Mental Fitness Bootcamp | Sanne van Paassen

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Mental Fitness Bootcamp | Sanne van Paassen

Zoek je een online programma voor sporters waarbij je jouw mentale weerbaarheid kunt verbeteren? Wellicht is Mental Fitness Bootcamp wel iets voor jou. Bekijk op deze pagina welke klantervaringen er over Mental Fitness Bootcamp bekend zijn. 


Wat is Mental Fitness Bootcamp? 


Mental Fitness Bootcamp kun je zien als een online programma voor sporters waarbij je mentale weerbaarheid wordt verbeterd. De training wordt gegeven door Sanne van Paassen. Zij is een ex-topsporter, wereldbeker winnares veldrijden, peak performance coach en ervaringsdeskundige. Mocht je meer willen weten over de achtergrond van Sanne van Paassen, dan verwijzen we je naar de website van Mental Fitness Bootcamp. 


Beweegredenen 


Op de website van Mental Fitness Bootcamp worden beweegredenen vermeld om aan de training mee te doen. Als je doorgaat zoals je nu bezig bent overtref je jezelf volgens het bedrijf nooit. Je blessures zullen constant terug komen. Je zult de juiste focus missen tijdens het sporten. Je kunt ook snel afgeleid zijn. Soms blijven mensen te streng voor zichzelf, leggen ze de lat te hoog en vergeten ze te genieten van de reis naar het hoofddoel toe. Tegenslagen kunnen ervoor zorgen dat je keer op keer diep in de put raakt, terwijl dit helemaal niet nodig is. Je droomdoelen worden dan niet gerealiseerd. Je zult het sporten als een 'must do' zien terwijl je er plezier in moet hebben. Je zult constant moeten afrekenen met dat stemmetje in je hoofd. De ene stem zegt winnen en de andere zegt stoppen. 


Voordelen

 


Het bedrijf beschrijft op haar website een aantal voordelen voor als je aan de training gaat deelnemen. Je zult begeleid worden door iemand die op het hoogste sportniveau actief is geweest. Je wordt begeleid door een ervaringsdeskundige. De training is online te volgen in jouw tijd. Waar en wanneer jij het maar wilt. Binnen één maand zul je een eenvoudige sportieve winst geboekt hebben. Er wordt aangegeven dat dit het snelste traject is voor de meest eenvoudige sportieve doelstellingen. 


Mentale weerbaarheidstraining 


Na de mentale weerbaarheidstraining voor sporters zul je weten hoe je zonder veel moeite je eigen PR's kunt overtreffen. Je zult te weten komen hoe je op een correcte manier je doel realiseert. Er komt aan bod hoe je blessures kunt voorkomen. Je gaat trainingen volgen op basis van je eigen gevoel. Je leert hoe je beperkende overtuigingen en angsten omzet in de juiste energie en focus. Je zult erachter komen hoe je door het sporten een leuker mens wordt. 


Wetenswaardigheden 


De ervaring leert dat sommige mensen aangeven geen tijd te hebben. Dit kan net zo goed zijn dat ze wel tijd hebben, maar er geen prioriteit aangeven. Mentale weerbaarheidstraining kun je online volgen. Je zult werkboeken en video's ontvangen op de momenten wanneer het jou goed uitkomt. Je kunt er zelfs voor kiezen om de training op een later moment te doen. De training is niet alleen voor topsporters. Het helpt alle sporters echt te genieten van het sporten. Je leert vanuit ontspanning en met de juiste focus met nog meer ontspanning te sporten. Je kunt onder andere betalen via iDEAL, PayPal, MasterCard en Visa.


Wat zijn de klantervaringen? 


Heb je weleens een training gevolgd bij Sanne van Paassen? Ben je tevreden over de uitleg van Sanne van Paassen? Als je een advies over Mental Fitness Bootcamp zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker een training volgen bij Mental Fitness Bootcamp? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)