Myprotein

4.9

Bestellen

2.7

Service

4.7

Prijs

3.7

Levering

23.4%

Zou hier weer kopen

Myprotein

Fit zijn en er goed uitzien, is voor steeds meer mensen een belangrijk doel. Om dat doel te bereiken kunt u producten aanschaffen bij Myprotein. Lees de ervaringen van andere consumenten met deze website bij NederlandReview. Uw lichaam is uw belangrijkste bezit, daar moet u nog even mee verder. Door de beoordelingen die uw mede-consumenten voor u achterlaten op NederlandReview kunt u lezen of de producten van deze website een goede koop zijn. Daarnaast krijgt u inzicht in het bedrijf. Hoe gaan zij met klanten en klachten om? Wat is de kwaliteit van de producten en worden deze op tijd geleverd? Lees het allemaal op NederlandReview. Heeft u zelf een goede, of juist slechte, ervaring met deze website? Deel uw kennis met de rest van Nederland.


Over Myprotein

Deze organisatie is opgericht in 2004 en komt oorspronkelijk uit Engeland. Inmiddels is Myprotein sportvoedingsmerk nummer één in Europa. Ze hebben grootste plannen: in 2020 moet Myprotein hét grootste sportvoedingsmerk ter wereld zijn. Daar wordt momenteel hard aan gewerkt door uit te breiden naar Amerika en andere continenten. De slogan luidt ‘Fuel your ambition’. Heeft u de ambitie om uw sportieve prestaties naar een hoger plan te tillen en uw lichaam meer in shape te brengen (zowel aankomen als afvallen)? Dan bent u bij Myprotein aan het goede adres. De website Myprotein levert uw ‘brandstof’. Het doel van Myprotein is om de hoogste kwaliteit producten aan te bieden voor de meest gunstige prijs. 


 


Diensten

Via de site kunt u onder andere proteïnepoeders, repen en drankjes bestellen. De producten worden bezorgd in ruim 50 landen. Soms is het zelfs mogelijk om uw bestelling de volgende ochtend al in huis te hebben. Zo hoeft u uw trainingsschema niet te onderbreken omdat uw spullen nog niet binnen zijn. Het pakket is op ieder moment van de dag online te traceren.


Binnen de proteïnepoeders kunt u kiezen uit whey, caseïne of zelfs veganistische eiwitten. Er is voor ieder wat wils. Elk poeder heeft andere eigenschappen. Daarnaast kunt u bij deze website terecht voor creatine en aminozuren. Ook koolhydraatpoeders kunnen natuurlijk niet ontbreken. Koolhydraten verbeteren sportprestaties, verminderen vermoeidheid en bevorderen herstel. Wat heeft u nog meer nodig ter ondersteuning van uw training? 


Myprotein claimt dat de producten voldoen aan de hoogste productspecificaties. Daarnaast worden er geen vulstoffen toegevoegd en zijn de formules ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. De producten voldoen aan de Europese standaard.


Het assortiment van Myprotein stopt niet bij alleen voedingsmiddelen en -supplementen. U kunt niet aan uw training beginnen zonder de juiste gear, uw outfit en sportaccessoires. Op de websites kunt u naar hartenlust shoppen. Van compressiekleding tot yogaoutfits en van tanktops tot gewichten. 


In The zone leest u blogs over fit worden en fit blijven. Uw meest prangende vragen worden uitgebreid behandeld. Wat is creatine? Waar moet u op letten tijdens de feestdagen? Hoe begint u met krachttraining? Het is allemaal te lezen op deze blogpagina van Myprotein. 


Klachten

Op Myprotein staan allerlei mogelijkheden om in contact te komen met deze organisatie. Zoals op veel sites wordt u eerst verwezen naar de FAQ. Deze is behoorlijk uitgebreid en er bestaat een grote kans dat uw antwoord hier tussen zal staan. 


Helaas kunt u de organisatie niet direct bereiken op een telefoonnummer. Wel kunt u een mail sturen, waarna Myprotein contact opneemt. Een beetje omslachtig? Men is wel 7 dagen per week beschikbaar. 


Myprotein wil graag verbeteren en vraagt daarom om feedback. Opmerkingen en ideeën zijn welkom op feedback@Myprotein. Overweegt u zelf om een mail met feedback te sturen naar deze organisatie? Laat dan ook zeker een beoordeling achter op NederlandReview.


Lees hier de reviews van echte klanten van Myprotein. Werken de voedingssupplemten, proteïne en andere sportvoeding echt? Hoe zijn de ervaringen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (47)

Pakketje met fitnessspullen

Had een pakketje besteld is niet aangekomen! Heb mp een mailtje gestuurd pas na ong een week is er echt actie gekomen en zeiden ze dat ze onderzoek gingen doen naar hoezo mijn pakketje niet is aangekomen mp gaf aan dat het 5-10 dagen zou duren. We zijn 11 dagen verder en nogsteeds niets gehoord. Vind de klantenservice niet goed ze geven heel laat antwoord en stellen 10 x dezelfde vraag. Vind dat mp niet proffesioneel omgaat met hun klanten. Zo kan je echt niet omgaan met je klanten. Voel me niet gehoord en serieus genomen. Terwijl je echt een hoop geld betaald. Hoop dat dit serieus gaat worden genomen, want anders ga ik hier NOOIT meer bestellen. Want dit kan echt niet

M

Meyra

12-10-2023

0

Kleding

BESTEL HIER NIET!!!! Meest slechte klantenservice ever… Had een bestelling geplaatst en moest daar artikelen van retour sturen omdat het niet paste. Wilde het retour sturen maar moest op eigen kosten naar Polen, terwijl het pakket gewoon uit NL komt. Geven op hun website aan dat je voor een € 1,- je pakket retour kan zenden, terwijl als je geen creditcard heb, dit dus niet kan. Na veeeel contact via de website (nooit een goeie reactie op de vragen die ik stelde) m’n pakket voor € 1,- retour kunnen zenden. Inmiddels al incassokosten moeten betalen omdat m’n pakket te laat is. Krijg je via de mail een bijgewerkte bestelling en als je op de link klikte om te betalen stond er: uw betaling is succesvol verwerkt, wat niet klopte, want ik moest nog betalen. Bericht gestuurd daarover en dan krijg je terug dat je vanzelf weer bericht ontvangt om te kunnen betalen. Dat kreeg ik ook maar weer met incassokosten. Weer daarover een bericht gestuurd, maar wederom na diverse berichten geen reactie op de vragen die ik stel, alleen dat ik kan betalen via de link (wat heel mijn vraag niet was) inmiddels maar de extra € 36,- aan incassokosten betaald omdat je met hun nergens verder komt en je straks nog meer incassokosten heb, maar bestel hier echt nooooiiitttt meeer…! wat een slechte klantenservice en ook slecht bereikbaar…

N

Nellianne Hotting

27-07-2023

0

Vegan Protein

Have never received order and costumer service is not replying Three weeks ago i made my order to a postNL point. My protein sent it and it was returned on the same day dont know why. They send me another product and same problem, the point returned it on the same day. At the beginning customer service was really helpfull but then they started to say that the package was delivered and that i should ask some neighbourg... how if this was supposed tu be delivered in a point??.. also I attached them pictures of post nl where it says that both articles had been sent back... they say i would get an answe in two working days, has been now 4 working days and no answer yet and customer service stop answering my messages two days ago... At this point I don't have my order or my money...

L

Lucía Seijo

23-05-2023

0

Meerdere producten

Zoals meerdere personen aangeven is het retour en klantenservice echt om te janken. Je kan alleen maar berichten sturen via de website waarna je vaak een automatisch gegenereerd bericht krijgt dat niet eens aansluit op je vraag. Vaak een ander persoon die je klacht oppakt. na 2 maanden eindelijk geld retour van een geretourneerd product. Maar ik ben nog steeds aan het wachten op mijn geld van een artikel dat ZIJ geannuleerd hebben. Ik heb inmiddels al 10x hierover gemaild met bewijs dat ik het artikel betaald heb maar hun blijven vol houden dat ik voor dat artikel niet betaald heb. Ik heb afschriften en alles aangeleverd. BESTEL VOORAL NIET!

M

Milou Dieteren

12-01-2023

0

Meerdere bestellingen

NIET BESTELLEN, KLANTENSERVICE UITERMATE SLECHT!! Wat een ellendige klantenservice hebben jullie, om voor te schamen! Op 30/12, 3/1 en vandaag contact gehad met de vraag waar mijn geld blijft. Retour al op 20 december verzonden en bewijs van POST NL dat het geleverd is. Deze beide meegestuurd en dan krijg je als antwoord dat het bedrag in 3 tot 5 dagen wordt teruggeboekt. Vervolgens op 4/1 een bedrag terugkrijgen va 29 euro, terwijl ik 129 euro hoor terug te krijgen. Meteen gemeld en krijg ik gewoon precies hetzelfde bericht en dat het op 1/1 is overgemaakt. Inmiddels 5 dagen verder en niks ontvangen, weer een bericht gestuurd met dat ik te weinig heb ontvangen en krijg gewoon weer hetzelfde bericht terug maar dan van een andere medewerker... Aangegeven dat ik via de bank ga zorgen dat het wordt teruggeboekt (voordeel van creditcard). Krijg ik als antwoord: fijn dat u het bedrag heeft ontvangen.... Waarop ik antwoord: nee daarom ga ik het op deze manier doen, omdat jullie je werk niet goed kunnen doen blijkbaar. Vervolgens krijg ik gewoon weer deze melding: Bedankt dat u contact heeft opgenomen met ons met het verzoek tot terugbetaling. Het bedrag zal tussen 3 tot 5 werkdagen worden teruggestort op uw bankrekening, creditcard of PayPal-rekening. Als u na die tijd nog steeds geen restitutie ontvangen hebt, aarzel dan niet om nogmaals contact met ons op te nemen. Uitermate teleurstellende service, bestel hier nooit meer! En raadt het iedereen ook zeker niet aan!

S

Savannah

06-01-2023

0

Kleding

Een jaar geleden een bestelling geplaatst bij Myprotein. Deel van de bestelling geretourneerd, hier een bevestiging van gekregen, maar ze blijven facturen sturen van de retourgezonden items al een jaar lang. Is op geen enkele manier normaal contact te krijgen met dit bedrijf en de betaling blijft mij achtervolgen, terwijl ik ze geen geld meer verschuldigd ben. Ik bestel hier zeker nooit meer!!!

F

Femke

23-09-2022

0

Kleren

Retour verwerken is verschrikkelijk. Storten een te laag bedrag terug en wanneer je contact opneemt met de klantenservice komt hier niks nuttigs uit.

K

Kai van der Heijde

12-09-2022

0

creatine monohydraat

Heb eiwitpoeder hier gehaald dat was prima, uiteindelijk creatine besteld en na 1,5 maand nog steeds niet ontvangen. Niet bereikbaar via de telefoon en via de mail reageren ze niet meer. Koop ontbinden is onmogelijk want als je daar iets over zegt krijg je geen reactie. Voor mij nooit meer.

B

Brandon

03-09-2022

0

kleding

VRESELIJK BEDRIJF. NIET HIER BESTELLEN!!!! Kocht hier kleding die uiteindelijk niet paste. Ben nu al 4 weken bezig mijn geld terug te krijgen en heb nog steeds niets ontvangen! Pakket moest op eigen kosten naar Polen (a 30 euro), uiteindelijk na veel gedoe een retourlabel ontvangen. Inmiddels al 3 weken verder en myproteine laat niets van zich horen. Opnieuw via vreselijke standaard mails in contact met de klantenservice. Ze zeggen mijn pakket nooit ontvangen te hebben, wat niet waar is. PostNL heeft mij een bewijs van aflevering gestuurd. Inmiddels al deze bewijsstukken opgestuurd, en nu maar hopen dat ze het bedrag over maken... IK BESTEL HIER NOOIT MEER!

R

Rianne

22-06-2022

0

Eiwitshake

Snelle levering , maar retour moet naar Polen? Nog duurder dan gekost heeft . Geen contact te krijgen en geen telefoonbummer te vinden op de website. Nooit meer!!!!

M

Mary

13-06-2022

0

Sportkleding

VERSCHRIKKELIJKE SERVICE!! Als je niet zeker weet dat je je bestelling volledig gaat houden, dan moet je hier NIET bestellen. Ze promoten overal dat retourneren gratis is, maar wat je hier allemaal voor moet doen is belachelijk. Ik ben nu al twee weken met hun in contact over het terugbetalen van het verzendlabel. Ze wisselen elk uur van medewerker, en ze lezen niet de geschiedenis. Dus je wordt constant om dezelfde informatie gevraagd ipv dat ze iets uitvoeren. NOOIT MEER!

S

S.

27-05-2022

0

Shirt en sport bh

Slechte klantenservice Alleen geautomatiseerde berichten Gratis retourneren klopt niet. Bij het laatste stadium vh retourformulier moet je €4,98 betalen voor retourkosten. Chat werkt niet. Niet bestellen!!

A

Astrid

10-05-2022

0

Retourzending

Hele slechte service, trace geeft aan dat de retour zending is aangekomen! Maar de blijven volhouden dat het niet is aangekomen, bestel hier niet!! Ze staan je niet graag te woord! Dit lijkt een flinke scam!! Dus pas op, een gewaarschuwd mens telt voor twee!!

K

Kees

02-05-2022

0

Vegan Chocolate Protein Shake

Dit is absoluut de meest waardeloze service ooit. Op 1 februari 2022 kocht ik een zak chocolade eiwitshake en tot dusver nog steeds NIKS ontvangen. Bij elk bericht naar de klantenservice wordt je afgescheept met het bericht dat ze het gaan onderzoeken en hierna hoor je helemaal niks meer. Absoluut schandalig!!!!! Nog steeds dus niet mijn bestelling ontvangen, terwijl er al bijna 3 maanden overheen is gegaan. Hoe KAN dit?!?!

N

Nikki Meesters

22-04-2022

0

myprotein koekje

Ik heb in mn hele leven nog nooit zo’n onsmakelijk hapje naar binnen gewerkt. Het was zo vies vooral die bittere mandarijnen schil of wat ‘oranged peel’ ook mag zijn. Ook was het droger dan de koekjes die bij je oma al een paar weken in de trommel zitten. Het zou me ook niet verbazen als je dit knetter harde koekje tegen iemand zn hoofd aan gooit dat ie de dag erna met een bult net zo groot als een hamster rond loopt. Conclusie ik vond dit koekje niet heel aangenaam. Vriendelijke groetjes Judah!

J

judah

21-04-2022

0

Retourbeleid

Belachelijke klantenservice als het gaat om het geld terug te storten voor een retour. Ik wacht nu al 5 weken op mijn terugstorting en nog steeds niks ontvangen na 5 mails verstuurd te hebben. Ik heb desnoods een mail gehad dat mijn geld binnen 3 tot 5 werkdagen terug gestort werd en na 9 dagen verder nog steeds niks ontvangen.

D

Daniel

03-04-2022

0

Kleding

In oktober 2021 voor meer dan €250,--besteld. Op tijd alles betaald. In november 2021 2 stuks geretourneerd. Pas vandaag, na 3 maanden en heel veel berichten, pas het teveel betaalde terug ontvangen. Wat eem verspilde energie. NOOIT meer

C

Cecile Krolzig

11-02-2022

0

sportkledij

Zeer slechte service! Ik probeer al 3 weken een gratis retourlabel te bekomen (staat op hun website dat retourneren gratis is) anders moet ik zelf 32 euro betalen voor te retourneren. Ik heb verschillende emails gestuurd maart krijg telkens een antwoord waar ik niets mee ben. Er is geen telnummer beschikbaar waar je naar kan bellen. Ook geen chat. Je kan enkel een email sturen en dan krijg je een standaardantwoord terug. Schandalige klantenservice!!!! Best niet via deze site producten aanschaven.

K

Katrien Andries

02-02-2022

1

protein poeder

tot 2 x toe is het misgegaan met één bestelling. De 1e keer is het pakket niet aangekomen (is op het sorteercentrum van DHL terecht gekomen, kunnen ze niets aan doen) maar uiteindelijk door DHL zelf retour gestuurd naar Myprotein. Daar is het pakket weer goed aangekomen. Nieuwe poging van Myprotein om het pakket naar mij te sturen, via PostNL deze keer. Van de 4 zaken eiwitpoeder is er 1 bezorgd. De doos was klein, daar hadden nooit 4 zakken ingepast dus zijn ze niet allemaal meegestuurd. De 3 zakken die niet geleverd zijn, zijn al wel door mij betaald (we zijn intussen al 3 weken verder). Op mijn vraag hoe ze dit gaan oplossen wordt gezegd dat er een refund klaar staat maar die moet nog goedgekeurd worden. Maar als ik dan na weer een week wachten informeer waar het geld blijft krijg ik als antwoord dat ze het pakket nog niet terug hebben ontvangen van me en dus pas geld retourneren als ik het bewijs instuur dat ik het pakket teruggestuurd heb...uuuuh??? Wat ik niet ontvangen heb kan ik niet terugsturen toch?! Klantenservice is slecht bereikbaar. Geen telefoonnummer maar communiceren kan alleen via berichten in je account. Antwoorden zijn kort en oude berichten worden niet teruggelezen blijkbaar, ik blijf steeds dezelfde dingen doorgeven. Ik wil gewoon mijn geld terug voor spullen waarvoor ik betaald heb maar die niet geleverd zijn.

C

carina

03-01-2022

0

Whey protein + pre-workout

Bestelling werd te laat geleverd. De track en trace link deed het niet. Ik vroeg mij na 2 weken wachten toch wel af waar mijn pakket bleef. Na 3 dagen te moeten hebben gewacht op een reactie met de vraag waar mijn pakket bleef eindelijk een reactie met nogmaals de link van de track en trace (die het niet deed, wat ik ook al had aangegeven). Bestelling komt eindelijk binnen. Doos was half geopend, beschadigd en er miste producten. Direct contact opgenomen met klantenservice (berichten). Halve antwoorden en erg onduidelijk. Inmiddels wacht ik al 4 dagen op een reactie van mijn laatst gestuurde bericht en wacht ik al bijna 1,5 week tot mijn probleem word opgelost. Producten zelf zijn oke, er zijn betere producten die niet heel veel duurder zijn. NIET KOPEN!!!

A

A S

16-12-2021

0