Disposables.bio

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Disposables.bio

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik van plastic wegwerpbordjes, -bekertjes en - bestek kan écht niet meer! Helemaal niet nu er steeds betere en betaalbare alternatieven zijn. Zoals de verpakkingen van Disposables.bio, allemaal 100% afbreekbaar, functioneel én mooi. Wat anderen van de producten en de service van dit bedrijf vinden kun je hier lezen.


Over Disposables.bio

 
Disposables.bio is opgezet met een duidelijk doel voor ogen: ’Iedereen die wegwerp producten gebruikt, zowel professioneel als particulier, een groen en betaalbaar alternatief te bieden om zo een schonere en mooiere wereld te realiseren.’ Dit doel hebben zij serieus opgepakt en inmiddels bieden zij een ruim assortiment disposable producten aan die geproduceerd zijn uit natuurlijke restmaterialen of snel groeiende gewassen die 100% composteerbaar zijn. Producten van Disposables.bio worden veel gebruikt op grote festivals en gastronomische evenementen als Tomorrowland, Extrema Outdoor, Taste of Amsterdam, etc. De producten zijn in samenwerking met bekende sterrenchefs ontwikkeld. Ook topchefs als Sergio Herman, Robert Kranenborg, Jonnie Boer en anderen gebruiken de producten van Disposables.bio.
Diensten

 
Bij Disposables.bio vind je een scala aan producten. Ze bieden deze 100% biologische producten aan van meerdere merken, waaronder die van henzelf. En dat er veel te kiezen valt tegenwoordig, blijkt wel uit de goedgevulde categorieën waaruit je een keuze kunt maken:

  • Borden
  • Bestek
  • Bekers
  • Take Away
  • Sets
  • Tassen
  • Sale

Naast deze categorieën met producten kun je ook zoeken op het merk of materiaal van jouw voorkeur. De merken die zij verkopen zijn o.a. Hampi, Sucadrops, Chefs' Freedom, etc. Wanneer je meer wilt weten over de verschillende merken kun je hier op de website meer over lezen. Ook is er meer te lezen over de verschillende materialen die gebruikt worden en daarnaast vind je een blog op de website. Mocht je nog meer vragen hebben over de producten, dan kun je ze ook bereiken via Whatsapp op 06 8246 6399.


Verzending en betaling

 
Alle prijzen die vermeld worden bij de producten zijn excl. BTW. De verzendkosten variëren afhankelijk van de grootte je bestelling. De standaard kosten hiervoor zijn € 5,10, boven een bestelbedrag van € 200,- is verzending gratis. In je virtuele winkelwagen kun je een schatting maken van de verzendkosten en BTW op basis van de inhoud die je er op dat moment in hebt geplaatst. Je kunt je bestelling bij Disposables.bio betalen met iDeal, Creditcard of Paypal. Wanneer je voor 14.00 uur besteld, krijg je de bestelling de volgende dag door DHL geleverd.


Klachten

 
Binnen 14 dagen na aankoop kunnen bestellingen retour gestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor eigen rekening en je krijgt dan alleen je aankoopbedrag terug. Wanneer de artikelen beschadigd geleverd zijn of Disposables.bio een fout heeft gemaakt nemen zij de verzendkosten ook voor hun rekening. Voor vragen of klachten kun je een online formulier invullen, of je kunt ze een e-mail sturen of bellen. Onderaan elke pagina van de website vind je de adresgegevens.


Laat hier jouw mening horen over Disposables.bio!

 
Vertel hier over jouw ervaringen met deze webshop. Samen maken we een platform waar wij van elkaar te weten kunnen komen wat de beste bedrijven, diensten en webshops zijn!


Hoe zijn de ervaringen met de producten van Disposables.bio? Zijn de biologisch afbreekbare materialen mooier en beter als het plastic alternatief?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)