Perfect Health

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Perfect Health

Wanneer je je bijvoorbeeld niet zo fit voelt, veel last van stress hebt, of op een andere manier niet lekker in je vel zit, dan kun je daar met voeding wel wat aan doen. Maar soms is dat alleen niet genoeg en heb je meer aanvulling nodig om je beter te voelen. Perfect Health biedt allerlei voedings- en vitaminesupplementen aan die aantoonbare resultaten hebben behaald, dus wellicht is dit een goede webshop voor je. Wat de ervaring van anderen is met hun producten lees je hier bij NederlandReview.


Over Perfect Health

 
Perfect Health behoort tot de beste gespecialiseerde leveranciers in Nederland op het gebied van voedings- en vitaminesupplementen. Tot voor kort kon je deze producten alleen verkrijgen via een therapeut of gezondheidsprofessional. Perfect Health besloot dat hun producten voor iedereen toegankelijk moesten zijn, zodat een ieder het beste voor zijn/haar gezondheid kan doen. Daarom is er nu de eigen website waar iedereen de producten kan bestellen om zo je gezondheid te verbeteren. Omdat de kwaliteitscriteria in de gezondheidszorg zeer hoog zijn, kun je er op vertrouwen dat de producten betrouwbaar en veilig zijn, maar ook aantoonbaar effect hebben. Perfect Health gebruikt uitsluitend ingrediënten van de beste kwaliteit, in de goede verhoudingen en de meest optimale doseringen.


Diensten 

In de online webshop zie je aan de linkerkant van de pagina een aantal categorieën waaruit je kunt kiezen om het product te vinden dat je zoekt:

 • Weerstand en basis
 • Cholesterol, hart & bloedvaten
 • Botten
 • Gewrichten
 • Spieren
 • Multivitaminen
 • Omega 3 vetzuren
 • Vitaminen
 • Mineralen
 • Antioxidanten
 • Blaas en urinewegen
 • Darmen en spijsvertering
 • Hersenen
 • Stress

Bij de producten staat een duidelijke omschrijving en allemaal informatie over de ingrediënten, waarom je het zou kunnen gebruiken, de samenstelling en ervaringen van anderen. Als je meteen voor meerdere maanden besteld, krijg je korting op het product. Je kunt ook kiezen voor de kwartaal herhaalservice, waarbij je ieder kwartaal automatisch een nieuwe voorraad ontvangt. Je kunt dit te allen tijde weer stopzetten. Voor een persoonlijk deskundig advies kun je een adviesteam bellen, een contactformulier invullen om teruggebeld te worden of een e-mail sturen.


Betaling en verzending

 
Je kunt bij Perfect Health betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, PayPal of Afterpay. De verzendkosten zijn € 3,95 en als je op werkdagen voor 19.00 uur besteld, wordt de bestelling dezelfde dag nog bij DHL aangeboden, wat betekent dat je het doorgaans de volgende dag in huis hebt.


Klachten 

Als je een klacht hebt dan kun je deze melden door te mailen naar Perfect Health of door te bellen naar de klantenservice. Zij zullen dan binnen de grenzen van redelijkheid op zoek gaan naar een oplossing. Wanneer het niet lukt om een klacht onderling op te lossen, dan kun je de klacht voorleggen voor bemiddeling bij de Stichting Webwinkelkeur. Je hebt ook de keuze om je klacht in te dienen bij het ODR platform van de Europese Commissie.


Wat is jouw ervaring met Perfect Health?

 
Vertel ons hier wat jouw bevindingen zijn met de producten van Perfect Health. Voel je je beter nu je bepaalde supplementen slikt, fitter, actiever, of iets anders? Of neem je al maandenlang capsules in en merk je geen verschil behalve in je portemonnee? Laat hier jouw ervaring achter zodat anderen hier hun voordeel mee kunnen doen!


Voelen mensen zich beter dankzij de supplementen en vitamines van Perfect Health of vallen de daadwerkelijke resultaten volgens de ervaringen tegen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)