Jaarlijks krijgen circa 17.000 mensen buiten het ziekenhuis een hartstilstand. Er worden rond de 8.000 reanimaties uitgevoerd. Dit wordt vaak gedaan door omstanders. De kans om te overleven bij een hartstilstand is gemiddeld 23 procent.


AED's


Een AED kan een fantastisch redmiddel zijn. De stichting wil deze apparaten op zoveel mogelijk plekken in Nederland plaatsen. Er zijn in ons land nog steeds veel AED-loze zones. Dat is onacceptabel volgens de initiatiefnemers van deze loterij. Zij willen de AED's installeren op plaatsen waar dat echt nodig is. Er is ook geld nodig om Burgerhulpverleners op te kunnen leiden. De volledige opbrengst wordt gebruikt voor het volledig hartveilig maken van Nederland. Gezondheid wordt omschreven als je belangrijkste goed.


Hoe het werkt


Volgens Hart Loterij is het makkelijk om mee te spelen. Je moet minstens 18 jaar oud zijn om een lot te kunnen kopen. Dit doe je door op de button rechtsboven op de site te klikken. Als je een lot voor jezelf koopt moet je je eigen gegevens invullen. Als je een aankoop doet voor iemand anders dan moet de informatie van de begunstigde ingevuld worden. Deze krijgt het lot dan per e-mail toegestuurd. Na je bestelling zal je worden doorgeleid naar de betaalpagina. Nadat er betaald is ben je officieel bezitter van een lot of meerdere loten. Als er iets misgaat tijdens het bestellen moet je een e-mail sturen naar info@hartloterij.nl.


Klantervaringen


Heb jij weleens meegedaan aan deze loterij? Dan zijn we benieuwd naar jouw mening? We stellen het op prijs als jij jouw visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)