Fresh!

8

Bestellen

8

Service

7

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Fresh!

Als u graag wilt weten wat klanten vinden van Fresh! dan kunt u hier alle reviews lezen. U heeft als klant bepaalde verwachtingen van uw aankoop en u wilt graag dat een webshop hieraan voldoet. Door alle klantenervaringen te lezen, krijgt u al een goed beeld van de kwaliteit van de producten, maar ook de afhandeling hiervan. Denkt u hierbij aan de betaalmogelijkheden, de klachtenafhandeling en het retourneren van producten. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst bij Fresh! kunt u andere klanten helpen door uw review te plaatsen. 


Over Fresh!

In 2004 is de collectie Fresh! Home collectie ontstaan. Het uitgangspunt was om luxe, maar betaalbaar beddengoed te ontwerpen voor iedereen. De luxe van een hotel, maar dan gewoon in uw eigen huis. Deze collectie werd een aantal jaren uitgebreid met Fresh! Fashion dat nu bestaat uit een volwaardige collectie kledingstukken voor elke vrouw. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Alle producten worden vervaardigd in Europese fabrieken, voornamelijk in Portugal. De eigenaresse gelooft in de kracht van Fairtrade producten.
Bij het ontwerpen van de kledingstukken wordt er gekeken naar de verschillende vrouwelijke vormen. De visie van Fresh! is dat het mooiste van een vrouw naar boven gehaald moet worden. Bij Fresh! maken ze altijd gebruik van zachte stoffen en natuurlijke materialen. Dit moeten natuurlijke grondstoffen zijn die op verantwoorde wijze worden geproduceerd. Elk seizoen is geïnspireerd op een ander thema. Bij Fresh! willen ze graag tijdloze kledingstukken aanbieden die gecombineerd kunnen worden. Het moet lange tijd draagbaar zijn. Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten? Lees dan alle klantenervaringen eens door.


Diensten

Bij Fresh! kunt u zachte, comfortabele kledingstukken aanschaffen die goed met elkaar te combineren zijn. De natuurlijke kleuren zorgen voor een tijdloze look en u kunt eindeloos mixen en matchen met de diverse kledingstukken. Er is rekening gehouden met het feit dat alle vrouwen anders zijn en dus ook het figuur. Of u nu slank bent of een maatje meer heeft, bij Fresh! vindt u comfortabele kledingstukken in diverse maten. Niet alleen voor fashion items kunt u terecht bij Fresh!, maar ook voor de uitgebreide 

Home collection

. Fresh! heeft een uitgebreide collectie aan beddengoed, plaids en woonkussens. Heeft u zelf ervaringen met Fresh!? Dan kunt u zelf een review plaatsen om uw ervaringen te delen met anderen.


Klachten

Als u een klacht heeft dan wilt u natuurlijk serieus genomen worden. Bij Fresh! kunt u een klacht indienen door via de contactpagina te kiezen voor optie klacht. Het is ook mogelijk om uw klacht via de post of telefonisch in te dienen. U ontvangt dan een bevestiging van ontvangst en uw klacht wordt onderzocht. Binnen veertien dagen ontvangt u een antwoord. U kunt er ook voor kiezen om uw klacht bij de Stichting Webshop Keurmerk in te dienen. Fresh! is hierbij aangesloten.


Retourneren

Bij een goede klantenservice hoort ook een goed retourbeleid. U wilt als klant de mogelijkheid hebben om een product te kunnen retourneren zonder al teveel rompslomp. Bij Fresh! heeft u de mogelijkheid om binnen veertien dagen het product te retourneren, mits deze ongebruikt is en in de originele verpakking retour komt. Echter, de retourkosten zijn voor de klant zelf. Binnen veertien dagen wordt het openstaande bedrag gecrediteerd en krijgt u uw geld terug. Heeft u zelf ervaring met het retourneren van producten bij Fresh!? Dan kunt u door uw mening te delen andere klanten informeren.


Lees hier hoe klanten de webshop van Fresh! beoordelen. Hoe snel is de levering en is er gratis verzending? Is de pasvorm goed en kun je retourneren?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Niet-alledaagse kleding te koop

Ik durf mezelf wel te omschrijven als een extravagant persoon en loop dus ook niet in standaard kleding. Ik mag graag opvallen en hoe doe je dat beter dan bijzondere kleding te dragen. De kleding in veel winkels is voor mij te gewoon, maar dat is bij Fresh niet het geval. Hier bestel ik alles online en er zijn echt hele gave kledingstukken te koop. Heb al meerdere malen een bestelling geplaatst en alles wordt goed geregeld. De prijs is goed, de spullen worden snel en netjes afgeleverd en daarnaast kun je de kleding gewoon weer terugsturen wanneer het je niet aanstaat. De website is daarnaast ook nog eens overzichtelijk, wat het bestellen ten goede komt.

M

Marilou Steen

03-02-2017

0

Gave spullen gekocht bij Fresh!

In tegenstelling tot veel meiden vind ik het maar niets om urenlang door een winkelstraat te slenteren. Ik bestel mijn kleren liever online, maar wil wel mooie kleren hebben natuurlijk. Op een dag kwam ik terecht bij Fresh!. Hier hebben ze bijzondere kleding voor een leuke prijs. Wanneer iets niet past, kun je het gewoon weer terugsturen en dat maakt het voor mij heel erg prettig om hier te kopen. Ook bij vragen over bepaalde kledingstukken kun je terecht bij de behulpzame medewerkers die eenvoudig en goed te bereiken zijn.

T

Tess Uitkijk

23-11-2016

0