Flinndal Sport

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Flinndal Sport

Interesse in de sportsupplementen van Flinndal, maar wil je eerst de meningen en ervaringen weten van fanatieke sporters die je voor gingen? Lees hier hun recensies en beoordelingen! En straks zelf een review schrijven, is natuurlijk ook top. Op die manier help jij op jouw beurt de sportliefhebbers na jou bij het maken van een keuze. Wie weet draag je wel bij aan een aanstormend jong talent, een nu nog beginnend Olympische sporter of een toekomstig wereldkampioen!

Extra zetje in de rug

Hoewel een voedingssupplement geen vervanging is van een gezonde levensstijl, kan je lichaam soms behoefte hebben aan een extra boost. Zeker als er hoge doelen gehaald moeten worden in een beperkte tijd. Of wellicht zit je tegen je plafond aan en wil je verder. Zeker bij fitness, een krachtsport, vechtsport of bodybuilding kan dit het geval zijn. Dan heb je, naast je ongelooflijk gezonde en verantwoorde levensstijl en dito eetgewoonte, best wel wat keuze.

Kiezen wat bij je past

Voor het beste resultaat, is de juiste toevoeging wel verstandig. Die droge spiermassa komt er bijvoorbeeld niet als je enkel op energy gum aan het kauwen bent. Naast een speciaal dieet en een trainingsregime, kan het geen kwaad om extra eiwitten tot je te nemen om de spiergroei te bevorderen. Deze zijn beter bekend als proteïnen (Engels: protein). Vaak wordt er gebruik gemaakt van wei proteïne isolaat (Engels: whey protein isolat) wat uit koemelk gehaald wordt. Daarbij geldt, hoe zuiverder de basis, hoe minder vulmiddel en smaakstoffen er toegevoegd zijn. En als je liever wel een smaakje hebt, kun je altijd nog flavour drops toevoegen. Verder is magnesium goed voor de spieren, vitamine C voor de algehele gezondheid en vitamine D helpt bij de vorming van sterke botten. Verder kan de omega-3 uit de visolie bijdragen aan het te behalen resultaat, maar dan kies je uiteraard voor duurzaam en zuiver. En die dosering? Die pas je gewoon aan aan wat jij nodig hebt.Flinndal Sport

Dit is de sportlijn van het Europese Flinndal. Hier vindt de next-level sporter supplementen, creatine, vitaminen, mineralen en proteïnen. Sportvoeding dus. Daarnaast zijn er nog druppels met een smaak je te koop die de gebruiker zelf naar smaak kan toevoegen, en kauwgom waar je energie van zou moeten krijgen. Het assortiment is niet bijzonder groot, maar dat komt omdat het merk uit gaat van de basis. Daarbij streven ze naar zuivere producten met pure ingrediënten, zo staat er op de website vermeld. Puur, eenvoud en kwaliteit, maar of hun klanten deze mening delen, kun je lezen in de recensies.

Reviews van/voor sportieve gebruikers

Heb jij ervaring met de producten van Flinndal Sport en wil je dat graag delen met de mensen na jou door middel van een review? Had je er baat bij? Ben je tevreden met het behaalde resultaat? Wil je misschien iets kwijt over de kwaliteit van het product? Heb je contact gehad met Flinndal? Konden zij je van advies voorzien? Hoe is hun klantenservice? Of wat je ook maar kwijt wilt. Schrijf dus snel een recensie over jouw bevindingen. Hiermee help je anderen bij het maken van een keuze. Jouw beoordeling en jouw mening tellen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook