Pranayur

8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Pranayur

Pranayur: eeuwenoude Indiase traditie helemaal van nu. Wil je actief en gezond leven en ben je benieuwd naar ayurvedische middelen? Dan is Pranayur zeker wat voor jou. Hier vind je naast ayurvedische producten ook veel natuurlijke, biologische en hypoallergene artikelen in het assortiment. Lees hier ervaringen en recensies van klanten van Pranayur.


Wat is Pranayur?

Pranayur is een onderdeel van Holisan Health Products. Het is een Ayurveda webshop speciaal voor consumenten. Hier vind je allemaal natuurlijke verzorgingsproducten, yoga artikelen en meer Ayurvedische producten. Pranayur is een van de beste importeurs van ayurvedische kruiden, kruidenpreparaten en massageolie. Het is een organisatie die veel belang hecht aan de natuur, het milieu en de wereld om ons heen. Ze verkopen daarom ook veel biologische lijnen, onder andere Cosmo Naturel, C’BIO en Hajah Skincare. Deze merken voldoen aan de strengste regels.
Voor wie is Pranayur?

Pranayur is er voor iedereen die zijn die door middel van Ayurvedische technieken en producten zijn of haar gezond op peil wil brengen en wil houden. Ayurveda is de oude Indiase traditie waarbij kruiden, lichaamsbeweging, voeding en geestelijke harmonie zorgen voor gezondheid van lichaam, geest en ziel. Ayurveda betekent lang en gezond leven. Om dit te bereiken biedt Pranayur zowel de traditionele ayurvedische formules als moderne voedingssupplementen. Deze webshop is er dus voor iedereen die gebruik wil maken van de kennis van weleer aangevuld met de technieken en producten van nu.


Waarom kies je voor Pranayur?

In deze webshop kun je versterkende en reinigende producten bestellen die jouw vitaliteit omhoog brengen. Je kunt hier makkelijk en snel vinden wat je zoekt. De producten zijn namelijk ondergebracht in categorieën waar je zelf in kunt zoeken:
- Ayurveda formules: hier vind je producten met als basis ayurvedische kruiden voor specifieke toepassingen
- Supplementen: hier vind je vitaminen en mineralen die als aanvulling op je voeding kunnen dienen
- Westerse kruiden: de naam zegt het al. Hier vind je westerse kruiden die kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.
- Power Juices: als je op zoek bent naar sappen die gemaakt zijn van planten en vruchten om je gezondheid en energie te verhogen, moet je hier even kijken.
- Verzorgingsmiddelen: Alle biologische, natuurlijk en hypoallergene producten voor alle huidtypen vind je hier.


Voordelen van Pranayur

Bij deze webshop hechten ze veel waarde aan jouw bestelling. Ze willen deze altijd zo snel mogelijk en met zorg voor jou versturen. Dit geldt voor alles wat je bij Pranayur bestelt. Ze vinden het belangrijk dat je een goed geïnformeerde beslissing kan maken, daarom hebben ze zoveel mogelijk informatie bij de producten gezet. En als je toch nog een vraag hebt, kun je die altijd stellen door even contact met hen op te nemen.


Contact opnemen met Pranayur

Deze website heeft een uitgebreide klantenservicepagina. Hier vind je onder andere een pagina met veelgestelde vragen en allerlei extra informatie. Zo kun je hier onder andere het antwoord vinden op vragen over je bestelling, over wat Ayurveda precies is en meer informatie over de keurmerken Nature et Progress en Ecocert. Heb je echter een andere vraag, een opmerking suggestie of klacht? Dan kun je ook direct contact opnemen met Pranayur. Dit kun je op verschillende manieren doen, namelijk:
- Per post een bericht sturen naar het postadres
- Per telefoon door te bellen naar het nummer van de klantenservice
- Door middel van het contactformulier wat je vindt op de website.
Wanneer je contact hebt opgenomen met deze webshop zullen zij er alles aan doen om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, je suggestie mee te nemen in hun bedrijfsvoering en je klacht op te lossen.


Ervaringen van anderen met Pranayur

Heb jij al eens geshopt bij Pranayur? Of shop je wekelijks bij deze webshop met Ayurvedische producten? Wat je ervaringen of mening ook is: andere mensen zijn heel erg benieuwd naar jouw ervaringen. Ze willen jouw recensie en beoordeling graag lezen. Dus heb je heel even de tijd om kort te beschrijven hoe het bestellen verliep, kon je alles makkelijk vinden op de website, kan de webshop haar belofte waarmaken en hoe is de kwaliteit van de producten.


Zijn de Ayurveda producten van Pranayur veilig en werkt het? Lees hier klantervaringen en reviews van hun klanten: succesverhalen of kwakzalverij?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Goede website, grote verpakking

Al een tijdje ben ik op zoek naar een goede website waar ik middelen kon vinden die behulpzaam zouden zijn bij het vinden van nieuwe levensenergie. Ik was hier eerst behoorlijk sarcastisch over, maar voor de zus van mijn neef werkte het en zij gaf mij een aantal middelen om te proberen. Ik heb het geprobeerd en ik voel me er erg prettig bij. Pranayur is een goede website die precied dde producten hebben die ik zoek. Mijn bestellingen komen altijd keurig aan en wat ik helemaal waardeer is dat ze aangeven wanneer dat het extra druk zal zijn. Dan weet je van tevoren dat je op tijd moet bestellen. De levering is meestal op tijd. Het enige kritiekpuntje dat ik heb is dat de verpakking vaak overdreven groot is. Dat is niet goed voor het milieu en gewoon zonde. Ik hoop echt dat er een manier gevonden kan worden om het milieu minder te belasten en mijn goederen toch in goede staat te ontvangen.

Akaash Galama

29-12-2017

0